X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną DUPHASTON 16-25 dc
Odpowiedz

DUPHASTON 16-25 dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadziejka-30 Znajoma

Wysłany: 20 maja 2020, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Jestem ,,świeża" na Ovufriend.Wiem,że gdzies temat krąży po forum ale nie mogę go znaleźć na liście. Dostałam Duphaston na 3 m-ce, mam brać między 16-25 dc . Cykle mam 28-30 dni, czyli w miarę regularne. czy jeżeli go odstawię czy może zaszkodzić ewentualnej ciąży. 26 dc test ciążowy negatywny. czy ktoś miał ,że dopiero po kilku dniach test był pozytywny i wszytsko było wporządku? Staram się już od prawie 2 lata o drugie dziecko i nic.. po drodze było poronienie samoistne 6 m-cy temu. jak narazie bez rezultatu. Dostałam- w sumie można poweidziec wyprosiłam od gina Duphaston cały czas zwracam juz kilku lekrzom ,że pomio regularnych miesiączek plamie w drugiej fazie cyklu. Każdy mówi to samo -ale ma Pani regularne cykle..O zgrozo w zeszłym cyklu od 18 dnia... teraz jest wporządku, przy Duphaston.

2011 stan przdrzucawkowy i HELLP
    36 tydzień 1,5kg szczęścia

2019 paźdzernik pozytywny test
    2019 listopad poronienie zatrzymane

2021 kwiecień poronienie zatrzymane

Kiedy to się skończy dobrze...

c1fd13506d4c43522a9b9e48ba0b0c81.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ