faza lutealna po lekach
-
Dziewczyny jak u Was wygląda faza lutealna po braniu leków? Macie takie same objawy, jak przed ich braniem? Ja biorę CLO na początku cyklu, w okresie około owulacyjnym biorę Castagnus, a w fazie lutealnej Luteinę. To mój pierwszy cykl z lekami i widzę różnicę w szyjce, ilości śluzu i pobolewa mnie czasem jajnik. Wcześniej tak nie miała. Jak wygląda to u Was?
-
Widzę, że nikt mi nie odpowiedział Mam zupełnie inne objawy w fl po lekach, niż przed ich braniem. Nie bolą mnie piersi (a bolały zawsze już 10 dni przed @), boli mnie prawy sutek (jest powiększony i twardy- jakies zapalenie?), boli mnie podbrzusze, a wcześniej nigdy nie dokuczało mi przed @. Jestem w szoku, że leki tak potrafią zamieszać i zmienić wszystkie objawy nadchodzącej @.
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ją brałam luteine 8 miesięcy i od pierwszego cyklu czułam się inaczej, nie wiedziałam kiedy przyjdzie @ bo nic nie czułam, generalnie zawsze po luteine @ była skapa, brzuch nie bolał ani kręgosłup- zawsze mnie strasznie bolał już przed @ minus to zatrzymująca się woda i uczucie opuchniecia.
Teraz pierwszy cykl z clo i duphaston - ból jajników w okolicach owulacji. Teraz nie czekam na @ i mam straszne skurcze chwilami ;/ mega bolesne, ale chwilowe np jak długo siedzę inagle wstaje itp miałam już takie gdy brałam tabsy anty i robiłam przerwe na krwawienie z odstawienia. -