Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny4me wrote:Pojedz do mamaija Gdynia do tej laski. Masz auto, czas wolny - zrobisz sobie wycieczkę.
Ja z pierwszym fotelikiem Ci nie doradze narazie bo zaczelam sie interesowac tym tematem dopiero od drugiego. Przy drugim i trzecim moge Ci juz cos polecic.
Poczytaj sobie osiemgwiazdek (blog plus fb), tylem.pl, o szwedzkim tescis plus (lepszy niz adac) i zobacz kilka crash testow by sie przekonac, ze to nie marketing a fizyka
To wszystko tez przede mna z fotelikiem 0-13kg ale ja bede to sprawdzac gdzies w lutym dopieromusze zadzwonić by w ciemno nie walić
21.02 Gdańsk - bezpieczny maluchWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 17:28
4me lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko777 wrote:Laska długie włosy ciemne ?
musze zadzwonić by w ciemno nie walić
21.02 Gdańsk - bezpieczny maluchchuda, wysoka, dlugie wlosy, szatynka
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Wyszłam od kardiologa.mada faka że tak powiem!!!! Jakby to miała być moja jedyna opcja tutaj na leczenie i poród nie mówiąc o operacji dziecka to kur.... Dramat!!! Dzięki Bogu Nika podesłała mi namiary na tą koleżankę i trafiłam do Łodzi do najlepszych. Ten niby najlepszy Pan dr tutaj z Zaspy to jakaś tragedia... Badanie 5 min...gadal tak jakby miał umrzeć zarz ledwo co, zero informacji, nie chciał badań sprzed miesiąca nic... Jak ma niby spr czy się coś pogorszyło.stwoerdzil.. Mno wada jest i Ch...!!! Serio to była najgorsza wizyta ever chyba a ten Pan ma ratować dzieci. Opowiadał jak już go za język pocoagnelam i pytałam o szczegóły to mówił o wcześnialach i że. Miga być różne wady nerek, układu pokarmowego bla bla... A o sercu nic. Nie kumam do konca co się właśnie stało... Serio po 2 min miałam ochotę wyjść!!! Usg 5 min. A tam w Łodzi godzina i dokładnie zbadał całe dziecko i serce z każdej strony z opisem. Dobrze ze za tydz tam jadę!!! Ale zobaczcie co tu się dzieje.... Matko!!! Jestem zazenowanaLAURA
-
nick nieaktualny
-
Hałasianko, współczuję nerwów... Wkurzający lekarze to ostatnie czego Ci teraz potrzeba
Całe szczęście, że w tej Łodzi porządnie się Wami opiekują i za kilka dni małą zbada kompetentny lekarz, któremu się chce, bo widzę, że z tym też bywa różnie.
A propos ivf i "znawców" tematu. Wiadomo co się dalej stało z tym durnym projektem ustawy o którym kiedyś pisała Ciasteczko?PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
nick nieaktualnyLenonki wrote:Hałasianko, współczuję nerwów... Wkurzający lekarze to ostatnie czego Ci teraz potrzeba
Całe szczęście, że w tej Łodzi porządnie się Wami opiekują i za kilka dni małą zbada kompetentny lekarz, któremu się chce, bo widzę, że z tym też bywa różnie.
A propos ivf i "znawców" tematu. Wiadomo co się dalej stało z tym durnym projektem ustawy o którym kiedyś pisała Ciasteczko?w podkomisji zapewne ... PiS teraz nie ruszy ani tego tematu ani aborcji/ wybory...
Lenonki lubi tę wiadomość
-
Lenonki wrote:Hałasianko, współczuję nerwów... Wkurzający lekarze to ostatnie czego Ci teraz potrzeba
A propos ivf i "znawców" tematu. Wiadomo co się dalej stało z tym durnym projektem ustawy o którym kiedyś pisała Ciasteczko?LAURA -
Hałasianka brak słów.. Płaciłaś za tą wizytę?
-
Lunitari wrote:Halasianka masakra, przykro mi
dobrze że masz opiekę z Łodzi.
LAURA -
Marzenka85 wrote:Hałasianka brak słów.. Płaciłaś za tą wizytę?LAURA
-
Hałasianka dobrze napisałaś, po prostu żenada! Dobrze, że jest ktoś bardziej przystępny i normalny!
Hałasianka lubi tę wiadomość
starania od 09.2016 Gameta Gdynia
18.07.2018 - 2 ICSI
FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491
FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍 -
Marzenka, co tam u dr Su?
Taka jedna, jak ktg i wizyta u Ś.?
Lucky, mam prośbę, mogłabyś edytować swoją wiadomość i usunąć moje zdjęcie z cytowanej wiadomości? Niby głowy nie ma, ale wole nie zostawiać takich śladów w siecitaka_jedna lubi tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
nick nieaktualny
-
U Su wszystko super, wyniki mam dobre, muszę w styczniu białko S powtórzyć aby sprawdzić czy nie spada, bo wtedy większa dawka heparyny. Powiedziała, że jestem dobrze prowadzona przez Ś. i mam idealnie dobrane leki
Lucky1, taka_jedna, Aśka32, Justyna87, kinga27.30, Lenonki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenonki wrote:Marzenka, co tam u dr Su?
Taka jedna, jak ktg i wizyta u Ś.?
Lucky, mam prośbę, mogłabyś edytować swoją wiadomość i usunąć moje zdjęcie z cytowanej wiadomości? Niby głowy nie ma, ale wole nie zostawiać takich śladów w sieciWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 21:15
Lenonki lubi tę wiadomość
2012 - początek starań
2014-2016 beznadziejni lekarze
styczeń 2017-początek z Gametą
marzec 2017- usuwany polip
maj-sierpień 2017- 4 nieudane IUI
październik 2017- usuwane torbiele z jajnika ENDOMETRIOZA
styczeń 2018- usunięta TARCZYCA (podejrzenie nowotworu)
kwiecień 2018- IUI
08.01.2019 Zostałam mamą Kubusia
Styczeń 2023 puste jajo płodowe 😔
17 styczeń 💔
Październik 2024 start IVF
28. 10.23 stymulacja
08. 11.24 punkcja 5🥚
13. 11.24 transfer bl. 3.2.2
18.12.24 żegnaj słoneczko 7t4d 💔
Marzec 2025 start 2 IVF
Kwiecień 2025 nie udało sie -
Właśnie do mnie dotarło, że teraz moja kolej, bo Czara już została mamą, Nika pewnie już też albo zostanie lada moment. Teraz nadchodzi nasza pora. A dopiero co wstawiałam suwaczek. Czas leci jak szalony. A jak się staraliśmy i chodziliśmy od lekarza do lekarza to trwało całą wieczność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 21:15
Justyna87, Eszkilu, Lunitari, Lenonki, HanaMontana lubią tę wiadomość
2012 - początek starań
2014-2016 beznadziejni lekarze
styczeń 2017-początek z Gametą
marzec 2017- usuwany polip
maj-sierpień 2017- 4 nieudane IUI
październik 2017- usuwane torbiele z jajnika ENDOMETRIOZA
styczeń 2018- usunięta TARCZYCA (podejrzenie nowotworu)
kwiecień 2018- IUI
08.01.2019 Zostałam mamą Kubusia
Styczeń 2023 puste jajo płodowe 😔
17 styczeń 💔
Październik 2024 start IVF
28. 10.23 stymulacja
08. 11.24 punkcja 5🥚
13. 11.24 transfer bl. 3.2.2
18.12.24 żegnaj słoneczko 7t4d 💔
Marzec 2025 start 2 IVF
Kwiecień 2025 nie udało sie -
Lunitari wrote:Ciekawe jak tam Nika, cały czas odświeżam czy już się nie chwali córcia.
co chwilę sprawdzam