X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną duphaston, orgametril, luteina? o co tu właściwie chodzi?
Odpowiedz

duphaston, orgametril, luteina? o co tu właściwie chodzi?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • palma Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie laski bo ja już właściwie zgłupiałam. Wszystkie te leki są podobne do żeńskiego progesteronu. Ja dostałam dziś receptę na Orgametril który ma mi wyregulować cykle, ale czy ja nie mogę zajść w ciąże w czasie zażywania tego leku, czyli 3 miesięcy?
    Kazano mi go brać od 16 dnia cyklu przez 10 dni po 2 tabletki.

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozesz zajsc w ciaze

palma lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ