Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Fertilita Ruda Śląska
Odpowiedz

Fertilita Ruda Śląska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LS Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Czy jest tu ktoś z kliniki Fertilita Ruda Śląska? Zastanawiamy się z mężem nad przeniesieniem się właśnie do tej placówki. Widzę dużo pozytywnych opinii na różnych stronach, ale mam wrażenie, że to forum jest najbardziej wiarygodnym źródłem, dlatego chciałabym usłyszeć Wasze realne doświadczenia.

Jeśli możecie, podzielcie się proszę tym, jak wygląda współpraca z kliniką i lekarzami, jak oceniacie podejście do pacjentów i komunikację. Interesuje mnie też, czy zdarzyły się Wam sytuacje odwołania procedur z powodu braku środków w programie MZ.

Każda opinia będzie dla nas bardzo cenna, bo stoimy przed ważną decyzją. Dzięki! 💛

👩'89
    HSG ✔️AMH 1,4 (07.2024) -->0,99 (04.2025)
    Kariotyp✔️
    ❌Kir Bx (2DS1, 2DS5, 3DS1)
    ❌Niska ferrytyna 21-->27-->20

🧔‍♂️'74
    Morfologia 1%❌
    Kariotyp ✔️

I IVF:
    Kwalifikacja 2025.04✔️
    2025.05 💉Menopur300, Rekovelle12 - 11MI🥚/ 10 - ❄️❄️❄️
    2025.06 - histeroskopia✔️
    2025.09 - FET 4AB ❌
    2025.11 - CD138✔️, CD56✔️
    2026.05.01 - FET 4BB, 4BA❌
    II IVF:
    05.02 Gonapeptyl💉+ ....
    19.02 wizyta kontrolna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ