Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewuszki.
Jakiś czas temu witałam się Wami czytałam co się u Was dzieje ale nie pisałam gdyż czekaliśmy na zielone światło na 2 procedurę.
Na dniach mam startować z ovaleap 900 i 300 i potem menopur.
Mam do Was pytanie. W który dzień cyklu startowałyscie ze stymulacją ?
Ja przy 1 procedurze brałam leki od 1 d.c.
Teraz byłam na anty i czekam właśnie na @ po odstawieniu. Jutro mam wizytę z usg i wówczas dr ma również rozpisać co i jak ze stymulacja, brzuch dziś ciągnie że hej także @ lada dzień i tak sobie myślę czy wystartuje już jutro z lekami czy kiedyIVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
2 ❄️❄️
10.2024 2 transfer 👎
11.2024 3 transfer 11dpt beta 42.5 , beta spadła cb 👎 -
nick nieaktualnyIwkaaa wrote:Witajcie dziewuszki.
Jakiś czas temu witałam się Wami czytałam co się u Was dzieje ale nie pisałam gdyż czekaliśmy na zielone światło na 2 procedurę.
Teraz byłam na anty i czekam właśnie na @ po odstawieniu. Jutro mam wizytę z usg i wówczas dr ma również rozpisać co i jak ze stymulacja, brzuch dziś ciągnie że hej także @ lada dzień i tak sobie myślę czy wystartuje już jutro z lekami czy kiedy -
nick nieaktualnyIwkaaa wrote:Witajcie dziewuszki.
Teraz byłam na anty i czekam właśnie na @ po odstawieniu. Jutro mam wizytę z usg i wówczas dr ma również rozpisać co i jak ze stymulacja, brzuch dziś ciągnie że hej także @ lada dzień i tak sobie myślę czy wystartuje już jutro z lekami czy kiedy
Nie wiem czy pomogę. Ja miałam jedna procedurę i jedna stymulacje. Pierw przez 3 msce wyciszalam się bez jakiejkolwiek przerwy na antykach,potem bodajze przerwa i od 1 dc leki. Zaczynałam od 125 puregonu. Stymulacja tylko puregonem. Efekt 3zarodki z 10 pecherzykow.
Mam nadzieję że druga procedura u Ciebie zakończy się 9mscznym sukcesemIwkaaa lubi tę wiadomość
-
Iwkaaa wrote:Witajcie dziewuszki.
Teraz byłam na anty i czekam właśnie na @ po odstawieniu. Jutro mam wizytę z usg i wówczas dr ma również rozpisać co i jak ze stymulacja, brzuch dziś ciągnie że hej także @ lada dzień i tak sobie myślę czy wystartuje już jutro z lekami czy kiedy
U kogo się leczysz? -
Iwkaaa wrote:Witajcie dziewuszki.
Czyją jesteś pacjentką? Bierzesz estrofem do 25 dc? -
Cześć,
mam pytanko w sprawie dofinansowania. Być może odpowiedź już gdzieś na forum jest, ale nie znalazłam. Jeśli tak, to przepraszam za dublowanie.
W zasadach programu "In Vitro dla Łodzi" jest jedynie informacja, że program UM obejmuje mieszkańców i, że w dniu kwalifikacji trzeba mieć miejsce zamieszkania na terenie Łodzi. Co to w zasadzie oznacza?? Przecież mogę mieć inny adres meldunkowy, który figuruje na wszystkich dokumentach, a mieszkać w Łodzi. Jak to jest weryfikowane i jak można to udowodnić?? Czy ktoś przechodził przez ten proces i może podzielić się doświadczeniem?? -
sappy wrote:Cześć,
mam pytanko w sprawie dofinansowania. Być może odpowiedź już gdzieś na forum jest, ale nie znalazłam. Jeśli tak, to przepraszam za dublowanie.
W zasadach programu "In Vitro dla Łodzi" jest jedynie informacja, że program UM obejmuje mieszkańców i, że w dniu kwalifikacji trzeba mieć miejsce zamieszkania na terenie Łodzi. Co to w zasadzie oznacza?? Przecież mogę mieć inny adres meldunkowy, który figuruje na wszystkich dokumentach, a mieszkać w Łodzi. Jak to jest weryfikowane i jak można to udowodnić?? Czy ktoś przechodził przez ten proces i może podzielić się doświadczeniem??
Wazne ze piszesz oswiadczenie, ze mieszkasz w Łodzi. Ja meldunku w ogole nie mam, a dofinansowanie dostalam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysappy wrote:OK, dzięki za info. Wiesz może w jaki sposób jest to weryfikowane?? Przecież jeśli by było tylko na podstawie oświadczenia, to każdy może się na to załapać...
https://invitroonline.pl/3-najczestsze-pytania-o-dofinansowanie-in-vitro-odpowiedzi/
Takie coś jeszcze znalazlamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 15:07
-
Martoszka wrote:W klinice mówili, że weryfikacja jest. Teraz jeszcze większa niż na początku. Podobno sprawdzają PIT
-
Kochane 16-17 lipca miałam różowe plamienia od 18 zaczęła się krew i mam ją do dzisiaj to już jest 7 dzień zaczynam się nie pokoic. Dodam że w tamtym cyklu miałam torbiele i brałam duhapson, a teraz nic mnie nie boli (mam nadzieję że nie mam torbieli) ale nie pokoi mnie długosc miesiączki... Któraś z was tak miała? Dzwonić do lekarza?21 lat / 3 lata starań
2017.12 - Gameta Rzgów /badanie nasienia bardzo słabe.
2018.01 - stwierdzone OAT u męża.
2018.05 - ICSI
2018.06.04 - punkcja
Mamy ❄️4AA ❄️4BB❄️4BB
7.08.2018 FET
12.09.2018 FET? -
Polly_love wrote:Na tę wiadomość czekałam❤️Bardzo, bardzo się cieszę dbaj o siebie, odzywaj się proszę
Dziękuję, u mnie czas leci jak wariat. W środę wizyta, za tydzień 3 usg u Kozarzewskiego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 15:40
-
Pola853 wrote:A co to da że spr Pit? Ja np się rozliczam się gdzie indziej niż mieszkam . Mi znajoma mówiła że zaczynają kontrolować i spr miejsce zamieszkania bo mieli jakieś nieścisłości w tym temacie.M&M
-
Nati000 wrote:Kochane 16-17 lipca miałam różowe plamienia od 18 zaczęła się krew i mam ją do dzisiaj to już jest 7 dzień zaczynam się nie pokoic. Dodam że w tamtym cyklu miałam torbiele i brałam duhapson, a teraz nic mnie nie boli (mam nadzieję że nie mam torbieli) ale nie pokoi mnie długosc miesiączki... Któraś z was tak miała? Dzwonić do lekarza?Starania od 2014r.
29 lat
Słabsze nasienie męża
2016r. - 2 IUI - brak ciąży
06.2018r. - IMSI - 2 zarodki
07.2018r. - criotransfer 1 zarodka - ciąża biochemiczna
08.2018r. - criotransfer 2go zarodka -
10.2018 - 2 IMSI, brak ❄️, transfer 3dniowego zarodka - 12dpt beta 715!
-
IVA wrote:My jeszcze trochę i również będziemy mieli 1 usg u dr. U mnie dopiero połowa 2 miesiąca.
Niech rośnie zdrowoIVA lubi tę wiadomość
Starania od 2014r.
29 lat
Słabsze nasienie męża
2016r. - 2 IUI - brak ciąży
06.2018r. - IMSI - 2 zarodki
07.2018r. - criotransfer 1 zarodka - ciąża biochemiczna
08.2018r. - criotransfer 2go zarodka -
10.2018 - 2 IMSI, brak ❄️, transfer 3dniowego zarodka - 12dpt beta 715!