Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Elinka, ja bym też odczekała jeden cykl, a tak poza tym to lekarz mi kiedyś powiedział, że pierwszy dc liczymy zawsze od pokazania sie żywej krwi, i tego się trzmalam przy każdej stymulacji..
Hałasianka ,to trzymam kciuki za ivf .pick upu się nie bój..ja miałam 4,.i nie było tak źle znieczulenie trochę Cię potrzyma, dopiero wieczorem zaczyna troszkę boleć, ja najbardziej czułam dyskomfort przy oddawaniu moczu, bo pęcherz uciska w środku i przy siusianiu może być wtedy troszkę czuć bardziej jajniki..odpoczywaj, i nie stresuj się
Kinga, tak jak Czara mówi, aby Ci nie były potrzebne żadne szczepienia! A do jakiego genetyka idziesz? Jak się czujesz po tych lekach?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Lena Rybo, ja ide do genetyka do Ochman do Invicty. Ale Czara chyba pisała do Mokki (to ona jedzie do immunologa Paśnika do Łodzi, a on szczepi lifocytami)
Czuję się jak chodzące wielkie PMS z nerwicą na czele. Ale mam wyrozumiałego męża i widzi po moich oczach kiedy schodzić mi z drogi. No i plamię caly czas, przez równe 20 dni cyklu + @. No ale, jeszcze chwila i będę na półmetku dziękuję, że pytasz.
A Ty jak się czujesz? Jeszcze trochę, co?
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Kurcze, taak, to miało być do Mokki!! chciałam szybko i popierniczylam!!
Czytałam kilka dni temu, ma Mthfr Polska na FB, że gdzieś jest u nas dobry genetyk ..jakiś Górski, czy Górecki..podobno.zna się na mutacjach..bardzo nie polecały tam dziewczyny Limona, którego ja kiedyś polecalam tak dla informacji to piszę..
Ja się kulam a moja moja mala ma ostatnio wieczna imprezę..strasznie mnie wypycha od środka,.że aż boli.Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
Dziewczyny moje drogie. Jestem po drugiej wizycie u docenta Paśnika. Ten człowiek jest wspaniały i świetnie wszystko tłumaczy. Co do wizyty, dostałam lek Calcort, w Polsce to Encorton. Ma się po nim mniej skutków ubocznych i się nie tyje...to zobaczymy. Ale co ja się musiałam nagimnastykować, żeby go dostać. Oczywiście trzeba sprowadzić z Niemiec. Teraz dostanę 50 tabletek od koleżanki z forum, jak moje tabletki przyjdą to odeśle jej 50. Czeka się trochę na nie, muszę wysłać im receptę, oni ją weryfikują, a potem dopiero wysyłają. Na razie mam próbować ze sterydem.Jeśli to nie pomoże to szczepienia mi zostają. Chce jak najszybciej zacząć z tym sterydem. Może w końcu coś załapie. Na dłużej
Teraz mam wizytę w piątek u S. w gamecielena7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mokka super,nie wiem na co jest ten steryd ale ja przy stymulacji brałam pabidexametakson czy coś takiego i się udało. Trzymam kciuki. Chodzisz mokka do dr.Skweresa??
Czara mam pytanie pod koniec 10 tygodnia dr jakie wykonuje usg,już przez brzuszek?? -
nick nieaktualny
-
A no kulam się kulam, strasznie mnie brzuch swędzi, nie mogę wytrzymać. Musze z gołym chodzić bo ubrania mnie drażnią.
Termin mam 12.03 ale koniec lutego to ostateczność. Będzie Liliana i Maja
Mokka trzymam zatem kciuki aby lek pomógł! Pozytywne nastawienie to połowa sukcesumokka lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Mokka, a jaka w ogóle masz dawkę tego sterydu?
Asia, to może spotkamy się jeszcze na porodówceWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 13:15
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
Lena 6mg, raz dziennie, rano, podczas śniadania. Po pozytywnym pisze maila do docenta i jesteśmy w kontakcie, podsyłam zdjęcia usg, by sprawdzić ciąża się prawidłowo rozwija. Generalnie mam pisać, dzwonić do docenta gdyby coś się działo. Szkoda, że nie każdy lekarz taki jest
-
Lena no jest taka możliwość choć dziś gin mi powiedział,że będą wywoływać dopiero 39+0, więc jak nic wcześniej się nie zacznie, to jeszcze troche sobie pochodzimy
Mokka, dobrze,że chociaż w ogóle są jeszcze tacy lekarze.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Mokka jestem w takim razie dobrej myśli ja miałam przy tej ciąży podobna dawkę sterydu..
Asia, posty mi ostatnio ucina a pisałam jeszcze o tym gdzie będziesz rodzić? Pewnie Zaspa albo Redlowo?mokka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ja dlatego, bo mój gin tam pracuje..no i szpital 3st. Ref.
Kotek, jak z ruchami? Jesteś już spokojniejsza? Dziś ta wizyta miała być?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 11:54
lena7 wrote:Ja dlatego, bo mój gin tam pracuje..no i szpital 3st. Ref.
Kotek, jak z ruchami? Jesteś już spokojniejsza? Dziś ta wizyta miała być?
Wczoraj dostałam 1 kopniaka. A teraz najadłam die słodkiego to przelewa mi sie w brzuchu po obu stronach mam nadzieję ze to dzieciaczki
Wizytę mam na 17:30 ale ti na NFZ on sprawdza tylko czy zyja. 16.01 mam polowkowe w gamecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 12:47
-
Jejku dziewczyny, pamiętam jak pisałyście o początkach ciąży, a teraz już jesteście ku końcowi. Wiecie jak to fajnie się czyta ))))))))))))))) Mam nadzieje, że będzie czasem tutaj zaglądac trzymając dzidzie na rękach
kotek87 lubi tę wiadomość