X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną duphaston, orgametril, luteina? o co tu właściwie chodzi?
Odpowiedz

duphaston, orgametril, luteina? o co tu właściwie chodzi?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • palma Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie laski bo ja już właściwie zgłupiałam. Wszystkie te leki są podobne do żeńskiego progesteronu. Ja dostałam dziś receptę na Orgametril który ma mi wyregulować cykle, ale czy ja nie mogę zajść w ciąże w czasie zażywania tego leku, czyli 3 miesięcy?
    Kazano mi go brać od 16 dnia cyklu przez 10 dni po 2 tabletki.

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozesz zajsc w ciaze

palma lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ