Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękny fotel!
Hałasianka lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Uwielbiam wzór koniczynki marokanskiej. Mam taki dywan i poduszki. Najchętniej bym kupiła jeszcze kilka dodatków z tym wzorem, ale wiem, że to przesada
Ciasteczko, jak wizyta u L.? Wywalczylas zdjęcie?Hałasianka lubi tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Ależ musiałam nadrabiac!
Anovi, super sukienka no i figura! Ja też bardzo chętnie oddałbym któreś choć 5cm z nich 177cm. Zawsze chciałam być niższa no ale cóż, natura nakazała mi wystawać o głowę spośród koleżanek
Lena kiedy testujesz? Do kiedy jesteś cierpliwa ?
Puchatku czekamy jutro na info o Twojej becie
3 trymestr zaszczycil mnie zgagą... Kiedyś nie wiedziałam co to takiego a dziś to po prostu mam ochotę wyciągnąć sobie przełyk... Okropieństwo.Puchatek lubi tę wiadomość
-
Pini wrote:Ależ musiałam nadrabiac!
Anovi, super sukienka no i figura! Ja też bardzo chętnie oddałbym któreś choć 5cm z nich 177cm. Zawsze chciałam być niższa no ale cóż, natura nakazała mi wystawać o głowę spośród koleżanek
Lena kiedy testujesz? Do kiedy jesteś cierpliwa ?
Puchatku czekamy jutro na info o Twojej becie
3 trymestr zaszczycil mnie zgagą... Kiedyś nie wiedziałam co to takiego a dziś to po prostu mam ochotę wyciągnąć sobie przełyk... Okropieństwo.mozna w ciazy i pomaga, biore ostatnimi czasy czesciej ( choc nei zawsze) jak tylko sie pojawi.lepsze niz ranigast bo mozesz ssac miętowa pastylke i milo daje ulge w przełyku
Pini lubi tę wiadomość
LAURA -
nick nieaktualnyHałasianka wrote:Pini polecam RENNIE
mozna w ciazy i pomaga, biore ostatnimi czasy czesciej ( choc nei zawsze) jak tylko sie pojawi.lepsze niz ranigast bo mozesz ssac miętowa pastylke i milo daje ulge w przełyku
Hałasianka, Pini lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej - napisze krótko bo dopiero wróciłam ..Obsuwa - czekałam 2 godz... jakaś epidemia grypy jeszcze
Klopsik 1243 gram, głowa na dole, wszystko Ok, musze byc zdrowa zeby immuno przyjąć (obym się nie zaraziła!) zdjęcia się udały - na żywo było fajnie wydruk gorzejdr sie postarał - albo czyta forum albo to obecność M
HanaMontana, Aśka32, Lenonki, lena7 lubią tę wiadomość
-
Hałasianko, a długo czekałaś na realizację zamówienia?
08.2016 poronienie - 6tc
12.2017-02.2018 I, II, III IUI ;(
05.2018 ivf (21.05 punkcja, 26.06. transfer)
Beta: 7dpt -32,35, 9 dpt - 68,74, 11 dpt -183,60, 13 dpt -524,20, 15 dpt -1038
16.03.2019 synek na świecie ❤️
25.04.2023 transfer-beta 0
29.05.2023 transfer
7dpt beta 66,70
9 dpt beta 163
16 dpt beta 2351, widoczny pęcherzyk ciążowy
18 dpt beta 4700
28 dpt jest ❤️ -
A pomaga Wam siemie lniane? Zaparzylam sobie, starałam się wypić tego gluta ale mało brakowało do pierwszego pawia w ciąży... Nigdy tego nie lubiłam a dziś szczególnie nie podeszło. Zaopatrze się w Renni w rakim razie
Jeśli chodzi o uszaka to kupiliśmy w Bodzio Meble turkusowy. Cenę podobna do ikea, jakieś 680zl, wygodny. Też kusiły mnie te z allegro ale ostatecznie stwierdziliśmy że to takie kupowanie kota w worku. Fotel owszem, ma ładnie wyglądać ale przede wszystkim ma być wygodny. Takiego z allegro nie da się sprawdzić. Bodzio raczej ma słabe meble ale fotel godny poleceniaHałasianka lubi tę wiadomość
-
Pini ostatnio mam straszną zgagę, pali mnie niemiłosiernie cokolwiek zjem. Mi pomaga zimne mleko albo Gaviscon.
-
Marysia90 wrote:Hałasianko, a długo czekałaś na realizację zamówienia?
ogladalas na fb inne fotele? duzo maja fajnych prezentacji co? jest z czego wybracLAURA -
Pini wrote:A pomaga Wam siemie lniane? Zaparzylam sobie, starałam się wypić tego gluta ale mało brakowało do pierwszego pawia w ciąży... Nigdy tego nie lubiłam a dziś szczególnie nie podeszło. Zaopatrze się w Renni w rakim razie
Jeśli chodzi o uszaka to kupiliśmy w Bodzio Meble turkusowy. Cenę podobna do ikea, jakieś 680zl, wygodny. Też kusiły mnie te z allegro ale ostatecznie stwierdziliśmy że to takie kupowanie kota w worku. Fotel owszem, ma ładnie wyglądać ale przede wszystkim ma być wygodny. Takiego z allegro nie da się sprawdzić. Bodzio raczej ma słabe meble ale fotel godny polecenia
ceny sa podobne i ok 700 trzeba dac jednak.to normalna cena
te Fotele-uszak tez byly polecone i sa super potwierdzam.
tam mozna dowolnei doobrac maaterial polaczyc pomieszac itd i tak zrobia w tej samej cenie co tez jest fajne;)LAURA -
Ciasteczko, obsuwa 2 godziny??? Czy my na pewno chodzimy do tego samego lekarza, bo nic mi sie nie zgadza
Mi przez 2 lata zdarzyły sie może ze 3 obsuwy max. pół godziny. Super, że fotki wyszły. Wrzucaj, bo chętnie zobaczymy tego Twojego klopsika, który chce wykończyć matkę wymiotami
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
nick nieaktualnyLicząc o ktorej weszłam i od ktorej byłam - tak- 2 godz, ponad 1 godz ponad moją wejścia .. jakaś babka siedziała 50 min.
z reg mamy obsuwę bo ciągle mam wizyty na koniec.. biedny dr bo też nie ma lekko... Klopsika mogę na prv
trochę słabo widać - na żywo było dużo lepiej ale b sie cieszę, że się udało
Kiedy masz wizytę teraz? Czy Dr ma urlop w marcu jakoś od początku (??) do połowy - info z LM (????) bo nie mogłam wcześniejszego terminu umówić. Miałaś kiedyś zwolnienie wstecz wystawione? Lenonki - mogę Cie podpytać na prv ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 07:00
-
Pini, nie wiem...może jutro siknę?
Też rennie polecam, tylko to mi pomagało, a zgagę miałam przeokropną
Ciasteczko no klopsik jak ta lala!
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualnyDzięki Lena
to jak jutro testujesz to zacisnę jeszcze mocniej &!
Dziewczyny pytanko - co na dzień się sprawdzi do salonu dla maluszka - tzn w czym takiego nawet noworodka trzymać w dzień (poza sypialnią)? Myślałam np o chicco baby hug czy Tiny love (na płasko)... co będzie u Was lub czego używacie, jak sobie w dzień radzicie? -
Lena &&&& za jutro
Ciasteczko, ja mam kosz Mojżesza shnuggle (oczywiście z olx), także mała w ciągu dnia będzie sobie w nim spała.Ciasteczko777, lena7 lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
Też myślałam o tym koszu Mojżesza ale stwierdziłam, że na 50 m mieszkania to chyba niepotrzebny bo w sypialni będzie normalne łóżeczko, w którym dziecko będzie spać a w salonie to może bujaczek?
-
nick nieaktualnyMarzenka85 wrote:Też myślałam o tym koszu Mojżesza ale stwierdziłam, że na 50 m mieszkania to chyba niepotrzebny bo w sypialni będzie normalne łóżeczko, w którym dziecko będzie spać a w salonie to może bujaczek?
-
Co do fotela uszaka to moi sąsiedzi ten najtańszy z allegro i szczerze mówiąc jak usiadłam na nim to nie poczułam różnicy w stosunku do tego z Ikea. Oni też zadowoleni, mają go od sierpnia i nie rozpadł się jeszcze