X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną faza lutealna po lekach
Odpowiedz

faza lutealna po lekach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klif Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak u Was wygląda faza lutealna po braniu leków? Macie takie same objawy, jak przed ich braniem? Ja biorę CLO na początku cyklu, w okresie około owulacyjnym biorę Castagnus, a w fazie lutealnej Luteinę. To mój pierwszy cykl z lekami i widzę różnicę w szyjce, ilości śluzu i pobolewa mnie czasem jajnik. Wcześniej tak nie miała. Jak wygląda to u Was?

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nikt mi nie odpowiedział :( Mam zupełnie inne objawy w fl po lekach, niż przed ich braniem. Nie bolą mnie piersi (a bolały zawsze już 10 dni przed @), boli mnie prawy sutek (jest powiększony i twardy- jakies zapalenie?), boli mnie podbrzusze, a wcześniej nigdy nie dokuczało mi przed @. Jestem w szoku, że leki tak potrafią zamieszać i zmienić wszystkie objawy nadchodzącej @.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore dhupaston ale nic nie czuje poki co.

Klif lubi tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ją brałam luteine 8 miesięcy i od pierwszego cyklu czułam się inaczej, nie wiedziałam kiedy przyjdzie @ bo nic nie czułam, generalnie zawsze po luteine @ była skapa, brzuch nie bolał ani kręgosłup- zawsze mnie strasznie bolał już przed @ minus to zatrzymująca się woda i uczucie opuchniecia.
    Teraz pierwszy cykl z clo i duphaston - ból jajników w okolicach owulacji. Teraz nie czekam na @ i mam straszne skurcze chwilami ;/ mega bolesne, ale chwilowe np jak długo siedzę inagle wstaje itp miałam już takie gdy brałam tabsy anty i robiłam przerwe na krwawienie z odstawienia.

iv094x39ir3hgbzx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ