X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Podzamcze Kielce
Odpowiedz

Gameta Podzamcze Kielce

Oceń ten wątek:
  • WerDom Koleżanka

Wysłany: 19 marca, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Khalida wrote:
    Hej czy któreś labatorium robi w Kielcach lub okolicach badanie allo mlr i cross match ?

Ja robiłam w Diagnostyce na Jagiellońskiej. Trzeba zadzwonić i się umówić na konkretny dzień bo są to badania wysyłkowe.

• Khalida Debiutantka

Wysłany: 20 marca, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WerDom wrote:
    Ja robiłam w Diagnostyce na Jagiellońskiej. Trzeba zadzwonić i się umówić na konkretny dzień bo są to badania wysyłkowe.

Dziękuję:) już myślałam że będę musiała jechać do Krakowa

• WerDom Koleżanka

Wysłany: 20 marca, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Khalida wrote:
    Dziękuję:) już myślałam że będę musiała jechać do Krakowa

W Szpitalu w Prokocimiu robią o połowę taniej te badania, ja jednak z braku wolnego zrobiłam je w Diagnostyce.

• Khalida Debiutantka

Wysłany: 20 marca, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WerDom wrote:
    W Szpitalu w Prokocimiu robią o połowę taniej te badania, ja jednak z braku wolnego zrobiłam je w Diagnostyce.

O połowę taniej? To jaki jest mniej więcej koszt za oba badania dla pary? Chciałam dzisiaj po pracy przejść się na Jagiellońska osobiście zapytać ale jak jest taka duża roznica to już nie wiem..

• WerDom Koleżanka

Wysłany: 20 marca, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Khalida wrote:
    O połowę taniej? To jaki jest mniej więcej koszt za oba badania dla pary? Chciałam dzisiaj po pracy przejść się na Jagiellońska osobiście zapytać ale jak jest taka duża roznica to już nie wiem..

Coś ponad tysiąc, gdzie w Prokocimiu było około 700zł za Allo , cross nie robiłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca, 14:25

‹‹ 90 91 92 93 94
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ