Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Deseo. Na którego lekarza się zdecydowaliście?Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Witajcie chodziłam do dr Baś-Budeckiej, która poleciła mi dr Banach. Byliśmy na pierwszej wizycie i zrobiła na nas dobre wrażenie Szczególnie jak zadzwoniła jeszcze tego samego dnia i dopytała o kilka rzeczy, które przeoczyła na spotkaniu.
Dała nam taką książeczkę do przeczytania na temat in vitro. A poza tym jesteśmy zieleni w temacie dlatego też możliwe iż będę pytała o głupie banalne rzeczy- więc wybaczcie! -
To w rzgowskiej Gamecie przyjmuje taka pani dr? Nigdy nie słyszałam nazwiska Baś-Budecka.Olga 05.01.2013
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Deseo wrote:Witajcie chodziłam do dr Baś-Budeckiej, która poleciła mi dr Banach. Byliśmy na pierwszej wizycie i zrobiła na nas dobre wrażenie Szczególnie jak zadzwoniła jeszcze tego samego dnia i dopytała o kilka rzeczy, które przeoczyła na spotkaniu.
Dała nam taką książeczkę do przeczytania na temat in vitro. A poza tym jesteśmy zieleni w temacie dlatego też możliwe iż będę pytała o głupie banalne rzeczy- więc wybaczcie!
Pani dr od zajebistego fotela ginekologicznego...
Mojemu partnerowi wiele rozjaśniła ta książeczka. -
jomi81 wrote:To w rzgowskiej Gamecie przyjmuje taka pani dr? Nigdy nie słyszałam nazwiska Baś-Budecka.
-
Tak to jest jak się w pracy zamiast pracować podczytuje forum Doczytałam właśnie, że to ta pani Ci dr Banach poleciła, a nie odwrotnie
Pytaj, pytaj, chętnie odpowiemyOlga 05.01.2013
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Deseo wrote:Bella fotel BMW
Mnie też dużo rozjaśniła, ale przeglądając trochę wątek widzę, że duuuużo jeszcze nie wiem.
Dlatego jestesmy zeby pomoc;)
-
Polly polecała mi tę panią dr. W Gamecie też przyjmuje, o ile wiem jest od niedawna. Podobno bardzo sympatyczna.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
aniab2205 wrote:Polly polecała mi tę panią dr. W Gamecie też przyjmuje, o ile wiem jest od niedawna. Podobno bardzo sympatyczna.
Jak mialam isc pilnie na usg w Gamecie i sie dowiedzialam ze Kozarzewskiego nie ma, a jest Baś to się poplakalam. -
Bella, ja jej nie znam. Polecała mi ją Polly, bo ją bardzo serdecznie i z wyczuciem potraktowała. Na Znany lekarz sprawdzałam opinie o niej. Są różne. Tak samo jak i o naszym zgrywusie Połaciu czy innych lekarzach z Gamety. Jedyną chyba, nie zjechaną tam lekarką z Gamety jest Banachowa. Baś- Budeckiej nie znam i raczej nie będę mieć z nią do czynienia. Na wizyty chodzę teraz do Połacia, a na prenatalnych byłam u Kozarzewskiego. Tego drugiego bardzo szanuję za fachowość i spokój jakim emanuje przy każdej wizycie.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
aniab2205 wrote:Bella, ja jej nie znam. Polecała mi ją Polly, bo ją bardzo serdecznie i z wyczuciem potraktowała. Na Znany lekarz sprawdzałam opinie o niej. Są różne. Tak samo jak i o naszym zgrywusie Połaciu czy innych lekarzach z Gamety. Jedyną chyba, nie zjechaną tam lekarką z Gamety jest Banachowa. Baś- Budeckiej nie znam i raczej nie będę mieć z nią do czynienia. Na wizyty chodzę teraz do Połacia, a na prenatalnych byłam u Kozarzewskiego. Tego drugiego bardzo szanuję za fachowość i spokój jakim emanuje przy każdej wizycie.
Kozarzewski jest fantastyczny, chodzilam do niego na usg w Lodzi i bylam mile zaskoczona, ze pracuje w Gamecie. -
Pisałam już tu gdzieś moją opinię o tej pani doktor. Nie jest to "sympatyczna, empatyczna" osoba- jak dla mnie konkretna i rzeczowa. U nas zrobiła chyba wszystko <oprócz in vitro> aby nam pomóc w zajściem w ciążę. Jestem jej za to wdzięczna, mimo iż w sumie nic z tego nie wyszło.
Trafiłam teraz właśnie do dr Banach, gdzie po rozmowie o naszej drodze, od razu zaproponowała to ostateczne wyjście- bo już wszystkie możliwe drogi wyczerpały się.Bella93 lubi tę wiadomość
-
aniab2205 wrote:Bella, ja jej nie znam. Polecała mi ją Polly, bo ją bardzo serdecznie i z wyczuciem potraktowała. Na Znany lekarz sprawdzałam opinie o niej. Są różne. Tak samo jak i o naszym zgrywusie Połaciu czy innych lekarzach z Gamety. Jedyną chyba, nie zjechaną tam lekarką z Gamety jest Banachowa. Baś- Budeckiej nie znam i raczej nie będę mieć z nią do czynienia. Na wizyty chodzę teraz do Połacia, a na prenatalnych byłam u Kozarzewskiego. Tego drugiego bardzo szanuję za fachowość i spokój jakim emanuje przy każdej wizycie.
zgrywus Połać? hehe, opowiedz coś więcej Z tej strony jeszcze go nie znam -
dobra to wystartuje z głównym pytaniem, które mnie nurtuje od kąt przeczytałam tą książeczkę.
Którą metodą są większe szanse na zajście w ciążę? IVF, ICSI ?
I jak oni to kwalifikują? Bo mam i niedrożny jeden jajowód (IVF) i endometriozę (ICSI). Więc nie wiem, jak to wygląda. -
Zawsze robia minimum icsi. Nie znam nikogo chyba kto mialby klasyczne ivf zrobione.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
zielinka_97 wrote:Zawsze robia minimum icsi. Nie znam nikogo chyba kto mialby klasyczne ivf zrobione.
Jeśli występuje czynnik, który jest wskazaniem do ICSI to nie robia klasycznego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 19:55