Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniab tak okres mialam prawie normalny, trwal 4 dni, ale za to troche bardziej obfity i bolesny niz zwykle. Zazwyczaj mam tak ze przez pierwsze 2 dni biore po 1 tabletce przeciwbolowej i potem luz, a teraz nawet ostatnie 2 dni tak delitaknie pobolewal mnie brzuch( ale obylo sie bez tabletek). To rzeczywiscie bolesna masz @, a wczesniej jakie@ mialas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 08:00
-
Martoszka dziekuję
Nie dodałam lubie bo napisałaś o Aniołku
Przykre że tak dużo z nas ma swoje Aniołki,ale wierzę że One nam stamtąd pomagają a My o nich tu pamietamy <3
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
PragnącaDziecka wrote:Aniab tak okres mialam prawie normalny, trwal 4 dni, ale za to troche bardziej obfity i bolesny niz zwykle. Zazwyczaj mam tak ze przez pierwsze 2 dni biore po 1 tabletce przeciwbolowej i potem luz, a teraz nawet ostatnie 2 dni tak delitaknie pobolewal mnie brzuch( ale obylo sie bez tabletek). To rzeczywiscie bolesna masz @, a wczesniej jakie@ mialas?
hej Pragnąca, a ja po ICSI miałam bardzo skąpy, nic nie czułam, nic mnie nie bolało. I rozłożył się na 4 dni ale dosłownie minimalnie. wcześniej było tak, że pierwszy dzień to była jakaś masakra drugi już mniej i w zasadzie na 3 dzień koncówka.
Pierwszy cykl po ICSI u mnie bezowulacyjny.
Miłego dniaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:hej Pragnąca, a ja po ICSI miałam bardzo skąpy, nic nie czułam, nic mnie nie bolało. I rozłożył się na 4 dni ale dosłownie minimalnie. wcześniej było tak, że pierwszy dzień to była jakaś masakra drugi już mniej i w zasadzie na 3 dzień koncówka.
Pierwszy cykl po ICSI u mnie bezowulacyjny.
Miłego dniaSaramago lubi tę wiadomość
-
Aniab ja aktualnie czekam na okres i od 1 dc zaczynam brać antyki. Będę iść dlugim protokołem.
Zapomnialam Wam napisać ze byłam u endokrynologa i dostałam Letrox chociaż nie wiem czemu bo wyniki byly w normie.ale dr powiedziala ze to może pomóc a nie zaszkodzi?
A i IP powiedzial ze mogę spróbować diety bezglutenowej i od wczoraj ją stosuję.Agniesia -
Bardzo dziekuje Ancoma , zwłaszcza za modlitwe.
Pod koniec lutego gdy jechaliśmy do Krakowa odpoczac od tego wszystkiego,wjechaliśmy na Jasna Górę,tam zostawiłam swoje prosby i prosiłam o błogosławienstwo.
Nie wiem co nam pomogło,ale Bogu jestem ogromnie wdzięczna.
Dziękuję Wszystkim i Wszystkim życzę cudu w takiej postaci <3<3zielinka_97, PragnącaDziecka, Polly_love, ancoma, aniab2205 lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Agniesia30 wrote:Aniab ja aktualnie czekam na okres i od 1 dc zaczynam brać antyki. Będę iść dlugim protokołem.
Zapomnialam Wam napisać ze byłam u endokrynologa i dostałam Letrox chociaż nie wiem czemu bo wyniki byly w normie.ale dr powiedziala ze to może pomóc a nie zaszkodzi?
A i IP powiedzial ze mogę spróbować diety bezglutenowej i od wczoraj ją stosuję. -
Cześć dziewczyny! Wchodzę po długim czasie a tu takie niusy!
Sylvus gratuluję z całego serca, Twoja sytuacja podnosi na duchu i daje wielką nadzieję!
A zaciazonym mamą życzę zdrówka i bezproblemowego ciazowego leniuchowania
Za pozostałe przyszłe mamy kciuki są trzymane!
A ja czekam na tel od embriologa, we wt miałam punkcję i martwię się czemu Jeszcze nie dzwonią..mam nadzieję że to nie oznacza nic złego, MR mówił że dzwonią dzień po lub 2 dni po..sylvuś, asiamar lubią tę wiadomość
Azja