Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dziewczyny z podkarpacia - dobry lekarz
Odpowiedz

Dziewczyny z podkarpacia - dobry lekarz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny a szczególnie te z podkarpacia, szukam dobrego lekarza dla którego ważny jest człowiek a nie kasa. Może znacie takich. Jakie są wasze historie, przeżycia, opinie czekam na odpowiedzi :) Zabiegi to najlepiej w jakiej klinice?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Asiek :) ja również jestem w trakcie poszukiwań dobrego lekarza, jestem z okolic krosna. Miałam już do czynienia z kilkoma ale niestety żaden nie jest godny polecenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak samo jak ja...

• saminka Debiutantka

Wysłany: 7 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja polecam Artura Dorskiego z Rzeszowa. Dzieki niemu zaszłam po 3 latach w ciążę. Dojeżdżam do niego 90 km i nie żałuję. To jest cudowny człowiek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:23

• kicinia Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2014, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z Jasła , obchód po lekarzach robiłam od 3 lat , tu zaliczyłam wielu, są dobrzy , ale chyba nie w sprawach niepłodności . Z tym to już raczej gdzieś dalej , Kraków dr Wojtyś , bardzo miły , zna się na swoim fachu i najważniejsze nie naciąga na kasę . Po laparo i lekach gdy już nie wiedział jak nam pomóc powiedział wprost , że trzeba się zgłosić do kliniki niepłodności. Wiem , że jeśli kiedyś uda mi się zajść w upragnioną ciąże to z pewnością wrócę do niego , choć to nie rzut beretem .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ