Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenonki wrote:Niezapominajka, a zazwyczaj w którym dpo temperatura zaczyna spadać? Zawsze masz takie ładne wykresy? 🧐
Lenonki, Zola89, cyqada lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Ewuszek wrote:Ja chyba dziś męża wezmę w obroty czasem pomaga wywołać @🤭 😀
Ewuszek lubi tę wiadomość
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Niezapominajka 🍀 wrote:Nigdy nie miałam takiego wykresu, u mnie zawsze jest potwierdzenie owu, ale nigdy nie mam stałych temperatur ani rosnących. Zawsze do tej pory miałam góry i doliny. A tutaj przed owu równa temperatura, a teraz ciągle w górę. Pierwszy raz tak mam 🤷🏼♀️
😁😁😁😁 ja w ogóle absolutnie nic nie mówię 🤭🤭🤭🤭Niezapominajka 🍀, Limoncia lubią tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Niezapominajka 🍀 wrote:Nigdy nie miałam takiego wykresu, u mnie zawsze jest potwierdzenie owu, ale nigdy nie mam stałych temperatur ani rosnących. Zawsze do tej pory miałam góry i doliny. A tutaj przed owu równa temperatura, a teraz ciągle w górę. Pierwszy raz tak mam 🤷🏼♀️
Mój wykres sprzed 2 lat 😁 do tej pory zawsze miałam tak jak Ty, góry i doliny. Sikaniec wyszedł 11 dpo 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2020, 09:57
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
PCOS + IO
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Oj dziewczyny, nie róbcie nadziei, bo ja już jestem dzisiaj w urojonej ciąży po porannym mierzeniu 😂🙈 Aromek już mam kupiony, czeka w szafce na przyszły tydzień 😅
Lenonki, Kate_88 lubią tę wiadomość
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Dziękuję za wszystkie kciuki 😘 my już zmierzamy do Gamety, wizytę mam na 11.
Lenonki myślałam , że stres jest mniejszy ale jak śniadanie mi stanęło w gardle poczułam się na prawdę zestresowana.
Niezapominajka takie cuda się zdarzają ☺️Niezapominajka 🍀, Lenonki, libby7, Jaksa, cyqada, Kosmamitka lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka 🍀 wrote:Oj dziewczyny, nie róbcie nadziei, bo ja już jestem dzisiaj w urojonej ciąży po porannym mierzeniu 😂🙈 Aromek już mam kupiony, czeka w szafce na przyszły tydzień 😅
Niech czeka oby się nie doczekał ☺️✊✊✊Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Ann kciuki ✊✊ czekamy na wieści
Niezapominajko, kciuki żeby @ nie przyszła ✊✊Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
-
Ann✊✊✊
starania od 09.2015 r.
Nasienie ok; HSG - niedrożność prawego jajowodu
Gameta - od 03.2018 r. - niepłodność idiopatyczna
I, II, III IUI -
I IVF wrzesień 2018 - krótki protokół - 6 komórek, 4 zapłodniono, 1 zarodek
ET 02.10.2018 -> 10dpt - 109; 13dpt - 479,1; 20 dpt - 3329; 23 dpt - ❤
II IVF - czerwiec 2020 - długi protokół - 11 komórek, 6 zapłodniono, 4❄❄❄❄ 👏👏👏
ET 11.07.2020 -> 10 dpt beta 0 😢
FET 16.09.2020 -> 9dpt - 34,21; 12dpt - 214,9; 21dpt - 5208, 36 dpt-❤ -
Niezapominajka, mam nadzieję, że obok aromka leży też test ciążowy 😉
Jutro rano poza meldowaniem się Zoli i Libby, czekamy na informacje o temperaturze 😁
Ann, czekamy jak na szpilkach więc dawaj nam znać, że u malucha wszystko ok i oczywiście czy Wojtuś będzie miał siostrę czy brata 🙂Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
PCOS + IO
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Lenonki wrote:Niezapominajka, mam nadzieję, że obok aromka leży też test ciążowy 😉
Jutro rano poza meldowaniem się Zoli i Libby, czekamy na informacje o temperaturze 😁
Ann, czekamy jak na szpilkach więc dawaj nam znać, że u malucha wszystko ok i oczywiście czy Wojtuś będzie miał siostrę czy brata 🙂
Lenonki Twój wykres był piękny i skończył się jeszcze lepiej 🍀
Dziękuję za Wasze kciuki, nie wierzę, że mogłoby się udać, ale mam nadzieję ogromną 😊 Wykres mnie zaskakiwał każdego dnia. Objawów nie mam żadnych poza bólami jajników, lekkimi okresowymi od owulacji, a od niedzieli nerwy na M. 😅 Także poza temperaturą nic nie wskazuje w żadną stronę, ale to bardzo wcześnie, więc wszystko się może zdarzyć.👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Chyba nie miałam okazji pogratulować wszystkim nowo zaciążonym 🥳🥰 Bardzo się cieszę!
Jednocześnie za te z nas, które jeszcze czekają na bobasy w brzuchach, jak zawsze, trzymam bardzo mocno kciuki ✊
Zola, Libby, Darla, myślę o was codzienniemoże nie życzę wam takiego porodu jak mój, ale już wiem, że bardzo niedługo doświadczycie naprawdę pięknych rzeczy 🥰😍✊
Poporodowo, chciałabym wam wszystkim bardzo podziękować za ogrom wsparcia na jakie mogłam liczyć od Was zarówno podczas staran jak i ciąży 😘 szczególnie jestem wdzięczna, że nikt nie hejtował mnie za moje marudzenie
U nas niestety nie wszystko idzie tak jak sobie wymarzyłamod soboty jesteśmy w szpitalu na Polanki gdzie przyjęto nas w związku z tym, że dziewczyny słabo jadły. Powoli wychodzimy na prostą, ale nie obyło się bez konieczności zainstalowania u Ali sondy do żołądka, przez którą podawane są niektóre posiłki, kiedy malutka sama nie chce jeść. Nasze problemy, wg lekarzy wynikają z wcześniactwa i wszystko powinno się naprawić z czasem, ale pobyt w tym szpitalu jest dla nas ciężki (mimo, że pozwolono nam tu być we czwórkę). Okazuje się bowiem, że w przeciwieństwie do oddziału położniczego w uck (skąd, z perspektywy, wypisali nas przedwcześnie), tu jesteśmy poddawani ciągłej ocenie co do naszych zdolności opieki nad dziećmi, co jest bardzo trudne do zniesienia, szczególnie przy całej tej poporodowej burzy hormonalnej
Na szczęście dziewczynki są absolutnie doskonałe i patrzenie na nie wynagradza wszystkie trudy😍 Mam tylko nadzieję, że niedługo będziemy mogli się w końcu cieszyć w domu i na pierwszych spacerkachWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2020, 10:42
Ewuszek lubi tę wiadomość
IVF start kwiecień 2019, pick up maj = 4x❄️
FET I: 04.06, 4.2.1 = beta<0.1, FET II: 09.07, 4.1.2 = beta<0.2, FET III: 17.12, 3.2.2 i 3.2.3 = beta 7dpt: 135, 10dpt: 555, 18dpt: 11962, 22dpt: ~33tys., 23dpt:❤️❤️
2018: 4x IUI = 2x cb
Starania od 2016 -
Niezapominajka 🍀 wrote:Oj dziewczyny, nie róbcie nadziei, bo ja już jestem dzisiaj w urojonej ciąży po porannym mierzeniu 😂🙈 Aromek już mam kupiony, czeka w szafce na przyszły tydzień 😅
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
-
Limoncia wrote:Obyś mogła odsprzedać go mi✊✊✊👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Tupciu jesteście dzielni! Jak dobrze, że możecie być wszyscy razem! A ocenami się nie przejmuj... Niestety w szpitalach oglądanie różnych przypadków przez personel to ich codzienność i panuje pewne znieczulenie, ale na pewno nikt o Was źle nie myśli. Oby Alusia szybko zrozumiała jak dobre jest mleczko, szczególnie to od mamy i zaczęła rosnąć dzielnie 🙂 Już niedługo przed Wami pierwsze spacery, zdjęcia i wszystko co piękne.
Będzie dobrze, wszystkie Wam kibicujemy! 🍀tupciu lubi tę wiadomość
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Tupciu, czekałam na wiadomość od Ciebie. Przykro mi, że nie obyło się bez szpitala. Pamiętaj, że dla swoich córeczek jesteście najlepszymi rodzicami na świecie ♥️ trzymam kciuki, żeby Dziewczynki zaczęły ładnie przybierać, żebyście mogli już niedługo cieszyć się sobą w domu 🥰 jesteście bardzo dzielni ♥️
Dawaj nam znać w wolnej chwili jak się macie.
Niezapominajka, trzymam mocno kciuki, żeby ta @ nie przyszła! Wykres rzeczywiście piękny 😍Niezapominajka 🍀, tupciu lubią tę wiadomość
Starania od 11.2016r.
PCOS, HSG - jajowody drożne
07-12.2018 - clo/aromek+ovitrelle
02.2019 - IUI - 8tc [*]
07-09.2019 - 3x IUI - nieudane
10.2019 - IVF krótki protokół
04.12.2019 - FET blastki 4aa
BetaHCG: 7dpt - 39,8 ; 9dpt - 82,6 ; 11dpt - 222,7 ; 13dpt - 599,3 ; 16dpt - 2240,1 ; ♥️+❄️❄️ -
Ja siedzę już pod gabinetem, opóźnienie jest 🙄
Tupciu jesteś najlepsza mamą dla swoich córeczek ! 🥰 Najpiękniej pachniesz , masz najmilszy głos i kojące ramiona a super wyksztalcone pielęgniarki z kilkunastoletnim doświadczeniem mogą Ci najwyżej sznurowadła wiązać 😁 ale rozumiem że to ocenianie jest irytujące. Mnie też strasznie stresowało jak ktoś patrzył mi na ręce.tupciu, Zola89, HanaMontana, Kosmamitka lubią tę wiadomość
-
Tupciu, jesteś mega dzielną i cudowną matką! Pomimo skracajacej się szyjki i tych stresów na początku, donosiłaś dziewczynki mega długo. Do tego wszystkiego urodziłaś naturalnie.. Obłęd! Dasz radę i tym razem💪 hormony doprowadzające do łez z każdego powodu w zderzeniu z całą tą bezduszną szpitalną rzeczywistością... Wyobrażam sobie jak Wam ciężko😔 Kciuki żebyście szybko wyszli do domu✊
tupciu lubi tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Tupciu ❤️ nie przejmuj się ocenianem! Jesteś najlepszą Mama dla swoich córeczek ❤️
Ps. Ja też tam zostałam oceniona na postawie jeden sytuacji ale miałam to gdzieś, powiedziałam sobie w myślach "co Ty kobieto możesz wiedzieć..".
Szybkiego powrotu do domu i super, że możecie być wszyscy w tych ciężkich chwilach razemtupciu lubi tę wiadomość