Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anovi, jak się czujesz?🤗 Podjęliście już jakieś decyzje czy do Świąt odpoczywacie od starań? Udało się znaleźć nianie dla Jerzyka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2020, 18:10
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Justyna super! teraz bez leków to już z górki 😉
Bardzo polecam dr. Adamskiego z uck - na każdej wizycie mega dokładne usg, tylko z terminami jest teraz ciężko.Justyna87 lubi tę wiadomość
starania od 09.2016 Gameta Gdynia
18.07.2018 - 2 ICSI
FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491
FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍 -
Marzenka, oby teraz ten piękny zarodeczek zadomowił się na dobre dziewięć miesięcy ✊✊✊
Justyna, super, że u malucha wszystko w porządku 👍 Ja nie znam nikogo z Redlowa, więc nie polecę 😒Marzenka85, Justyna87 lubią tę wiadomość
Starania od 05.2015
Niepłodność idiopatyczna, niskie amh, 3 x clo, 2 x IUI
1 ICSI lipiec 2018 - syn ♥️
30.01.2020 - FET ☹️
2 ICSI lipiec 2020 - córka❤️
-
Izula, powodzenia jutro na wizycie 🤞
Ja pędzę z rana na glukozę - mniam 🤪 trzymajcie kciuki, żebym wytrzymała bez 🤮Izula lubi tę wiadomość
Starania od 05.2015
30.01.2020 - FET ☹️
-
Justyna, ja też nie wiem jeszcze gdzie będę rodzić 🤦♀️ Ś mnie jeszcze nie odesłał, w czwartek mam wizytę, ciekawe czy coś powie 🤔
Ja też mam najbliżej do Redłowa, kilka znajomych tam urodziło i ok, ale znam też osoby które narzekały..więcej lepszych opinii czytałam o Zaspie czy uck.. zależy chyba od akcji porodowej, gdzie się wybiorę 🤔
Też chciałam patrzeć na to, gdzie lekarz prowadzący pracuje..Ale czy akurat trafimy na jego dyżur?
Sywi, ja mieszkam na Wiczlinie, nie słyszałam o tym lekarzu 🤔 -
Tajka wrote:Justyna, ja też nie wiem jeszcze gdzie będę rodzić 🤦♀️ Ś mnie jeszcze nie odesłał, w czwartek mam wizytę, ciekawe czy coś powie 🤔
Ja też mam najbliżej do Redłowa, kilka znajomych tam urodziło i ok, ale znam też osoby które narzekały..więcej lepszych opinii czytałam o Zaspie czy uck.. zależy chyba od akcji porodowej, gdzie się wybiorę 🤔
Też chciałam patrzeć na to, gdzie lekarz prowadzący pracuje..Ale czy akurat trafimy na jego dyżur?
Sywi, ja mieszkam na Wiczlinie, nie słyszałam o tym lekarzu 🤔Tajka lubi tę wiadomość
-
Izula, powodzenia na wizycie! Daj znać kiedy transfer
Cykada, trzymam kciuki, żebys przetrwała badanie bez niespodzianek ✊Izula, cyqada lubią tę wiadomość
-
Sywi wrote:Tajka przyjmuje prywatnie w gabinecie"witaj mamo" na Zaruskiego 2😊
To ja z gabinetu witaj mamo myślałam o Jańczewskim. Robił mi HSG w szpitalu w Redłowie i tak go zapamiętałam. Widzę że przyjmują też na Świętojańskiej.
No właśnie, jaką jest szansa że będą akurat na dyżurze. Ja mam kilka koleżanek co prowadziły ciążę u Bierżyńskiego i bardzo go sobie chwalą. Ale w szpitalu nie pracujeSywi, Mucha88 lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020
-
Marzenka85 wrote:Izula, powodzenia na wizycie! Daj znać kiedy transfer
Cykada, trzymam kciuki, żebys przetrwała badanie bez niespodzianek ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2020, 09:08
Starania od 05.2015
30.01.2020 - FET ☹️
-
Justyna87 wrote:To ja z gabinetu witaj mamo myślałam o Jańczewskim. Robił mi HSG w szpitalu w Redłowie i tak go zapamiętałam. Widzę że przyjmują też na Świętojańskiej.
No właśnie, jaką jest szansa że będą akurat na dyżurze. Ja mam kilka koleżanek co prowadziły ciążę u Bierżyńskiego i bardzo go sobie chwalą. Ale w szpitalu nie pracuje
O janczewskim słyszałam dużo dobrego! I podobno nawet jak go nie ma na dyżurze a rodzisz to on często jest na telefonie z lekarzem obecnym na zmianie -
cyqada wrote:Dzięki! Jednak mnie pogonili z labu bo w soboty nie robią glukozy 😒 no nic, będę musiała pojechać w poniedziałek.
Lenonki byłaś w końcu u L? -
Hejka,
Ja juz po podgladzie. Endometrium spoko >8mm , hormony ok (LH - 7.8, estradiol - 248 pg/ml), tylko pecherzyk zbyt maly na zastrzyk bo 15mm. Czekamy do poniedzialku na nastepna wizyte. I jak to jest z tymi niedzielami w Gamecie? Mi juz dr zasugerowal, ze jak transfer wypadnie na niedziele to niestety cykl bedzie stracony.Lenonki, cyqada, Justyna87, agm, Fragola_95 lubią tę wiadomość
Starania od 2013,
Pierwsze IVF - 2016, udane, Synus
Kriotransfer na cyklu naturalnym 2019 - nieudany
Kriotransfer stymulowany 2019 - szczescie trwalo tylko do 8 tc
Problem- czynnik meski
AMH-1.3
Hormony w normie
Wrzesien 2020 - drugie IVF
26.10.20 -Kriotransfer na cyklu naturalnym (bl 4.2.3) - ciaza biochemiczna
19.12.20 - kriotransfer na cyklu naturalnym (bl 2.1.2) -betka -10dpt-43, 12dpt-75.7, 16dpt-363, 23dpt-2836
06.09.21 - przyszla na swiat Malgosia -
Niezapominajko, jesteśmy już po sesji, bo zwolnił się wcześniejszy termin 🙂 To był ciężki dzień. Mały bez humoru, a my pokloceni od rana 😅 I wszystko to widać na zdjęciach 🙈 Także może z samej sesji rodzinnej nie jestem jakoś bardzo zadowolona, ale za to ciążowa wyszła przepiękna ❤ W sumie trochę na spontanie, bo na sam koniec zapytałam czy zrobi mi kilka ujęć w samym swetrze 🤭 Także zdjęcia nie nadają się do udostępniania w necie, ale jednym, mniej rozneglizowanym mogę się pochwalić 🙃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2020, 18:11
Izula, _Czara, agm, Tinka1, Aśka32, Kosmamitka, Niezapominajka 🍀, Kasia2602, Justyna87, One, Fragola_95, Limoncia, AgZa, AnnMari, tupciu, Tajka, DarlAa, Marzenka85, Zola89, Różaa, Sywi, cyqada, Magdalena 😀, libby7, Marysiaaa lubią tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Lenonki piekna Ty i piekny brzusio. Ale mi sie taki marzy Super
Lenonki lubi tę wiadomość
Starania od 2013,
Pierwsze IVF - 2016, udane, Synus
Kriotransfer na cyklu naturalnym 2019 - nieudany
Kriotransfer stymulowany 2019 - szczescie trwalo tylko do 8 tc
Problem- czynnik meski
AMH-1.3
Hormony w normie
Wrzesien 2020 - drugie IVF
26.10.20 -Kriotransfer na cyklu naturalnym (bl 4.2.3) - ciaza biochemiczna
19.12.20 - kriotransfer na cyklu naturalnym (bl 2.1.2) -betka -10dpt-43, 12dpt-75.7, 16dpt-363, 23dpt-2836
06.09.21 - przyszla na swiat Malgosia -
_Czara wrote:Justyna, nie wiem czy już Ci gratulowałam!!!!! Bardzo, bardzo się cieszę.
Dr J. tez mi robił Hsg w Redłowie, ale z tego co pamietam, to nie zauważył u córki Hałasianki wady serca.
Czara, dziękuję 😚 co u Was słychać?
Kurcze, to nie dobrze... Nie lubię podejmować takich decyzji
Lenonki, lubię to za małoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2020, 21:50
Lenonki lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020