Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPragnąca- myślałam, ze w Pt dostałam @ ale to była tylko lekko brązowa wydzielina. Wczoraj kropka na wkładce ok 0,5cm tez brązowa. Okres sie nie rozkręcił... Ja ze swoją menopauza mam pewnie niedobór progesteronu i moj okres musi byc wywołany. Jutro (dzis) jade do gamety na badania w kierunku chorób zakaźnych i zrobic wymazy a jak sie dalej nic nie zadzieje to w następny pon jade do IP by mi cos przepisał. Także moj et bedzie w sierpniu
-
nick nieaktualny
-
jomi81 wrote:Nie, ja w maju miałam poprzednią stymulację i PR kazał odczekać min. 2 pełne cykle. Pod koniec lipca dostanę @ i zaczynam 15 dni antyków, potem długi protokół, więc punkcja na początku września.
TO musiałam coś pokręcić Myślałam, że zaczynasz w lipcuGinka
-
PragnącaDziecka wrote:Polly ja tez mam @ wywolywana lutka, bo bez niej to cykle mam w caly swiat. Jedz do lekarza, pewnie da Ci ja na wywolanie @
Ania to dobrze,ze infekcja mija. Jakbys mogla to pamietaj aby zapytac lekarza o te mrozone komorki. Z gory dziekuje
Czyli jak masz 1-3 placisz 400zl, jak 4-6 800 zl i tak dalej. -
Bella, my nie o mrożeniu gadałyśmy, tylko o kosztach zapłodnienia i transferu tych już zamrożonych. Do tej kwoty, którą Ty wymieniłaś dochodzi jeszcze opłata za przechowywanie.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
PragnącaDziecka wrote:Jomi to pewnie razem bedziemy testowaly
Ja wlasnie wrocilam do domu, bylam nad jeziorem ze znajomymi od piatku. Fajnie tak oderwac sie od tego co ciagle zaprzata mi glowe, nie myslec o tym, zresetowac sie.
Polly , Aniab kiedy startujecie?
Sylvus co u Ciebie?
Zielinko i Takasobie rosnijcie zdrowo
Super że odpoczełaś i oderwałas się trochę
U mnie koniec kuracji 2 tyg od immunologa, masakra ten lek, śmierdzący fuuuuj- oby tylko pomógł
Dziwny tez miałam @ jakby go nie było a za to dłuuuugie plamienia w różnym wydaniu.Byłam w czwartek na usg o ogólnie wszystko ok, nawet pęcherzyk gigant :)31x22mm, endometrium 8,7 czyli w normie.
Teraz odliczam czas do wakacji, tiktak tiktak jeszcze wt śr czw pt i znowu pn wt śr czw pt i już WAKACJE ZNÓW BĘDĄ WAKACJE ;)NA PEWNO MAM RACJĘ, WAKACJE BĘDĄ ZNÓW
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
aniab2205 wrote:Bella, my nie o mrożeniu gadałyśmy, tylko o kosztach zapłodnienia i transferu tych już zamrożonych. Do tej kwoty, którą Ty wymieniłaś dochodzi jeszcze opłata za przechowywanie.
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam wizytę 01.07.2016 i też aż w szoku byłam. Puściutko. kilka osób na korytarzu, a kilka tygodni wczesniej o tej samej porze tłumy, aż nie było gdzie usiąść. Jak odjeżdżałam z kliniki to panowie na drabinie ścierali z baneru przed kliniką napis Porody na NFZGinka
-
nick nieaktualnyJa jak byłam na wizycie w maju któregoś razu to musiałam zaparkować pod macro a teraz... Klinika widmo. A napisu juz wczoraj nie było i śladu po nim. Jak sie pobierało krew na pietrze o słychać bylo płaczące maluszki a wczoraj cisza... Dostanie się klinice. Także inf samo ich nie uratuje bo można taniej w salve zrobic. No i wszystkie pary,które musza zrobic kd zostawiają swoje pieniądze także w salve a gameta traci...
-
nick nieaktualny
-
Z tego co wiem to zmienił się sposób przyznawania kasy za porody. Dużo więcej dostaje kinika, która ma neonatologię. Myślę, że Gameta dostała tak słaby kontrakt, że porody przestały im się opłacać. Ale to tylko moje przypuszczenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 16:59
Polly_love lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Polly gameta nie podpisala umowy z nfz na porody. Dlatego od 1.06 juz nie maja porodow. A co do in vitro to zostaje im komercja no i pewnie biora udzial w konkursie na placowke,ktora bedzie wykonywala invitro w Lodzi z tego programu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 17:00
Polly_love lubi tę wiadomość