Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena, swędzi mnie i czuje sie obolała. Mam nadzieje, ze wieczorna luteina zdążyła sie ze mnie ewakuować, żeby można było rozpoznać czy to infekcja grzybicza
Swój droga idę do lekarza, który jest gejem i wiecie, ze nawet depilować mi sie nie chce? Wiem, ze to głupie, bo przecież ani dr Ś. ani dr L. nie planuje brać na męża, a jednak przed nimi byłoby mi wstyd
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Lenonki, przy aplikowaniu luteiny łatwo o infekcję, więc warto sprawdzić. Równie dobrze może to być reakcja na samą luteinę. Ja czasem mam wrażenie opuchnięcia w środku i wtedy przy całej bujnej wyobraźni nie umiem sobie wyobrazić jak przdciska się tamtędy główka o obwodzie oj 35 cm
Wszystkim polecam mieć w domu papierki lakmusowe (do kupienia na dziale akwarystyki w zoologicznym albo na gemini). Odczyn zasadowy to infekcja bakteryjna.
Przydadzą się też na później jeśli ktoś będzie mieć wątpliwościm czg się zsikał czy sączą się wody płodowe
Można też sprawdzać nimi ph moczu w przypadku podejrzenia infekcji pęcherza.
Baaardzo fajna rzecz te paski! Ja sobie sprawdziłam nimi połowę kosmetyków po tym jak mi się włączyła po zakupie faza małego chemika!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 16:21
Lenonki lubi tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Dziewczyny taki offtopic: na stronie parfois jest błąd i przy zamówieniu torebek/plecaków za minimum 100 zł nalicza się rabat 100 zł i wychodzą grosze do zapłaty
Także jak któraś chętna to obczajcie sobie
udalo Ci sie cos kupic?LAURA -
Hałasianka wrote:dzialo przez chwile ale po 1 juz nie ma wiekszosci wykupione wszystko a nawet jak cos jest to dodalam 2 torebki po 71 zl i nie dziala juz to 100 zl na minusie wiec sie skumali pewnie. Kurde...szkoda;((
udalo Ci sie cos kupic?
Mi się udało 3 plecaki i torebkę w sumie za 44 zł nie wiem czy zaraz nie będzie informacji że np brak towaru i anulują te zamówienia. Póki co mam na mailu wszystko zatwierdzone, zobaczymy7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:Mi się udało 3 plecaki i torebkę w sumie za 44 zł nie wiem czy zaraz nie będzie informacji że np brak towaru i anulują te zamówienia. Póki co mam na mailu wszystko zatwierdzone, zobaczymy
wzielam sobie odbir w sklepie bo 19 zl za przesylke to bez sensu a tak sobie odbiore przy okazji w Gdańsku.kurde...szkoda ze szybciej tu nei zajrzalam jak od razu napisalas:P
u mnie takie zakupy to woda na młyn więc jestem chętna na takie AKCJE:D jakby co to pamiętaj o mnie haha:DLAURA -
No ja tez wzięłam odbiór w Galerii
ale numer ciekawe czy to faktycznie przejdzie, mi powiedziała koleżanka i to chyba musial być jakiś błąd systemu
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Aśka32 jak się czujesz?
Mi Ś. zapisał, gdybym miała za niski progesteron, ale nie musiałam ich brać. Także nie pomogę. -
Bazylkove - dzięki za info
Kupiłam plecak Kangaroo, za 63,92, ale wyskoczył mi rabat, i zapłaciłam tylko 19zł za wysyłkę
-
Piękny był, ale już niedostępny
Wzięłam srebrny
-
Pini, gej z zachowania i koleżanka koleżanki była z nim i jego partnerem na jednej imprezie
Nika, niezły patent z tym papierkiem lakmusowym! Dzisiaj pierwszy raz widziałam jak lekarz sprawdzał nim odczyn, powiedział, ze prawidłowy. A przy infekcji grzybiczej jaki powinien być? Dostałam Pimafucin globulki i Pimafucort krem. Podczas badania szyjka wydawała mu sie krótka, wiec zrobił mi usg, ale ma ponad 4 cm. W trakcie usg mowię mu, ze nie widzę swojego dziecka, a on na to, ze przecież tu jest takie duże, prawie na cały ekranMój kolos wyglada jak dinozaur, bo cały kręgosłup było widać!
Aśka opowiadaj, jak u Ciebie? Jak sie czujecie z Halynka?Aśka32 lubi tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
bazylkove wrote:No ja tez wzięłam odbiór w Galerii
ale numer ciekawe czy to faktycznie przejdzie, mi powiedziała koleżanka i to chyba musial być jakiś błąd systemu
czasasmi sie zdarzaja takie błędy ale wiadomo nie kazdy to wyłapie;)LAURA -
Lenonki wrote:Pini, gej z zachowania i koleżanka koleżanki była z nim i jego partnerem na jednej imprezie
Nika, niezły patent z tym papierkiem lakmusowym! Dzisiaj pierwszy raz widziałam jak lekarz sprawdzał nim odczyn, powiedział, ze prawidłowy. A przy infekcji grzybiczej jaki powinien być? Dostałam Pimafucin globulki i Pimafucort krem. Podczas badania szyjka wydawała mu sie krótka, wiec zrobił mi usg, ale ma ponad 4 cm. W trakcie usg mowię mu, ze nie widzę swojego dziecka, a on na to, ze przecież tu jest takie duże, prawie na cały ekranMój kolos wyglada jak dinozaur, bo cały kręgosłup było widać!
Aśka opowiadaj, jak u Ciebie? Jak sie czujecie z Halynka?
p.s a pimaficort i pimaficin nie maja sterydu:)? bralam to kiedys i cos mi sie kojarzy ale nie pamietam
zreszta to chwilowe i miejscowe wiec co by nie bylo to lekarz wie co robiLAURA -
Lenonki, z grzybkami jest gorzej, bo one nie zmieniają ph. No ale przy grzybicy jest zapaszek i wydzielina, więc to idzie łatwo poznać naocznie.
-
Obecnie mam wkurw - M pojechał po raz 3 do apteki bo oczywiście nie może raz a dobrze kupić głupich zastrzyków i dobrych igieł i strzykawek do nich ajjjjj z tymi facetami jest jakiś armagedon!
Kurde muszę robić od jutra te zastrzyki z progesteronu bo dziś wyszedł tylko 13 ng/ml
A ogólnie to pożarłyśmy z Haliną ananasa i oglądamy tvchyba lubi to samo co ja - Przyjaciół i Sex w wielkim mieście hihihihihi
StaraczkaNika, AnnMari, Lunitari lubią tę wiadomość
starania od 09.2016 Gameta Gdynia
18.07.2018 - 2 ICSI
FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491
FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍 -
Aśka, lubię za ananasa, nie za problemy z zastrzykami. Takie pro-płodnościowe specyfiki zaesze mają w aptece w Madisonie - tam koło Invikci. Gemini na Trzech Lipach też zawsze dobrze zaopatrzone. O, a najlepiej to sprawdz na stronie ktomalek.pl i wyszukaj gdzie to jest najblizej domu