Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › dr Rawski (Invimed Warszawa)
Odpowiedz

dr Rawski (Invimed Warszawa)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    ‹ 1 2
Oceń ten wątek:
  • jaśmine777 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2025, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia 82 wrote:
    Po kilku latach leczenia trafiłam do Pana Doktora i żałuję, że tak późno. Pomimo, że procedura nie przyniosła rezultatu, nie mam mu nic do zarzucenia- uzyskaliśmy 7 zarodków (jak nigdy wcześniej) ale niestety z racji na mój wiek były bardzo słabe.
    Do żadnego z poprzednich lekarzy (a wieeelu ich było) nie miałam takiego zaufania.
    Hej, widzę że ci się udało pomimo wieku , możesz napisać co brałaś / robiłaś do transferu udanego ?

Kasikos lubi tę wiadomość

jaśmine
  • juuula Koleżanka

Wysłany: 16 października 2025, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również chętnie się dowiem :)

Kasikos lubi tę wiadomość

Starania od 2020r
    👩29l. 🧔‍♂️ 33l.

I procedura: ❄️❄️ ❄️❄️
    I transfer: 10.2025?

06.2025r. histeroskopia - adenomioza, cd138 (+)

🙎‍♀️ Niedoczynność tarczycy, IO, adenomioza, zapalenie endometrium, cd56 (+)
  • Kasikos Przyjaciółka

Wysłany: 16 października 2025, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juuula wrote:
    Również chętnie się dowiem :)
    I ja też :)

👧🏼 85 🧔‍♂️ 80 🐈x3

2015-2018 starania naturalne
    2019-2024 przerwa w staraniach
    2025 klinika + kwalifikacja do ivf

Stymulacja - 11.2025 - Bemfola & Cetrotide & Menopur
    24.11 punkcja - - 10 komórek - 10 dojrzałych
    26.11 - 8 zapłodnionych komórek. Blastki, do roboty!
    30.11 - ❄️❄️❄️❄️❄️
  • juuula Koleżanka

Wysłany: 16 października 2025, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jakie u Was są problemy? 🙈u nas największa zmora to chyba adenomioza 🥺 plus dodatnie cd138. Oprócz tego IO i niedoczynność tarczycy.

Starania od 2020r
    👩29l. 🧔‍♂️ 33l.

I procedura: ❄️❄️ ❄️❄️
    I transfer: 10.2025?

06.2025r. histeroskopia - adenomioza, cd138 (+)

🙎‍♀️ Niedoczynność tarczycy, IO, adenomioza, zapalenie endometrium, cd56 (+)
‹ 1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ