X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Encorton na lekko podwyższony stosunek cd4 do cd8
Odpowiedz

Encorton na lekko podwyższony stosunek cd4 do cd8

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy komuś lekarz też przypisal encort 5 mg na wyższy stosunek cd4 do cd8. Ja mam tylko 1,65. Niektórzy twierdzą że pow 2 się zbija a mój lekarz że powinno być 1,2
    . Do tego dostalam colastium immuna. Znacie ten lek? On jest bez recepty ? Czytałam że cd 4 do cd8 dot progesyeronu. Dostałam też 100 luteina po 2 dwa razy dziennie od owulacji. Reszta jak w moim opisie. Cżyczę bierzecie do tego potas ? Moje nk są dobre ana 1 i 2 też. Lekarz nie kazała robić dalszych badań immunologicznych na razie a już na podstawie cd4 do cd8 przypisana encorton. Nie wiem co o tym myśleć.

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponawiam pytanie ...

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ