X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Flebogamma gdzie kupić
Odpowiedz

Flebogamma gdzie kupić

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Kociakicia Debiutantka

Wysłany: 13 lipca, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HaBie wrote:
    Hej ja mieszkam blisko granicy i jak coś mogę kupić leki Flebogamma, Intralipid, Agolutin.....

Hej, czy propozycja dalej aktualna 🙂?

• Andzia666 Debiutantka

Wysłany: 20 lipca, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak nadal aktualna, tylko ze ja mieszkam w centrum Polski.

• sylstaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawiam na przyszłość:

Lekarka U Reky, Trutnov
    Kontakt mailowy bezproblemowy, po wysłaniu recepty lek był dostępny tego samego dnia po południu.

Flebogamma DIF 50mg/ml inf.sol.1x200ml
    15.800 koron/200ml

Lorii lubi tę wiadomość

👩🏻‍🦰’92 + 🧔🏻‍♂️’90 | starania od 04.2022
    obniżona rezerwa jajnikowa, KIR AA
    teratozoospermia

11.2023 - 03.2025
    2x IMSI, 4 transfery zdrowych zarodków, 3x obstawa immunologiczna, nigdy b-hCG+

05.2025
    IMSI, ❄️4AB zdrowy po PGT-A
    IPLE: areceptywne endometrium
    Minihistero: adenomioza, przewlekłe zapalenie, przerost i polipowatość endometrium

➡️wyciszenie Diphereline, kontrolna histeroskopia 10.10
  • Lierin2 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś kupował ostatnio Flebogamma w Czechach i wie jakie teraz są koszty i dostępności?
    Mam zalecenie do kolejnego transferu 5% Flebogamma 400 ml i.v nie wiem jak się w tym połapać, ile to g?

ONA i ON - 37 & 36 l.
    ✅️ OK u obojga: Kariotypy, hormony, owu, AMH -1,56->0,7-> 1,2
    ❌ Zdiagnozowane problemy:
    Ona - PAI - 1 - hetero, MTHFR - hetero
    On - IO - leczona, Oligospermia - (3 mln -> 10 mln) MSOME 0% -> 1%

🍀Starania od 4.2021
    09.22- Invitro - 6 jajek -> 3 komórki -> ❄️4AA zdrowy
    🔥I runda ICSI:
    17. 11.22 - Transfer (Embryoglue, Atobisan, Accofil, Encorton, Accard, Heparyna, Prolutex, Besins, Estrofem)
    4dpt - ⏸️ beta, 32 dpt serduszko. -> 9 tc 💔

🩺Zmiana kliniki na Angelius + przygotowania (wyleczenie H.Pylori, SIBO, Hemochromatoza - mąż, suple + dieta)
    🔥II runda ICSI:
    3.25- Invitro - 7 jajek -> 4 komórki -> ❄️ ❄️ ❄️ 2x3AA i 1x2AA - zdrowe

7.25- Transfer 3AA (Embryoglue, Atobisan, Accofil, Prograf, Heparyna, Progesteron, Scopolan, Spasmolina, Letrox)
    12 dpt CB (beta 250)->💔

Immuno:
    👉 Cytokiny lekko rozjechane 👉 Allo MLR - 20.5% (bez ciazy), 0% po poronieniu 👉 KIR BX - brak niektorych kirow DS. ✅️Reszta ok.
  • sylstaa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lierin2 wrote:
    Ktoś kupował ostatnio Flebogamma w Czechach i wie jakie teraz są koszty i dostępności?
    Mam zalecenie do kolejnego transferu 5% Flebogamma 400 ml i.v nie wiem jak się w tym połapać, ile to g?
    Ja kupowałam pod koniec lipca, info o cenie i dostępności masz post wyżej🙂

W zaleceniach mam 20g immunoglobuliny G (400ml 5% Flebogammy), dostałam receptę na 2 x 200ml

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia, 09:49

👩🏻‍🦰’92 + 🧔🏻‍♂️’90 | starania od 04.2022
    obniżona rezerwa jajnikowa, KIR AA
    teratozoospermia

11.2023 - 03.2025
    2x IMSI, 4 transfery zdrowych zarodków, 3x obstawa immunologiczna, nigdy b-hCG+

05.2025
    IMSI, ❄️4AB zdrowy po PGT-A
    IPLE: areceptywne endometrium
    Minihistero: adenomioza, przewlekłe zapalenie, przerost i polipowatość endometrium

➡️wyciszenie Diphereline, kontrolna histeroskopia 10.10
  • Klusek Znajoma

Wysłany: 20 sierpnia, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lierin2 wrote:

My kupowaliśmy późną wiosną w Bohuminie. Nie było większych problemów z dostępnością.
    Co do dawki to potwierdzałam z lekarzem co przepisywał receptę konkretnie na taką dawkę co mieli w aptece na zamówienie.

U nas sporo się pokomplikowało i mamy Flebogamme, 50mg na 1ml, 2 butelki po 200ml (miałam mieć wlew 3dni przed transferem mrożaczka). Nie możemy niestety jej wykorzystać...

Czy ktoś może potrzebuje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia, 19:21

Od 10 lat walka z endometriozą 💪
    Laparotomia, laparoskopia

Od 2 lat dieta przeciwzapalna 🤍

3 nieudane procedury
    2 poronienia

Walka o kolejną ciążę ❤️
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ