Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Fertilita Ruda Śląska
Odpowiedz

Fertilita Ruda Śląska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LS Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Czy jest tu ktoś z kliniki Fertilita Ruda Śląska? Zastanawiamy się z mężem nad przeniesieniem się właśnie do tej placówki. Widzę dużo pozytywnych opinii na różnych stronach, ale mam wrażenie, że to forum jest najbardziej wiarygodnym źródłem, dlatego chciałabym usłyszeć Wasze realne doświadczenia.

Jeśli możecie, podzielcie się proszę tym, jak wygląda współpraca z kliniką i lekarzami, jak oceniacie podejście do pacjentów i komunikację. Interesuje mnie też, czy zdarzyły się Wam sytuacje odwołania procedur z powodu braku środków w programie MZ.

Każda opinia będzie dla nas bardzo cenna, bo stoimy przed ważną decyzją. Dzięki! 💛

👩'89
    HSG ✔️AMH 1,4 (07.2024) -->0,99 (04.2025)
    Kariotyp✔️
    ❌Kir Bx (2DS1, 2DS5, 3DS1)
    ❌Niska ferrytyna 21-->27-->20

🧔‍♂️'74
    Morfologia 1%❌
    Kariotyp ✔️

I IVF:
    Kwalifikacja 2025.04✔️
    2025.05 💉Menopur300, Rekovelle12 - 11MI🥚/ 10 - ❄️❄️❄️
    2025.06 - histeroskopia✔️
    2025.09 - FET 4AB ❌
    2025.11 - CD138✔️, CD56✔️
    2026.05.01 - FET 4BB, 4BA❌
    Zmiana kliniki ⏳
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ