Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
I tak na wizytę muszę jechać w piątek, ale do ostatnich chwil będzie niepewność.
A kto Ci będzie robił transfer?
I jeszcze tylko zapytam tak z ciekawości, czy jest jakaś godzina do której dzwonią embriolodzy by powiedzieć kiedy et?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 21:09
M&M -
Nie dziękuję. Jest to spory stres. Myśli kłębią się w głowie. Na jakimś forum przeczytałam, że dziewczyna zapytała lekarza jak się zachować przez pierwsze dni po transferze a on na to, że najlepiej jak pierwsze 3 dni poleży w łóżku tak jakby miała intencję czyli dużo pić i leżeć. Nie wiem może też tak zrobię i tak będę miała zwolnienie.Gabi3
-
Katrina, czekamy na fotę maluszka
Mój brzdąc za 1.5tygodnia skończy 3 miesiące. Jejku! Dopiero kwiecień był. To już spore chłopaczysko, waży ponad 5kg, a urodził się z 3550g. Z każdym dniem się zmieniagabriela3, Martoszka, lilaloo, katrina, Bella93 lubią tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek