Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martoszka, bardzo się cieszę. Ogromne, ogromne gratulacje i życzę Ci wyjątkowo nudnej ciąży i łatwego rozpakowania. Czekam potem na fotę małej pocieszki :*
Martoszka lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
nick nieaktualny
-
aniab2205 wrote:
Czoko, jak u Ciebie? Jak się czujesz?
Już jestem I nadrabiam, przepraszam za nieobecność.. Ale musiałam..
Dziękuję, że pytasz
Czuję się bardzo dobrze, byliśmy u Irka. Czekam na @ i startujemy z trzecią procedurą. Chce mnie wystymulować na granicy hiperki i uzyskać jak najwięcej komórek.
Zapładniamy wszystkie, łącznie z mrożonymi i bardzo mocno zaciskamy kciuki aby były z tego blastocysty.
Sam nie potrafi powiedzieć dlaczego z dwóch procedur mieliśmy tylko jeden zarodek.. Diagnostyki nie rozszerza, suplementów nie zalecił, próbujemy jeszcze razPolly_love, Pola853, aniab2205, Koliberek, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, trzymam mocno za Was kciuki!!
Wiecie już kiedy transferujecie? Nie mogę doczytać
-
Czoko, u nas z 3 procedur łącznie tylko 3 blastki były. Też przyczyna nieznana. Przestawały się rozwijać w 3 dobie, więc przypuszczenia były, że to czynnik męski. I tyle. Nie było żadnej diagnostyki w tym kierunku.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aniab2205 wrote:Czoko, u nas z 3 procedur łącznie tylko 3 blastki były. Też przyczyna nieznana. Przestawały się rozwijać w 3 dobie, więc przypuszczenia były, że to czynnik męski. I tyle. Nie było żadnej diagnostyki w tym kierunku.
Najgorsze, kiedy nie wiesz dlaczego coś się dzieje
Ale Wam się udało Super -
Pola, Polly
Pola, Bella, Nati trzymam kciuki :*Bella93, Pola853, Nati000 lubią tę wiadomość
-
Niby tak, ale czasem tak jest bez przyczyny i tylko traci się czas na szukanie albo też jest to coś, na co nie masz wpływu i trzeba mimo to probować, bo szanse przecież są.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
nick nieaktualnyaniab2205 wrote:Niby tak, ale czasem tak jest bez przyczyny i tylko traci się czas na szukanie albo też jest to coś, na co nie masz wpływu i trzeba mimo to probować, bo szanse przecież są.
Powodzenia każdemu kto go potrzebuje &&&aniab2205, Martoszka lubią tę wiadomość
-
Hej, w poniedziałek robiłam bhcg wynik 217 bardzo sie ucieszyłam ale...
mam infekcje gardła od kilku dni, probowałam zaleczyc domowymi sposobami niestety...po konsultacji gina i internisty biore od dzisiaj antybiotyk duomox. Mam nadzieje że jest bezpieczny tak jak to potwierdza lekarz.Bella93, Nati000, Em11 lubią tę wiadomość
-
jaskola12 wrote:Hej, w poniedziałek robiłam bhcg wynik 217 bardzo sie ucieszyłam ale...
mam infekcje gardła od kilku dni, probowałam zaleczyc domowymi sposobami niestety...po konsultacji gina i internisty biore od dzisiaj antybiotyk duomox. Mam nadzieje że jest bezpieczny tak jak to potwierdza lekarz.M&M -
jaskola12 wrote:Hej, w poniedziałek robiłam bhcg wynik 217 bardzo sie ucieszyłam ale...
mam infekcje gardła od kilku dni, probowałam zaleczyc domowymi sposobami niestety...po konsultacji gina i internisty biore od dzisiaj antybiotyk duomox. Mam nadzieje że jest bezpieczny tak jak to potwierdza lekarz.