Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hana, ale zgrabny brzuszek 😍 slicznie wyglądacie 🥰
Salmsurima, kciuki za kropka ✊✊✊ niech się pięknie wgryza 🍀🤞Salmsurima, HanaMontana lubią tę wiadomość
Starania od 05.2015
Niepłodność idiopatyczna, niskie amh, 3 x clo, 2 x IUI
1 ICSI lipiec 2018 - syn ♥️
30.01.2020 - FET ☹️
2 ICSI lipiec 2020 - córka❤️
-
Wypiłam, nawet nienajgorsze, chyba jak kiedyś robiłam nie będąc w ciąży było gorzej.
Niestety na czczo z glukometru - 105🤦♀️ więc już jestem załamana że to cukrzyca. A wczoraj u znajomych zjadłam beze. Później dopiero sobie przypomniałam że idę na badania😤Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020
-
Cyqada, jak się udała imprezka niedzielna? Tak to jest zawsze z tymi drzemkami, że jak są potrzebne o określonej porze, to nagle jest problem 🤷♀️
Niezapominajko, tak myślałam, że odpuscilas mierzenie temp. Z tego co pamiętam to zawsze miałaś książkowy wykres, który na samym końcu się chrzanil 😔 już się nie mogę doczekać Twojego testowania ✊🤞
Sywi, super brzuszek. Zobaczysz, że jeszcze zdąży porządnie wyjść 🙂
Hana, pamiętam Twój stres związany z rozmiarem brzucha w pierwszej ciąży. Jak widać, taki Twój urok, zgrabniaro 😁 Mi też zupełnie inaczej idą przygotowania w drugiej ciąży. Imię do dzisiaj nie jest ostatecznie wybrane 😬
Justyna, powodzenia na krzywej. Z palca wynik zawsze jest zawyżony. Trzymam kciuki, żebyś zmieściła się w normie!
AnnMari, podobieństwo wręcz niewiarygodne! 🥰 Wojtuś chyba jest podobny do Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 09:51
Sywi, Niezapominajka 🍀, Justyna87, HanaMontana lubią tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Justyna87 a o której jadłaś beze?
I dziewczyny czy macie jakieś polecone miejsca na krzywą? 🤣 najlepiej gdzieś gdzie pozwalają się położyć 😀 muszę zrobić na 1 kwietnia i raz w życiu robiłam krzywa i było nie dość że smacznie to po tym poszłam na siłownię i przebiegłam 10km tyle miałam energii ale Ś mi powiedział że w ciąży to zupełnie inaczej może przebiegać plus ja całe życie unikałam śmieciowego jedzenia i słodyczy a od momentu ciąży..... To nie chcecie wiedzieć 🤣🤣 słodycze to moje drugie ja.
-
Mucha, bezę jadłam koło 17, może trochę wcześniej. Oby z krwi były niższe 🙏
Lenonki, tort wymiata synuś to już kawał mężczyzny 😍 a Ty zgrabna jak ta lala czyli teraz Twoja kolej?Lenonki lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, wysokie NK, mutacja ANXA5
Ciąża bliźniacza- strata maj 2017
Ciąża cud przed in vitro- strata luty 2020
-
Ann podobieństwo jest uderzające:-). Jeszcze raz gratuluję👏🎉♥️. Jak się czujesz? Jesteście już w domu?
Sywi nie ma czego zazdrościć. Twój brzuszek też jest jak marzenie😍.
Zolcia ja też próbowałam się zapisać z wyprzedzeniem. Wydaje mi się że Ś. ma sporo terminów na popołudnie.
Hana jest się czym chwalić 😘. Bardzo ładny brzuszek😀.
Dziewczyny powodzenia na wizytach i badaniach😄😄. Salmsurima oby dziś był początkiem 9 nudnych miesięcy 😍.
Lenonki impreza na pewno była udana🎊💃. A brzuszek bardzo zgrabny🤩.Sywi, HanaMontana, Lenonki lubią tę wiadomość
-
Salmsurima powodzenia niech kropek zostanie już na 9msc w brzuszku ✊✊✊✊😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 11:10
Salmsurima lubi tę wiadomość
Luty 2021
Mamy ❄️ ❄️❄️blastki 2021🙂
22.03 Transfer blastki 4.1.1
10.05 beta 41tys 10tc serce przestało bić 💔👼
Zostały ❄️❄️ 4.1.1 , 3.2.2
Mutacja Hetero MTHFR_677C
PAI-1_4G
Transfer 17.09 4.1.1 blastka 😰
Zostala ostatnia 3.2.2
Transfer 18.11 - blastka 3.2.2 +Embryoglue
Ostatnia zostań z nami🙏❤️
5dpt ⏸️
5dpt beta 5.45, 8dpt 93.13 , 11dpt 425.76 🙏
20dpt 8.12 wizyta 🙏
Beta 20dpt 22137,00 ❤️
Jest pęcherzyk ciążowy i zarodek❤️
22.12 wizyta USG jest maleństwo i serduszko ❤️😍
16.08.2022 nasz Cud Lenka ❤️ 3815gram❤️ -
Lenonki wyglądasz cudownie tylko brzuszek masz nigdzie więcej chyba ci nie poszło 😍 ja przy synu na koniec wszędzie byłam spuchnięta 🙈
Lenonki lubi tę wiadomość
Luty 2021
Mamy ❄️ ❄️❄️blastki 2021🙂
22.03 Transfer blastki 4.1.1
10.05 beta 41tys 10tc serce przestało bić 💔👼
Zostały ❄️❄️ 4.1.1 , 3.2.2
Mutacja Hetero MTHFR_677C
PAI-1_4G
Transfer 17.09 4.1.1 blastka 😰
Zostala ostatnia 3.2.2
Transfer 18.11 - blastka 3.2.2 +Embryoglue
Ostatnia zostań z nami🙏❤️
5dpt ⏸️
5dpt beta 5.45, 8dpt 93.13 , 11dpt 425.76 🙏
20dpt 8.12 wizyta 🙏
Beta 20dpt 22137,00 ❤️
Jest pęcherzyk ciążowy i zarodek❤️
22.12 wizyta USG jest maleństwo i serduszko ❤️😍
16.08.2022 nasz Cud Lenka ❤️ 3815gram❤️ -
Sywi wrote:Właśnie dziewczyny apropo usg trzeciego trymestru- czy jest refundowane przez nfz tak jak prenatalne i połówkowe?🤔
Sywi lubi tę wiadomość
Starania od 05.2015
30.01.2020 - FET ☹️
-
Salmsurim, już dziś będziesz w ciąży🥳
HanaMontana, jesteś bardzo zgrabna a każdy brzuszek
rośnie swoim tempem na wyprawkę jeszcze jest czas i z imieniem też ja jestem w pierwszej ciąży a mam tylko ubranka zdążymy 😜
Sywi, usg 3 trymestru już nie jest refundowane.
Justyna87, ja z glukometru miałam 101 a z krwi wyszło 92 i reszta wyników książkowa więc nie ma co martwić się na zapas
Lenonki, jutro ciąża donoszona 🤗 ale to mięło 🙂 Twój synek jest do schrupania a zaraz taki drugi pojawi się na świecie 🥰 Pięknie wyglądasz na tej końcówce, a jak się czujesz?
Miłego dnia 🌞
Patka70, Salmsurima, Sywi, HanaMontana, Lenonki lubią tę wiadomość
Synek-2021💙💙💙
-
Salmsurima niech Kropek zostaje z Tobą aż do grudnia ✊🏻🍀
Ann Oleńka wygląda jak bliźniaczka Wojtusia, cudne masz dzieciaczki 😍 Trzymam kciuki za Twój dzisiejszy powrót do domu 😊✊🏻
Sywi, HanaMontana jak miło widzieć Wasze brzuszki 🤩 Ale pędzą Wasze ciąże! Ten rok to istny wysyp Gametowych dzidziusiów 💚
Lenonki wyglądasz olśniewająco, forma do pozazdroszczenia, a Brunek słodziak 🥰 Dobrze pamiętasz, wykresy książkowe, ale bez efektu. Dzisiaj zrobiłam test, bo już wczoraj miałam przeczucie, że nic z tego i niestety przeczucie mnie nie myliło 😔 Najbardziej męczy mnie to ile robimy z mężem, bardzo pilnujemy diety, suplentacja, na którą wydajemy nie mało, pilnuję wszystkich leków, wizyty, badania wszystko na czas i książkowe wyniki i totalnie nic. Nawet moja dietetyczka załamuje ręce nad moim przypadkiem. Ale nie smęcę, podnoszę się za chwilę i walczę dalej.
Uzupełniłam listę, mamy mnóstwo wizyt w tym tygodniu, każdego dnia trzymam kciuki za dobre informacje 😊Patka70, Salmsurima, Sywi, HanaMontana lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Lenonki, wczoraj było już lepiej bo udało się z drzemką. Ale za to nie chciał świeczki zdmuchnąć i się rozpłakał przy torcie 🤷🏼♀️ U Wojtka generalniee chyba bunt dwulatka na całego - wszystko jest "nie" i wszystko musi być tak jak on chce. Ciekawe kiedy mu minie 🤔🙂 Przez jego humorki też nie mamy żadnych ładnych zdjęć niestety 🤷🏼♀️
A Brunek słodziak🥰 look ze smokiem i w okularach petarda 😁 No a Ty super laska 🔥😍 ciąża Ci służy 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 18:19
Niezapominajka 🍀, Ewuszek, Magnolia90, Lili_94, agm, Kasia2602, Aśka32, Kuczka, AgZa, Zola89, Andromeda, DarlAa, Marysiaaa, Fragola_95, Sywi, HanaMontana, Lenonki lubią tę wiadomość
Starania od 05.2015
30.01.2020 - FET ☹️
-
Niezapominajka, przykro mi ☹️ A może jeszcze za wcześnie na test? Niestety najczęściej problem leży w głowie i mimo świetnych wyników się nie udaje. Ale wiem, że ciężko jest się odciąć i przestać o tym myśleć. Pamiętaj, że jesteście coraz bliżej upragnionego celu i głęboko wierzę, że już niedługo też będziecie się cieszyć z rosnącego brzuszka ♥️
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
Starania od 05.2015
30.01.2020 - FET ☹️
-
Cyqada Wojtuś słodziak, na zdjęciach nie widać tych humorków 🤭 A Ty wyglądasz mega apetycznie 😍 Co do psychiki to były takie miesiące, w których myślałam, że to wina mojego nastawienia. Ale ostatnio naprawdę czułam się bardzo dobrze, a do samej IUI byłam nastawiona pozytywnie i zadaniowo także raczej nie tutaj dopatruję się problemu. Jestem jakimś przypadkiem beznadziejnym 🤷🏼♀️ Oczywiście jedna porażka nie skreśla całej metody, ale męczy mnie brak odpowiedzi.
cyqada, HanaMontana lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Niezapominajko bardzo mi przykro 😔
Wiem jak to jest kiedy dajesz z siebie wszystko a efektów zero... życzę Ci z całego serca żeby spełniło się Twoje marzenie 💚
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 11:51
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz cud ❤️❤️❤️
08.02 AZ FET
11dpt - 206 mlU/ml
14dpt - 1292mlU/ml
19dpt - 7688mlU/ml
28dpt - ❤️ -
Niezapominajko, wiem o czym mówisz. Często mam to samo i nawet dr S często mówi, że niezrozumiałe jest to, że człowiek potrafi wynaleźć takie cuda techniki, a nie potrafi odnaleźć przyczyny niepłodności.
Pozostaje wierzyć, że tam gdzieś tam ktoś ma na nas taki, a nie inny plan...
Ja mocno trzymam kciuki i wierzę, że zobaczysz upragnione dwie kreski, a później usłyszysz bijące serduszko aaa później będziesz się martwiła porodem ✊💋Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
-
Cyqada, wyglądasz pięknie, a Wojtuś też słodki🥰 mam nadzieję, że jak pojawi się siostra na świecie, to Wojtuś będzie się mniej buntował 😚
Niezapominajka, ta droga jest taka trudna, wyboista i niesprawiedliwa ale na końcu tej drogi jest najpiękniejsza niespodzianka, która na Ciebie czeka. Już niedługo to Ty nam się pochwalisz swoim brzuszkiem 😘 Trzymaj się ❤❤❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 12:24
Niezapominajka 🍀, cyqada lubią tę wiadomość
Synek-2021💙💙💙
-
Lenonki pięknie ❤😍
Urodzinowi chłopcy słodziaki ❤❤
Niezapominajka bardzo mi przykro 😔 Jeszcze los się odwróci, jestem pewna ❤✊🤞
Niezapominajka 🍀, cyqada, Lenonki lubią tę wiadomość
starania od 09.2016 Gameta Gdynia
18.07.2018 - 2 ICSI
FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491
FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍