Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
mandaryna wrote:Komercyjnie ktoś pytał o in vitro to 8100 bez leków + 1400 przeniesienie zarodka, + dodatkowa opłata za mrożenie jajeczek i zamrożenie zapłodnionych.
My mamy transfer odroczony i zbliża się 5 doba i jeszcze nie dzwonią embriolodzy i nie wiem czy się baćAgniesia -
Mialam. Narazie wszystko ok. Jest 6 rownych pecherzykow i 3 mniejsze, e2 lepszy niz w poprzedniej stymulacji. Menopur zwiekszony do 300j a w poniedzialek jade do IP. Mam zlecony progesteron wiec punkcja zbliza sie wielkimi krokami.
Agniesia30, sylvuś lubią tę wiadomość
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Lekarz mowil mi ze prolaktyna będzie mi potrzebna wiec go posluchalqm. I tak na zdrowy rozsądek to i tak ładują w nas leki wiec podejrzewam ze ta wysoką prolaktyna nie ma znaczenia.oby ja już z tym sama glupia jedtem,ale malo który lekarz podejmuje sie konkretnego doradzania zwlaszcza jeśli chodzi o suplementy,z reguly maja to w nosie,a mój lekarz zdecydowanie mi doradzil wiec mu zaufalam bo nie mam wyjścia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 20:19
Agniesia -
zielinka_97 wrote:Mialam. Narazie wszystko ok. Jest 6 rownych pecherzykow i 3 mniejsze, e2 lepszy niz w poprzedniej stymulacji. Menopur zwiekszony do 300j a w poniedzialek jade do IP. Mam zlecony progesteron wiec punkcja zbliza sie wielkimi krokami.Agniesia
-
freya! nie możliwe! co jest nie tak? Miałaś icsi? zapładniali wszystkie? A myślałaś o kd? przykro mi...Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Freya ja wierze że ten groszek to WŁAŚNIE TEN!!!
Przetrwał- czyli mocny i uparty:) sama wiesz że wystarczy jeden do cudu<3
Tego cudu właśnie Ci życzę !!!!! Jutro ładnie się wyszykuj bo Mamusia musi być ładna a teraz zmykaj do łózeczka bo wypoczęta też być musi
Zobaczysz będzie dobrze- dobrejnocki i cudownego dnia jutro- To Twój Szczęśliwy Dzień &&&&&&&&& zobaczyszfreya, Agniesia30 lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
sylvuś wrote:Freya ja wierze że ten groszek to WŁAŚNIE TEN!!!
Przetrwał- czyli mocny i uparty:) sama wiesz że wystarczy jeden do cudu<3
Tego cudu właśnie Ci życzę !!!!! Jutro ładnie się wyszykuj bo Mamusia musi być ładna a teraz zmykaj do łózeczka bo wypoczęta też być musi
Zobaczysz będzie dobrze- dobrejnocki i cudownego dnia jutro- To Twój Szczęśliwy Dzień &&&&&&&&& zobaczyszsylvuś lubi tę wiadomość
-
Ja rozpoczełam dzisiaj etap 3:)
kurcze normalnie miałam pietra przed zrobieniem sobie zastrzyków ktoś by pomyślał że wielkie mi co ,skoro już tyle poszło,ale to faktycznie jak z jazdą na rowerze- nie zapomina się
Mineło kilka mcy od czerwca,ale poszło gładko, tylko później troszke popiekło jakoś, w kazdym bądz razie żyje
Dzisiaj mieliśmy fajne zdarzenie, mój M dzwoni do mnie jak wracałam z pracy, że właśnie dostał sms z nieznanego nr z gratulacjami dla Tatusia hymnnnnn no to ja mówię - wiesz.....może o czymś nie wiesz/wiemy!!!!!!
usłyszałam tylko wrrrr w słuchawce a jak wróciłam to opowiedział ze zadzwonił i powiedział że to chyba nie do niego(facet przekręcił nr) ale nie pogniewałby się bo też się staramy
A mi powiedział, widzisz-będzie dobrze - już nam gratulują
Dobranoc Kochane- jutro będzie dobry dzień!
Martoszka, Polly_love, asiamar, Agniesia30 lubią tę wiadomość
freya wrote:Ostatni mój zarodek był taki sam na poszczególnych etapach rozwoju i nie pykło... Próbuje wierzyć, będę wierzyć, ale ostatkami sił...
Jutro trzymam na maxa&&&&&&&& nawet moge nie pracować tylko napisz do której Buziak ogromny i naprawde zmykaj już spać- kolorowychfreya, Agniesia30 lubią tę wiadomość
freya wrote:O KD nie myślę i nie mam zamiaru myślećGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
sylvuś wrote:O nie nie Kochana, nie resztkami - tylko CAŁYM SERCEM<3<3<3
Jutro trzymam na maxa&&&&&&&& nawet moge nie pracować tylko napisz do której Buziak ogromny i naprawde zmykaj już spać- kolorowychsylvuś lubi tę wiadomość
-
Załatwione:) masz jak w banku:)
Teraz to i ja idę lulu,papa karaluchy pod poduchy :*freya lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
WR albo VDRL stosowane nazwy zamiennie dla kily
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:33
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Azja wrote:Freya 3mam mocno kciuki żeby się udało!
A jak będziesz miała chwilkę to napIsz czy Ty też brałaś z Alabu specjalne podłoże do badania na chlamydię i zanosilas do ginekologa na wymaz?
Ja byłam w Ala ie w którym pani pobierana mi wymaz. Nie wszystkie laboratoria pobierają wyrazy. Wtedy można zrobić tak jak Ci powiedzieli.