X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dziewczyny z podkarpacia - dobry lekarz
Odpowiedz

Dziewczyny z podkarpacia - dobry lekarz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny a szczególnie te z podkarpacia, szukam dobrego lekarza dla którego ważny jest człowiek a nie kasa. Może znacie takich. Jakie są wasze historie, przeżycia, opinie czekam na odpowiedzi :) Zabiegi to najlepiej w jakiej klinice?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Asiek :) ja również jestem w trakcie poszukiwań dobrego lekarza, jestem z okolic krosna. Miałam już do czynienia z kilkoma ale niestety żaden nie jest godny polecenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak samo jak ja...

• saminka Debiutantka

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja polecam Artura Dorskiego z Rzeszowa. Dzieki niemu zaszłam po 3 latach w ciążę. Dojeżdżam do niego 90 km i nie żałuję. To jest cudowny człowiek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:23

• kicinia Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2014, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z Jasła , obchód po lekarzach robiłam od 3 lat , tu zaliczyłam wielu, są dobrzy , ale chyba nie w sprawach niepłodności . Z tym to już raczej gdzieś dalej , Kraków dr Wojtyś , bardzo miły , zna się na swoim fachu i najważniejsze nie naciąga na kasę . Po laparo i lekach gdy już nie wiedział jak nam pomóc powiedział wprost , że trzeba się zgłosić do kliniki niepłodności. Wiem , że jeśli kiedyś uda mi się zajść w upragnioną ciąże to z pewnością wrócę do niego , choć to nie rzut beretem .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ