Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:No to daj znać koniecznie. No właśnie niby zarodek w azocie ale się zastanawiam jak ja będę napromieniowana czy to nie wpłynie w jakiś sposób negatywnie na już przyszłą ciążę ...
-
Melduje zmianę z Fraxiparine na Neoparin i chce powiedzieć, ze wole Fraxi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 19:54
-
Pola853 wrote:A dlaczego zmiana? Są tańsze? A igła rozumiem bardziej tępa niż fraxi?
-
Pola853 wrote:Ponoć Clexane jest lepsze ( nie ma tępych igieł) ale dużo droższe
Pan w aptece powiedział, ze Neoparin jest najtańszy z tych wszystkich, nawet nie wiedzieliśmy to Neoparin najtańszy, Clexane najdroższe a Fraxi po środku to z jakością igieł adekwatnie -
Lubię_czekoladę wrote:Jestem ciekawa zastrzyków w udo ale ja się nie odważę
Pan w aptece powiedział, ze Neoparin jest najtańszy z tych wszystkich, nawet nie wiedzieliśmy to Neoparin najtańszy, Clexane najdroższe a Fraxi po środku to z jakością igieł adekwatnie -
Lubię_czekoladę wrote:Jestem ciekawa zastrzyków w udo ale ja się nie odważę
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Ja z tych wszystkich 3 zawsze stosowałam Clexane albo Neoparin. Nie widzę różnicy, igły tępe jak kowadła w obydwu przypadkach za Neoparin płacę 3,20 a Clexane bodajże 35zł. Jadę więc na tym pierwszym
Polly nie mogłam wytrzymać i z ciekawości zrobiłam sobie fraxi w udo i wiesz co? Lepiej w udo niż w brzuch! Mniej boli jak dla mnie , prolutex też w udo będę robić żałuję że wcześniej nie sporobowalam ;P -
nick nieaktualnyPola853 wrote:Najgorsze te igły ;( ostatnio lekarz się pytał czy nadal takie tępe są igły i się zaczął śmiać że wiedza o tym a nic nie chce zrobić.
Polly nie mogłam wytrzymać i z ciekawości zrobiłam sobie fraxi w udo i wiesz co? Lepiej w udo niż w brzuch! Mniej boli jak dla mnie , prolutex też w udo będę robić żałuję że wcześniej nie sporobowalam ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:Oj Polly ;* więcej odwagi ale wiesz co na brzuchu zawsze mi sie robiła czerwona kulka a na udzie nie ma śladu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 09:40
-
Polly_love wrote:Zero kulek u mnie, problemem jest coraz bardziej napięta skóra. I cykor Mam schizę bo to tak naprawę żaden ból i nie ma co się mazać. Ale po laparoskopii w szpitalu pielęgniarka podała mi heparynę w ramię (z rozpędu) i to bolało cholernie
-
Złapałam to swoje udo, żeby zobaczyć ilość skory a tam tyle skórki pomarańczowej, ze chyba bym sie nie przebiła
-
Hej tak w ogóle
U mnie dziś znowu blada kreska na teście, czułość 10, mój partner mówi, ze trochę mocniejsza ale takie porównywanie bladziochow to trochę paranoja miałam plamienie cały 8 dzień po transferze, już cisza- nie ma.
Ciekawe co tam się dzieje w tej mojej krwi..