Duphaston a okres
-
Witam,
Przez 3 miesiące brałam duphaston od 16 dnia cyklu do 25, dwie dziennie. Dwa razy okres pojawił się w 30 dniu cyklu i 31. Teraz ostatnie opakowanie brałam na wczasach, trochę z narzeczonym poszaleliśmy (w sensie kilka razy we mnie). 3 czerwca powinnam dostać okres (34 dzień cyklu już) a miesiączki brak i nic się nie zapowiada. Czy ktoś też tak miał ? Czy jest się czym martwić ?
P.S. Brałam dupka na zaburzenia hormonalne.
P.S. Maleństwo i byśmy chcieli, ale niestety wyszły problemy j.w.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 14:47
-
livianne wrote:Witam,
Przez 3 miesiące brałam duphaston od 16 dnia cyklu do 25, dwie dziennie. Dwa razy okres pojawił się w 30 dniu cyklu i 31. Teraz ostatnie opakowanie brałam na wczasach, trochę z narzeczonym poszaleliśmy (w sensie kilka razy we mnie). 3 czerwca powinnam dostać okres (34 dzień cyklu już) a miesiączki brak i nic się nie zapowiada. Czy ktoś też tak miał ? Czy jest się czym martwić ?
P.S. Maleństwo i byśmy chcieli, ale niestety wyszły problemy j.w.
Moze jestes w ciąży? -
livianne wrote:Witam,
P.S. Maleństwo i byśmy chcieli, ale niestety wyszły problemy j.w.4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-