Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki, ze pytasz. Czuje sie normalnie... Piersi tylko uparcie nie chca wrocic do poprzedniego stanu, dalej sa takie "ciążowe", co mnie strasznie irytuje.katrina wrote:Cześć Bella
Jak Ty się czujesz? Widzę, że szykuje Ci się niezła wyprawa ..
Odpoczniesz sobie w pięknych okolicznościach przyrody i wrócisz z naładowanymi akumulatorkami
Następny raz będzie na pewno już tym strzałem w dziesiątkę! Cały czas zaciskam za Ciebie kciuki 
A co do nastepnego razu, to nie wiadomo jak bedzie. -
Nie wiem. Aktualnie jestem bardzo na nie.katrina wrote:ale podchodzicie po Nowym Roku?
-
Bella93 wrote:Nie wiem. Aktualnie jestem bardzo na nie.
Bella, domyślam się, ale najlepiej żebyś podeszła jak najszybciej. Znam kilka dziewczyn, które po poronieniach naprawdę szybko zaszły w kolejną ciążę, która zakończyła się dobrze. Wyjedź na urlop, odpocznij i wracaj po mrozaka
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Bella, nic na siłę, ale jestem podobnego zdania. Myślę, że po powrocie z urlopu głowę będziesz miała wypoczeta i myśli też bardziej pozytywne. Pewnie, nie myśl o tym teraz. Teraz skup się na tym, aby wypocząć i nabrać sił. Nowy Rok przyniesie dobre wieści, zobaczysz
Wypoczywaj :*

-
jomi81 wrote:Swoją drogą jak się domyslilas, że ja to ja?
pisałaś o której masz wizytę i o której będziesz w labo i wchodziłaś zaraz po mnie (mijałyśmy się w drzwiach ) a później siedzialaś z książką i czekalas wiec obstawialam ze to Ty. W innych okolicznościach bym nie zaryzykowala
jomi81, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Ginka

-
Dziękuję dziewczyny
-
Jomi mi mówili że mam zacząć jak tylko będą środki.jomi81 wrote:Bella, w kolejnym cyklu podchodzicie do crio?
W styczniu na pewno et u Natty i Polly, czy u kogoś jeszcze?
Sylwuś, Pragnąca, jakie u Was plany?
Asiamar, startujecie w marcu z nową procedurą jeśli będą środki z łódzkiego dofinsnsowania? Bo chyba do marca będziecie musieli zaczekać, prawda? Mi PR kazał robić min. 3 cykle przerwy miedzy stymulacjami.
Martoszka, kiedy Wy zaczynacie procedurę?Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów
. Jest cud ❤ -
nick nieaktualny
-
Mam wyniki kariotypow...wszystko ok.
Wszystkie badania ok to gdzie ciąża?? Wrrr muszę wierzyć że przyczyna tkwi w immuno.
aniab2205, sylvuś lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI
hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO
kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Dzwoniłam , nic pani nie wiedziała . Mają oddzwonić jak się coś dowie bo systemie nie ma informacji.Polly_love wrote:Asiamar odezwali się? Wiadomo coś w sprawie zwrotów kosztów?Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów
. Jest cud ❤ -
nick nieaktualny
-
Natty to dobra wiadomość, jakiś konkret.
natty85 lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Natty, no i super! Teraz po tych szczepieniach musi się udać
natty85 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Jomi u mnie na spokojnie ,w styczniu koniec szczepień, potem powtórnie badanie mrl i może w lutym in vitro na naturalnym cyklu,zobaczymy co wyjdzie...jomi81 wrote:Bella, w kolejnym cyklu podchodzicie do crio?
W styczniu na pewno et u Natty i Polly, czy u kogoś jeszcze?
Sylwuś, Pragnąca, jakie u Was plany?
Asiamar, startujecie w marcu z nową procedurą jeśli będą środki z łódzkiego dofinsnsowania? Bo chyba do marca będziecie musieli zaczekać, prawda? Mi PR kazał robić min. 3 cykle przerwy miedzy stymulacjami.
Martoszka, kiedy Wy zaczynacie procedurę?
Jak się czujesz?Kiedy teraz wizyta?
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Również czytałamPragnącaDziecka wrote:Masakra
ach szkoda słów. Pisiory to takie nocne szczury. Wszytko robią potajemnie pod osłoną nocy!!!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów
. Jest cud ❤

Mam uzbroić się w cierpliwość i do końca tygodnia niby mają dzwonić.