Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pragnaca - to chyba za wcześnie na sikacza - wiesz że one potrafia oszukać.
Dziewczynom wychodziły czasami dopiero po pozytywnej becie np 60 czy więcej.
Zrób normalnie z krwi, trzymam kciuki&&& , a w gamecie najwyżej powtórzysz za 4 dni przyrost a nie za 2 .
Dopóki nie ma na papierze wyniku- jest szansa !!!!!W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
sylvuś wrote:Pragnaca - to chyba za wcześnie na sikacza - wiesz że one potrafia oszukać.
Dziewczynom wychodziły czasami dopiero po pozytywnej becie np 60 czy więcej.
Zrób normalnie z krwi, trzymam kciuki&&& , a w gamecie najwyżej powtórzysz za 4 dni przyrost a nie za 2 .
Dopóki nie ma na papierze wyniku- jest szansa !!!!! -
nick nieaktualny
-
Pragnąca, ja miałam zarodek z 5 doby i test zrobiłam w 9 dpt. Ten czuły- 10 z Rossmanna. Kreska była blada i dopiero po 2 minutach się pojawiła, a beta z 10dpt była ponad 230, to zobacz, jakie testy są dokładne.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Polly_love wrote:Beta zależy od śnią implantacji. Może teraz była ona później. Spokojnie, to za wczesnie na test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 09:16
-
nick nieaktualny
-
PragnącaDziecka wrote:Ginka robie w diagnostyce. Do 15 jestem w pracy, a diagnostyke mam blisko to podejde. Zastanawiam sie czy nie poczekac do srody, boje sie a pewnie i tak gameta bedzie chciala abym powtorzyla 10-11 dpt.
Sikacz, sikaczowi nie równy. Trzymam kciuki dalej, za bete. -
Bella, a u Was już coś wiadomo o tym dofinansowaniu?Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
aniab2205 wrote:Bella, a u Was już coś wiadomo o tym dofinansowaniu?
-
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny wyciagnelam z kosza test, i albo mam zwidy albo jest ledwo widoczna II kreska. Widze ja.Ale to i tak juz po czasie. No nic czekam na bete
Trzymam kciuki U mnie nigdy nawet po dobie nie było cienia, więc jeśli coś się pojawiło to trzymam kciuki jeszcze mocniejPolly_love lubi tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Ja nie Ginka:)
Sikacz, sikaczowi nie równy. Trzymam kciuki dalej, za bete.
Kciuki trzymam mocniutko!! Znikąd się ta kreska nie wzięła. Gdy u mnie w 9dpt jej nie było. To sie juz nie pojawiła i beta wynosiła 0,4. Bedzie dobrze
P.s. Ja tem mylę Ginkę i BellęGinka lubi tę wiadomość