Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Pragnąca, jesteś pod dobrą opieką, będzie dobrze. Pewnie opowiadałam już tu tę historię, ale opiszę raz jeszcze. Gdy byłam w ciąży w 15 tyg byłam w szpitalu z plamieniem. Ze mną na sali była dziewczyna w 7tc, z bardzo dużym krwawieniem. Lekarze nie dawali jej nadziei, wyglądało to beznadziejnie, dawali jej leki i trzymali ją w szoiralu chyba tylko dlatego, że była oo in vitro. Ja wyszłam, wymienilysmy się numerami i byłyśmy w kontakcie. Parę tygodni po mnie urodziła zdrowego synka. Tobie też życzę takiego zakończenia.Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poczekam , nie będę ich nękać moimi telefonami . Myślę , że zadzwonią jak będą mieć blastki bo i tak transfer za mc a nie na świeżaczkach. Dziś relaksowałam na leżaczku z gazetkami i radlerkiem bo mam nadzieję, że to moje ostatnie wysoki alkoholowe .Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Pragnaca masz Ty pamiec kobieto!Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Pragnąca dziewczyny tu z forum z innych klinik tak krwawily że leciało im normalnie po nogach... A mają zdrowe ciążę! Musisz wierzyć w malucha! Ty się poddasze to i on się może poddac.Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Nie poddaje sie, nadal krwawie - w pewnym momencie myslalam ze @ przyszla. Staram sie jesc jak najwiecej aby miec sile, bo w szpitalu mnie zwarzyli i waze 48.5 masakra jakas. Daja mi luteine x2 i nospe, brzuch juz nie boli, jajniki czasem zakluja. Mam nakaz lezenia, tylko do toalety wolno mi wstac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 22:02
-
PragnącaDziecka trzymam mocno kciuki- na pewno wszystko będzie dobrze!
Jesteś pod dobrą opieką no i Pęcherzyk ciążowy bardzo ładnie przyrasta:)
W przeciwieństwie do mojego..
Wszystko bez zmian od czwartku, wymiary pęcerzyków i zarodka oraz nadal bardzo wolna praca serduszka
Myslałam że już jej dzisiaj nie zobacze jak jecałam.
Niestety nie wróży to dobrze, mam poczekać 2 tyg i zobaczymy co się wydarzy.
Dzisiaj dzień upłynął mi na ratowaniu mojej półdzikiej kotki.
Ona również była ciężarna,2 dni temu przestała przychodzić do garażu więc myślałam że jednak okociła się w lesie.
Dzisiaj dowlokła sie ostatkiem sił na działke, jak wróciliśmy od razu szukałam weterynarza chirurga. Zatrzymała się jej akcja porodowa, kociak utknął i nie mogła urodzić, dzisiaj już ledwo żyła a organizm już był zatruwany od środka.
Płakałam i za nią i za siebie, już jest po zabiegu, czekamy do jutra.
Oby następne dni przyniosły więcej spokoju i nadzieji.
Dziewczyny trzymam za Was Wszystkie kciuki- MOCNO !!! &&&&&&&&&&&&&&&PragnącaDziecka lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
nick nieaktualnySylvuś, mocno Ci kibicuję. Mam nadzieje, ze będzie dobrze. Zobacz jak Twój maluszek walczy! Niech wszystko zakończy sie szcześliwie, mam dużo nadziei. Masz dobre a to znaczy więcej niż cokolwiek.. Niech i Twojej kotce sie uda.
Pragnąca, jesteś chyba jak słomka z taką wagą. Jedz ładnie, dla Was dwojga. Powodzenia!
Wam wszystkim dziewczyny życzę na każdym etapie sukcesów i tylko pozytywnych wibracji.. Forumowym Mamom życzę by z każda wizyta w Waszych sercach gościł spokój i by Wasze maluchy rosły ładnie.
Mój transfer jutro. Idę na niego z uśmiechem...sylvuś lubi tę wiadomość
-
Polly, kciuki za transfer! Takie nastawienie na pewno pomoże
Sylwuś i Pragnąca, Wasze maleństwa są bardzo waleczne. Musi być dobrze!!!! Myślę o Was codziennie.sylvuś, PragnącaDziecka, Polly_love lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzwonili do mnie z Gamety mam tylko ... jedną blastkę jestem załamana . Reszta przestała się rozwijać w 3 dobie i ich już nie obserwują . Idę na spacer bo muszę to rozchodzić . Do 3 razy sztuka ale jak widać nie u mnieNadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤