Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, które brały encorton: czy też się tak źle czułyście po nim? Biorę dopiero 3 dzień, a mdli mnie cały czas jakbym zjadła coś nieświeżego
jak sobie z tym radzić? help!!
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualnyTak - raczej międzynarodowe bo nazwisko nie jest tez polskie i krótkie ...ale nie Brajan czy co - raczej Oskar, Artur, Marek, podoba mi sie tez Maksymilian i Teodor
Bazylku - ja brałam metypred i bardzo mnie mdlilo po tym g@#%* nic nie pomagało tylko odstawienieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 11:02
taka_jedna lubi tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Dziewczyny, które brały encorton: czy też się tak źle czułyście po nim? Biorę dopiero 3 dzień, a mdli mnie cały czas jakbym zjadła coś nieświeżego
-
Aśka32 wrote:Ciasteczko też się cały czas nad tym zastanawiam, chyba fajnie jakby pasowało do nazwiska. Na razie biorę pod uwagę Piotruś (i najbardziej mi się podoba ale sąsiadom z góry właśnie urodził się Piotruś i chyba głupio teraz
) i Krzyś....ale saaaaama nie wiem
A Wy chcielibyście bardziej polskie czy międzynarodowe?moje od zawsze wymarzone imię dla syna
no cóż... Już się nie spełni
) ale jak się zdecydujecie to piękne imię
)
HanaMontana lubi tę wiadomość
LAURA -
nick nieaktualnyHałasianka wrote:Krzysztof
moje od zawsze wymarzone imię dla syna
no cóż... Już się nie spełni
) ale jak się zdecydujecie to piękne imię
)
Ja brałam odpowiednik 20 mg wiec dawka spora ... aaaa i włosy mi wypadały garściamiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 11:10
-
Lenonki wrote:Halasianko, ja rozważam czy po prostu nie spać ze zwykłym małym jaskiem miedzy kolanami. Znajomi polecają śmietnik Tommee, faktycznie pieluszki prawie nie śmierdzą. 1 wkład wystarcza na ok. 1 miesiac.
Marysiu, podoba mi sie Twoja zasadaJa całe życie kierowałam sie zasada, że jeśli jakieś jedzenie nie leżało na podłodze dłużej niż 3 sekundy, to tak jakby nigdy nie spadło
Musimy sobie sprawić taka łapkę do podnoszenia rzeczy, jakiej używają starsi ludzie!
Czyli tylko Zola i Marzenka wizytują w tym tygodniu?zatem wybrałam dobry. Zobaczymy jak się u na sprawdzi. M i tak że swoim zboczeniem będzie to wyrzuca często wiec nie będzie stało i smierdzialo kilka dni. Fajnie ze na miesiac wystarcza wkład bo myślalam że na krócej.
LAURA -
bazylkove wrote:Dziewczyny, które brały encorton: czy też się tak źle czułyście po nim? Biorę dopiero 3 dzień, a mdli mnie cały czas jakbym zjadła coś nieświeżego
LAURA -
Ciasteczko777 wrote:Tak - raczej międzynarodowe bo nazwisko nie jest tez polskie i krótkie ...ale nie Brajan czy co - raczej Oskar, Artur, Marek, podoba mi sie tez Maksymilian i Teodor
OOoooooooooo mi też mega Maksio i TeośCiasteczko777 lubi tę wiadomość
starania od 09.2016 Gameta Gdynia
18.07.2018 - 2 ICSI
FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491
FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍 -
Ciasteczko777 wrote:Mi sie podoba, ale M odrzucił bo ma zle skojarzenia, tak jak kilka moich typów ...
Ja brałam odpowiednik 20 mg wiec dawka spora ... aaaa i włosy mi wypadały garściamiLAURA -
Marzenka85 wrote:Bazylkove u mnie bardzo woda się zatrzymuje po encortonie i tyję.. Mdłości po nim nie miałam także nie pomogę. Dużą dawkę bierzesz?
Biorę 2x1 tabletce czyli 10 mg w sumie, teraz doczytałam że to ENCORTOLON już nic nie wiem
No nic, trzeba będzie przez to przejść najwyżej poproszę dr o zmianę na ten metypred.7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Dopadło mnie przeziębienie, co na ból gardła naturalnego i skutecznego polecacie?
-
nick nieaktualnyMarzenka85 wrote:Dopadło mnie przeziębienie, co na ból gardła naturalnego i skutecznego polecacie?
Raz dziebnie czosnek pokrojony na chleb, do picia mleko z miodem, imbir cytryna miod woda mi pomoglo
Jak tam Dziewczyny z tymi krwiakami? Jak sie czujecie? U mnie odpukac spokoju oprocz brazowych nieraz plamien ale tylko na papierze ciagle lezenie jest meczace jak sovie z tym radzicie? -
nick nieaktualnyLenonki wrote:Halasianko, ja rozważam czy po prostu nie spać ze zwykłym małym jaskiem miedzy kolanami. Znajomi polecają śmietnik Tommee, faktycznie pieluszki prawie nie śmierdzą. 1 wkład wystarcza na ok. 1 miesiac.
Marysiu, podoba mi sie Twoja zasadaJa całe życie kierowałam sie zasada, że jeśli jakieś jedzenie nie leżało na podłodze dłużej niż 3 sekundy, to tak jakby nigdy nie spadło
Musimy sobie sprawić taka łapkę do podnoszenia rzeczy, jakiej używają starsi ludzie!
Czyli tylko Zola i Marzenka wizytują w tym tygodniu? -
Marzenka85 wrote:Dopadło mnie przeziębienie, co na ból gardła naturalnego i skutecznego polecacie?
na ból gardła możesz psikać tantum verde i nie zastanawiaj sie tylko to rób bo najgorzej jak sie potem rozkręci, ja tak mialam niestety.
do nosa jest Rihno Argent( z jonami srebra bezpieczny) i do gardła tez Arghentin z jonami srebra psikacz.
Musisz wysłać M do apteki po zapasy
no i super sa inhalacje jezeli masz nebulizaor w domu, z soli hipertonicznej najlepiej- musisz kupic fiolki Nebu Dose.LAURA -
Lucky1 wrote:Io
Raz dziebnie czosnek pokrojony na chleb, do picia mleko z miodem, imbir cytryna miod woda mi pomoglo
Jak tam Dziewczyny z tymi krwiakami? Jak sie czujecie? U mnie odpukac spokoju oprocz brazowych nieraz plamien ale tylko na papierze ciagle lezenie jest meczace jak sovie z tym radzicie?
Ja 2 stycznia mam wizyte u Cz. Plamiłam ostatnio przez tydzień ale od wczoraj spokój. Mega boję się tej wizyty... -
Ojejjjj, tak się przeraziłam Twoim wpisem, ponieważ ja od jutra zaczynam "przygodę" z Encortonem. Czy masz jeszcze jakieś dolegliwości? Jaką dawkę bierzesz? Czy masz zlecenie z powodu wysokich komórek NK? -
Dzięki za rady dziewczyny, małż już wysłany do apteki
Hałasianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucky1 wrote:Tinka jedzuemy na tym samym wozku
damy rade ja dopiero 4 stycznia
starania od 09.2015 r.
Nasienie ok; HSG - niedrożność prawego jajowodu
Gameta - od 03.2018 r. - niepłodność idiopatyczna
I, II, III IUI -
I IVF wrzesień 2018 - krótki protokół - 6 komórek, 4 zapłodniono, 1 zarodek