Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartoszka, zapytałam o wlew z Atosibanu IP. Powiedział, że owszem, jest w ofercie i że można go wziąć. Jednak nie ma opcji zbadania czynności jak pisałam wyżej a on sam uważa wlew za "daremny i do tego niewspółmiernie drogi". Dodał, że przy skurczach wystarczy magnez i nospa. I że podanie Atosibanu cyt "to jak całowanie się z tygrysem: można, ale po co?"
aniab2205 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Swędzenie po luteinie się na szczęście uspokoilo. Jedyne co to brązowe plamienie po et. Mam nadzieję że wszystko się uspokoi.... 9dni czekania;)
-
Polly_love wrote:Martoszka, zapytałam o wlew z Atosibanu IP. Powiedział, że owszem, jest w ofercie i że można go wziąć. Jednak nie ma opcji zbadania czynności jak pisałam wyżej a on sam uważa wlew za "daremny i do tego niewspółmiernie drogi". Dodał, że przy skurczach wystarczy magnez i nospa. I że podanie Atosibanu cyt "to jak całowanie się z tygrysem: można, ale po co?"
No ja wiem, że nospa i magnez, ale ja tak zawsze mam po owulacji. Może po prostu będę brała nospe juz od transferu.M&M -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Gabi,póki co wszystko dobrze. Lekkie plamienie po transferze,bóle w sumie wczoraj ustaly,bo dość mocno odczuwalam dół. Swędzenie po luteinie też pomalu ustaje. Apetyt ogromny,w zasadzie non stop jem:D,może to nerwy,ale mieszanki jedzeniowe dość poważne typu rzodkiewki z czekolada ;)tak jak wspominałam,na totalnym luzie podejście. Nie spinam się, nie zastanawiam co będzie. Żaden prócz odpoczynku i leków mój wpływ na efekt końcowy. Na mdłości imbir pomaga,jeśli nie masz uczulenia to śmiało możesz do herbaty dokładać. Są też w aptece dostępne tabletki z imbirem. Nie denerwuj się,stres nie sprzyja;)jak już maluch jest taki dzielny i silny to nic go nie pokona;))
P.s
Które to było et?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 16:59
gabriela3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Dziękuję Gabi,póki co wszystko dobrze. Lekkie plamienie po transferze,bóle w sumie wczoraj ustaly,bo dość mocno odczuwalam dół. Swędzenie po luteinie też pomalu ustaje. Apetyt ogromny,w zasadzie non stop jem:D,może to nerwy,ale mieszanki jedzeniowe dość poważne typu rzodkiewki z czekolada ;)tak jak wspominałam,na totalnym luzie podejście. Nie spinam się, nie zastanawiam co będzie. Żaden prócz odpoczynku i leków mój wpływ na efekt końcowy. Na mdłości imbir pomaga,jeśli nie masz uczulenia to śmiało możesz do herbaty dokładać. Są też w aptece dostępne tabletki z imbirem. Nie denerwuj się,stres nie sprzyja;)jak już maluch jest taki dzielny i silny to nic go nie pokona;))
P.s
Które to było et?Koliberek lubi tę wiadomość
Gabi3
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Walczę ze sobą czy ufarbowac włosy czy odpuścićGabi3
-
nick nieaktualny