X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Fertilita Ruda Śląska
Odpowiedz

Fertilita Ruda Śląska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LS Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Czy jest tu ktoś z kliniki Fertilita Ruda Śląska? Zastanawiamy się z mężem nad przeniesieniem się właśnie do tej placówki. Widzę dużo pozytywnych opinii na różnych stronach, ale mam wrażenie, że to forum jest najbardziej wiarygodnym źródłem, dlatego chciałabym usłyszeć Wasze realne doświadczenia.

Jeśli możecie, podzielcie się proszę tym, jak wygląda współpraca z kliniką i lekarzami, jak oceniacie podejście do pacjentów i komunikację. Interesuje mnie też, czy zdarzyły się Wam sytuacje odwołania procedur z powodu braku środków w programie MZ.

Każda opinia będzie dla nas bardzo cenna, bo stoimy przed ważną decyzją. Dzięki! 💛

👩'89
    HSG ✔️AMH 1,4 (07.2024) -->0,99 (04.2025)
    Kariotyp✔️
    ❌Kir Bx (2DS1, 2DS5, 3DS1)
    ❌Niska ferrytyna 21-->27-->20

🧔‍♂️'74
    Morfologia 1%❌
    SCD 13%✔️
    Kariotyp ✔️

I IVF:
    Kwalifikacja 2025.04✔️
    2025.05 💉Menopur300, Rekovelle12 - 11MI🥚/ 10 - ❄️❄️❄️
    2025.06 - histeroskopia✔️
    2025.09 - FET 4AB ❌
    2025.11 - CD138✔️, CD56✔️
    2026.01 - FET 4BB, 4BA❌
    II IVF:
    05.02 💉Gonapeptyl
    04.03 💉Gonapeptyl+ Menopur 200 + Gonal-f 100
    17.03 punkcja - 9🥚⏳
    20.03 ET
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ