X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Bydgoszcz 🌞💜💙💚
Odpowiedz

Gameta Bydgoszcz 🌞💜💙💚

Oceń ten wątek:
  • AneczkaKluseczka Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiek wrote:
    W porządku 😃 oby to było jak najszybciej 🙏

Oby oby :) Nie ma tutaj więcej dziewczyn, które leczą się w Gamecie?

• Nowa88 Ekspertka

Wysłany: 9 sierpnia, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem na liście rezerwowych ,ale jak dzwoniłam się zapytać jak sytuacja i która jestem na liście to powiedzieli ze tego nie widzą🤔 ja jestem od połowy czerwca zapisana i mam czekać na telefon

• AneczkaKluseczka Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa88 wrote:
    Ja też jestem na liście rezerwowych ,ale jak dzwoniłam się zapytać jak sytuacja i która jestem na liście to powiedzieli ze tego nie widzą🤔 ja jestem od połowy czerwca zapisana i mam czekać na telefon

O rety, jeszcze lepiej :/

• Ktosiek Znajoma

Wysłany: 14 sierpnia, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Dzwoniła Pani z Gamety w sprawie kwalifikacji, także coś się dzieje 😃 mam nadzieję że do tych które czekają też niedługo zadzwonią 😃

izabelka90 lubi tę wiadomość

• izabelka90 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam we wtorek na wizycie i dostaliśmy kwalifikacje,tylko że my mamy zarodki z procedury komercyjnej i to jest podobno inna pula pieniędzy, za wszystkie badania musiałam sama zapłacić (wirusowe i wymazy).

4ty transfer po leczeniu: Tarivid, Metronidazol, Nystatyna vp
    (neoparin, acard, prograf, bryophyllum, accofil)
    16.12.23 FET 4AA ⭐ 5dpt 5,06 6dpt 9,62 11dpt 87,9 13dpt 339 17dpt 2061 18dpt 2605 19dpt 2870 GS 8,7mm YS 3,3mm 23dpt 7834 CRL 0,29 cm 💓
    12+2 I prenatalne 5,59 cm, obraz USG prawidłowy ❤
    13+3 6,7 cm 💙
    21+2 II prenatalne 486g, echo serca ok ❤
    31+3 III prenatalne 1969g 💙
    Skarb na świecie 💙🥺 36+3 Nikoś 8.08.24 3280g, 55🌈
    4❄ pgta 😊
    age.png
  • Nowa88 Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie też dziś dzwonili,więc coś ruszyło😃

izabelka90, Ktosiek lubią tę wiadomość

‹‹ 16 17 18 19 20
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ