Duphaston-skutki uboczne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie chcę Cię stresować, ale jak jest u Ciebie z krzepliwością krwi? Czy masz w rodzinie kogoś z zakrzepicą? Czy miałaś niedawno jakiś zabieg albo uraz? Przy pękniętej torbieli ból promieniuje od biodra aż po plecy. Przy zakrzepicy ból promieniuje w górę od nogi aż bo biodro. Duphaston zwiększa krzepliwość krwi, dlatego osoby zagrożone zakrzepicą nie powinny przyjmować ani jego, ani tabletek antykoncepcyjnych. Przeszłabym się do internisty, a jak ból nie przejdzie- na IP. I może odstaw dupka na wszelki wypadek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 17:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Słuchajcie, a to może wina mojego durnego palenia i brania duphastonu jednocześnie?
Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Idz na monit my wrozkami nie jestesmy.
Anatolka, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Przedwczoraj byłam u ginekologa.Nie jest to ból spowodowany duphastonem ani problemami ginekologicznymi. Jestem po owulacji,wszystko jest w jak największym porządku- więcej w moim pamiętniku. Co do bólu, to dziś się niestety nasilił, podejrzewam jakąś rwe kulszową albo inny bół od kręgosłupa.
Nie przejdzie- pójdę do chirurga bądź fizjoterapeuty.
Zwei Kresken- na rzucenie przyjdzie czas, teraz jest mi za ciężko,żeby odstawić moje ulubione papierosy. Poza tym nie palę dużo
Aszka- a ja myślałam,że jesteś wróżką i dlatego tu napisałam hahaSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Przedwczoraj byłam u ginekologa.Nie jest to ból spowodowany duphastonem ani problemami ginekologicznymi. Jestem po owulacji,wszystko jest w jak największym porządku- więcej w moim pamiętniku. Co do bólu, to dziś się niestety nasilił, podejrzewam jakąś rwe kulszową albo inny bół od kręgosłupa.
Nie przejdzie- pójdę do chirurga bądź fizjoterapeuty.
Zwei Kresken- na rzucenie przyjdzie czas, teraz jest mi za ciężko,żeby odstawić moje ulubione papierosy. Poza tym nie palę dużo
Aszka- a ja myślałam,że jesteś wróżką i dlatego tu napisałam haha
Jeśli nie musisz, to nie bierz dupka. To znaczy jeśli progesteron po owulacji masz na satysfakcjonującym poziomie. On przecież ciąży, która nie rokuje, i tak nie uratuje. Ja brałam dupka, a jakoś nie uchronił mnie przed dwoma poronieniami
Ciągle mam nadzieję, że poczujesz się lepiej jak odstawisz lek, to jeszcze kilka dni, prawda? Bo opcja bólu nerwów z powodu kręgosłupa to słaba sprawa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 00:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Katarynka ! To jedziemy na tymsamym wozku bo ja jestem 10 dni po dupku i nie mam @. Test ujemny.
Ja w tym miesiacu duzo podrozowalam, moze przez to sie opoznia. Kiedys dawno temu bralam dupka i jakos ta @ przychodzila szybciej:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:27