X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną dr Rawski (Invimed Warszawa)
Odpowiedz

dr Rawski (Invimed Warszawa)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • jaśmine777 Przyjaciółka

Wysłany: 16 października, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia 82 wrote:
    Po kilku latach leczenia trafiłam do Pana Doktora i żałuję, że tak późno. Pomimo, że procedura nie przyniosła rezultatu, nie mam mu nic do zarzucenia- uzyskaliśmy 7 zarodków (jak nigdy wcześniej) ale niestety z racji na mój wiek były bardzo słabe.
    Do żadnego z poprzednich lekarzy (a wieeelu ich było) nie miałam takiego zaufania.
    Hej, widzę że ci się udało pomimo wieku , możesz napisać co brałaś / robiłaś do transferu udanego ?

Kasikos lubi tę wiadomość

jaśmine
  • juuula Koleżanka

Wysłany: 16 października, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również chętnie się dowiem :)

Kasikos lubi tę wiadomość

Starania od 2020r
    👩29l. 🧔‍♂️ 33l.

I procedura: ❄️❄️ ❄️❄️
    I transfer: 10.2025?

06.2025r. histeroskopia - adenomioza, cd138 (+)

🙎‍♀️ Niedoczynność tarczycy, IO, adenomioza, zapalenie endometrium, cd56 (+)
  • Kasikos Koleżanka

Wysłany: 16 października, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juuula wrote:
    Również chętnie się dowiem :)
    I ja też :)

👧🏼 85 🧔‍♂️ 80 🐈x3

2015-2018 starania naturalne
    2019-2024 przerwa w staraniach
    2025 klinika + kwalifikacja do ivf

Stymulacja - 11.2025 - Bemfola & Cetrotide & Menopur
    24.11 punkcja - - 10 komórek - 10 dojrzałych
    26.11 - 8 zapłodnionych komórek. Blastki, do roboty!
  • juuula Koleżanka

Wysłany: 16 października, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jakie u Was są problemy? 🙈u nas największa zmora to chyba adenomioza 🥺 plus dodatnie cd138. Oprócz tego IO i niedoczynność tarczycy.

Starania od 2020r
    👩29l. 🧔‍♂️ 33l.

I procedura: ❄️❄️ ❄️❄️
    I transfer: 10.2025?

06.2025r. histeroskopia - adenomioza, cd138 (+)

🙎‍♀️ Niedoczynność tarczycy, IO, adenomioza, zapalenie endometrium, cd56 (+)
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ