Duphaston na regulacje cykli
-
Katarzynka juz powinna byc @. Moze za mala dawke dostalas? na mnie najpierw dzialala luteiny ( podobne do duphastonu) po jednej tabletce pod jezyk 3x dziennie. Teraz musze bac 2 tabsy 3x dziennie. Nie orientuje sie co do duphastonu, ale luteine przepisuje sie na cykle bezowulacyjne. jesli temperatura spadla a nie ma @ to za male dawki, jesli tempka wysoko to jeszcze nie wszytsko stracone, zaraz obejrze twoj wykresik
-
ja również dostałam luteinę vag stosowałam 2x2 odstawiłam we wtorek, dziś piątek i nic się nie dzieje. nie wiem czy mam powtórnie iść do lekarza czy jeszcze poczekać bo podobno do 2 tygodni po odstawieniu można dostać. To pierwszy mój tak długi cykl, nigdy nie musiałam nic stosować, jestem trochę przerażona. Wiecie jakie mogą być tego czynniki? Zawsze moje cykle liczyły 30 dni a teraz mija 50 dzień i nadal nie dostałam @
Kaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ma przepisane 3x1 aż do okresu co prawda nie na regulacje tylko ze względu na niski progesteron i problem z ewentualnym zagnieżdżeniem, no ale piszecie, ze trzeba odstawić żeby @ przyszła, to ja już nie wiem. A progesteron mam 17,40 w 7dpo więc wydawało mi się, że ok, a tu lekarz stwierdził, że niski. No nic zaryzykuje ten cykl i będę brała "aż do miesiączki".
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-