Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana, nie stresuj się, może akurat się uda. Wiem, że nerwy czasem się pojawiają. Nam już IUI drugi miesiąc przekładają. Nic tylko siąść i beczeć nad losem...14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
ancoma wrote:dziewczyny normalnie chyba cud sie zdarzył , po transferze dwóch 3 dniowych zarodkow klasy A , 2 klasy B zostały pod obserwacja , wczoraj była piata doba , strasznie sie niecierpliwiłam na wiesci , dzis rano nie wytrzymałam i zadzwoniłam sama do nich , powiedzieli ze narazie jeszcze nie osiagneły stadium blastocysty , zadzwonia popołudniu z wiadomosicami . Jeden z tych moich paskudnych leniwców do popołudnia zrobił sie blasta 4 CC .
moze to nie idealna blastka ale moj pierwszy mrozaczek od 3 prób radosc niezmiernaAgniesia -
Agniesia30 , ja mam AMH w normie 2,68 bodajże ale i tak jestem "poor responders" , dostaje 2 krotnosc standardowych dawek ( za tym podejsciem brałam 300 j Puregonu dziennie ) Powiem Ci ze za pierwszym podjesciem mialam tylko jedna komorke zdolna do zapłodnienia , był zarodek ale kiepskiej jakosci i nic z tego nie wyszło
Agniesia30 a u Ciebie , które podejscie ?? -
Agniesia30 , ja mam AMH w normie 2,68 bodajże ale i tak jestem "poor responders" , dostaje 2 krotnosc standardowych dawek ( za tym podejsciem brałam 300 j Puregonu dziennie ) Powiem Ci ze za pierwszym podjesciem mialam tylko jedna komorke zdolna do zapłodnienia , był zarodek ale kiepskiej jakosci i nic z tego nie wyszło
Agniesia30 a u Ciebie , które podejscie ?? -
ancoma wrote:Agniesia30 , ja mam AMH w normie 2,68 bodajże ale i tak jestem "poor responders" , dostaje 2 krotnosc standardowych dawek ( za tym podejsciem brałam 300 j Puregonu dziennie ) Powiem Ci ze za pierwszym podjesciem mialam tylko jedna komorke zdolna do zapłodnienia , był zarodek ale kiepskiej jakosci i nic z tego nie wyszło
Agniesia30 a u Ciebie , które podejscie ??Agniesia -
ja za pierwszym podejsciem tez długi protokół z chyba 7 pobranych komorek tylko jedna była na tyle dojrzała do zapłodnienia, nie było sensu czekac wiec trnsfer zarodka byl w drugiej dobie , tez brałam Menopur ale 225 od poczatku pozniej zmieniono na 375 . Drugie podejscie na krotkim protokole troche lepiej , 3 komorki , wszytskie sie zapłodniły , obserwowane do 5 doby uzyskano jedna blastocyste klasy 2 ktora mi podano , reszta przestała sie rozwijac . no i aktualnie podejscie
-
Ancoma gratuluje blastki!!! Na pewno masz duzo wiekszy komfort psychiczny teraz.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
zielinka_97 wrote:Ancoma gratuluje blastki!!! Na pewno masz duzo wiekszy komfort psychiczny teraz.
-
ancoma wrote:ja za pierwszym podejsciem tez długi protokół z chyba 7 pobranych komorek tylko jedna była na tyle dojrzała do zapłodnienia, nie było sensu czekac wiec trnsfer zarodka byl w drugiej dobie , tez brałam Menopur ale 225 od poczatku pozniej zmieniono na 375 . Drugie podejscie na krotkim protokole troche lepiej , 3 komorki , wszytskie sie zapłodniły , obserwowane do 5 doby uzyskano jedna blastocyste klasy 2 ktora mi podano , reszta przestała sie rozwijac . no i aktualnie podejscieAgniesia
-
Martoszka wrote:Wkurzyłam się. Dzwonili przed chwilą, że R.B. mnie nie przyjmie o 17:40, bo o 15 musi wyjsc i ze mogę na 14:30. ciekawe czy mężowi uda się wziąć wolne na cały dzień, a nie na 2 godziny.
Chodzicie do Banach?14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Nas kilka razy już zawiodła i nam przykro - bo pierwsze wrażenie było rewelacyjne. A teraz, co innego mówi, co innego robi. I często pojawiają się kombinację z wizytami. Rozglądamy się za kimś innym.14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Przez te zawirowania, do IUI podejdziemy dopiero w lutym Człowiek jest zdenerwowany, bo w ciąże nie zachodzi, a po drodze jeszcze lekarz wkurza Jakaś masakra!14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze