Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
PragnącaDziecka wrote:A czym Cie stymuluja i w jakiej dawce? Jak przebiegaly u Ciebie poprzednie procedury?
I - protokół dlugi ,jedna komoreka dojrzala , 1 zarodek trensfer w 2 dobie
II -protokół krótki , 3 dojrzale - 1 blastocysta , transfer w 5 dobie
III - protokół krótki , 5 dojrzałych komorek , transfer w 3 dobie dwoch zarodkow + jedna blastocysta zamrozona -
Azja wrote:Kurde nie pamiętam by mówili kiedy mam transer, MR mówił tylko za będą dzwonić i teraz to już nie wiem co mam robić
-
ancoma wrote:Puregonem 350j/dobe
I - protokół dlugi ,jedna komoreka dojrzala , 1 zarodek trensfer w 2 dobie
II -protokół krótki , 3 dojrzale - 1 blastocysta , transfer w 5 dobie
III - protokół krótki , 5 dojrzałych komorek , transfer w 3 dobie dwoch zarodkow + jedna blastocysta zamrozona -
Zadzwonię tylko się teraz przejęłam że powinnam wiedzieć kiedy jest transfer, tak jak pisalyscie..czy ta informacja jest wpisywana na kartę stymulacji czy gdzieś indziej? Siedzę w pracy i rozkminiam..ale raczej jestem pewna że nic nie mówił odnośnie dnia transferu, w razie czego to do której godz można zadzwonić?Azja
-
ancoma wrote:Pragnaca a jaka dawka Ciebie stymulowali ?? kontrole mam jutro , ale u mnie to w ciemno by mogl stymulowac przez 10 dni
-
ancoma wrote:mi hiperstymulacja nie grozni ja tez mam zawsze sporo niedojrzałych komorek
No to masz ladna blastke A mieliscie ICSI ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 14:18