Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
A co chciałabyś wiedzieć o PR? Zgadzał się na nasz3 pomysły choć np w sprawie szczepień miał inne zdanieStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
natty85 wrote:A co chciałabyś wiedzieć o PR? Zgadzał się na nasz3 pomysły choć np w sprawie szczepień miał inne zdanie
-
alaw87 wrote:Jestem u P R jak narazie jest dobrze. mi w sumie odpiwiada jego podejscie.jestem po punkcji i czekam na transfer mam 2 blastocysty
Koszt jak narazie z lekami i dojazdami ok 10.000 dojdzie transfer 1.800 i pewnie leki po.
Same zastrzyki do stymulacji to coś ok 800zl z refundacja w mojej sytuacjikoszt procedury 10 000 to też przerażająca kwota
a PR jest taki raczej rozmowny? Wysłucha? Wytłumaczy? Zastanawiam się jeszcze nad RB-S...
-
Bogna87 wrote:Zastanawiam się jeszcze nad RB-S...
Ja jestem u RBS i p dr zdecydowanie tłumaczy, dużo mówi (oczywiście na temat), odpowiada na pytania, dobry kontakt także poza wizytami i szpitalem. Jesteśmy na początku naszej drogi, więc zbyt wcześnie na wystawienie dobrej noty, ale sam kontakt jest na razie dobry.Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
Bogna87 wrote:Z refundacja i takie drogie
koszt procedury 10 000 to też przerażająca kwota
a PR jest taki raczej rozmowny? Wysłucha? Wytłumaczy? Zastanawiam się jeszcze nad RB-S...
III IUI nie udane
I et 😢
II et 😢 -
Bogna87 wrote:Z refundacja i takie drogie
koszt procedury 10 000 to też przerażająca kwota
RBS robiła mi punkcie miłaIII IUI nie udane
I et 😢
II et 😢 -
Fantasmagoria wrote:Ja jestem u RBS i p dr zdecydowanie tłumaczy, dużo mówi (oczywiście na temat), odpowiada na pytania, dobry kontakt także poza wizytami i szpitalem. Jesteśmy na początku naszej drogi, więc zbyt wcześnie na wystawienie dobrej noty, ale sam kontakt jest na razie dobry.
-
nick nieaktualny
-
Martoszka czeka do.sylwestra:) Ale będziesz miała nowy rok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 22:55
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Bogna87 wrote:No i czy moglibyście mi napisać po krotce chociaż jak wygląda cała procedura i ile trwa.
Bogna87 lubi tę wiadomość
M&M -
Martoszka wrote:Wszystko zależy jakim protokołem będziesz szła. Czy krótkim czy długim. Czy będziesz dobrze reagowala na stymulacje czy nie. Krótki trwa około 10-14dni. Długi zaczyna się w poprzednim cyklu i trwa też do 10-14dc. Kończy się punkcją i ewentualnie transferem w 3dobie.
-
Te wizyty są w cenie. Spójrz w cennik na stronie kliniki. Wszystko jest wyszczególnione.
Każda kobieta jest inna. Jedną bolą, drugą nie.
Zapladniaja 6. Więcej albo idą do mrozenia albo do adopcji. Wszystko omawiane jest przed pukncją z lekarzem, przy podpisywaniu umowy.M&M -
Bogna87 wrote:A czy RBS przyjmuje tylko w Gamecie?
Tego nie wiem, ja chodzę do niej tylko do Gamety.Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
Fantasmagoria wrote:Tego nie wiem, ja chodzę do niej tylko do Gamety.Starania od 2014r.
29 lat
Słabsze nasienie męża
2016r. - 2 IUI - brak ciąży
06.2018r. - IMSI - 2 zarodki
07.2018r. - criotransfer 1 zarodka - ciąża biochemiczna
08.2018r. - criotransfer 2go zarodka -
10.2018 - 2 IMSI, brak ❄️, transfer 3dniowego zarodka - 12dpt beta 715!