Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
6.06 11dpt
Jeszcze hektar czasu......endometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Do transferu czas lecial Jak z gorki a teraz wlecze sie Jak zolw.....endometrioza III stopień
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Czytasz mi w myslachendometrioza III stopień
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Orientujecie się, czy przy zapładnianiu więcej niż 6 komórek jest jakaś dopłata czy wtedy zapładniają po prostu wsystskie w cenie procedury? I jak jest z transferem więcej niż jednego zarodka? Cena jedna bez znaczenia ile zarodków czy tez dopłata?
-
Lubię_czekoladę wrote:Orientujecie się, czy przy zapładnianiu więcej niż 6 komórek jest jakaś dopłata czy wtedy zapładniają po prostu wsystskie w cenie procedury? I jak jest z transferem więcej niż jednego zarodka? Cena jedna bez znaczenia ile zarodków czy tez dopłata?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Inna, w przypadku blastocysty z 5 doby możesz testować wcześniej, bez konieczności czekania do 11dpt.
Czoko, wszystko już wiesz. Głowa do góry
Ja mialam transfer 3 dniowego wiec chyba musze czekac do 11 dptendometrioza III stopień
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Lubię_czekoladę wrote:Orientujecie się, czy przy zapładnianiu więcej niż 6 komórek jest jakaś dopłata czy wtedy zapładniają po prostu wsystskie w cenie procedury? I jak jest z transferem więcej niż jednego zarodka? Cena jedna bez znaczenia ile zarodków czy tez dopłata?
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Pola, kiedy rusza Twój transferowy cykl?
Polly a robiłaś ten zastrzyk w udo - dałaś radę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 13:39
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:Nadal czekam na okres... zawsze mam co 28 dni, a mija mi już 40 dnień... jak na złość
Polly a robiłaś ten zastrzyk w udo - dałaś radę ?
Postanowiłam, że zrobię jutro wczoraj będąc na krzywej cukru pytałam pielęgniarkę- powiedziała, że na udzie skóra jest grubsza niż na brzuchu i „poleca” w to miejsce. Jutro zrobię i dam znać, ale późno bo heparynę strzelam przed 24. -
Polly_love wrote:Już tyle czekasz, że wytrzymasz nie mniej jednak wiem, że chciałabyś „już” niech się więc kręci i niech to będzie TEN et. Podęłaś decyzję co do ilości zarodków?
Postanowiłam, że zrobię jutro wczoraj będąc na krzywej cukru pytałam pielęgniarkę- powiedziała, że na udzie skóra jest grubsza niż na brzuchu i „poleca” w to miejsce. Jutro zrobię i dam znać, ale późno bo heparynę strzelam przed 24.
Ja siedzę jak na szpilkach czekam i czekam i nic.. ;/ Jeszcze nie ale mój mąż chce dwa, biorąc pod uwagę że u nas żaden mrożony zarodek nie zaskoczył to chyba bardziej ku dwóch... Narazie jeszcze tak o tym nie myślę bo chce dostać w końcu ten okres...
Ale mam drugi dylemat ząb mi się popsuł i muszę zrobić rtg zęba i teraz kwestia czy jak zrobię zdjęcie to czy mogę podejść to et czy nie... -
Pola, im blizej zewnetrznej czesci uda i dalej od kolana tym mniej bedzie bolalo.
Pola853 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:A mówiła Ci w którym miejscu na udzie robić?
Ja siedzę jak na szpilkach czekam i czekam i nic.. ;/ Jeszcze nie ale mój mąż chce dwa, biorąc pod uwagę że u nas żaden mrożony zarodek nie zaskoczył to chyba bardziej ku dwóch... Narazie jeszcze tak o tym nie myślę bo chce dostać w końcu ten okres...
Ale mam drugi dylemat ząb mi się popsuł i muszę zrobić rtg zęba i teraz kwestia czy jak zrobię zdjęcie to czy mogę podejść to et czy nie...Pola853 lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Rtg przed et nie ma wpływu na zarodek, bo ten będzie jeszcze w azocie także lecz ząb i w drogę. Mówiła, że w przedniej i bocznej-zewnętrznej części uda. Zrobię i dam Ci znać