Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 30 października 2020, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny dobrych wieści ❤️

Alicja-zobacz proszę na wiadomość priv, oczywiście w wolnej chwili 🙂

2021. Zosia 💛
    2023 Ignacy 💙
  • MKSaa Nowa

Wysłany: 30 października 2020, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    Terminy są dopiero na styczeń 🙈, doktor ma teraz bardzo dużo pacjentek....

Czyli doktor dopiero po nowym roku przyjmuje pacjentki pierwszorazowe?? Pytam się bo też chce zapisać się do doktora na wizytę, trochę Was podczytuje, to już dziś zadzwonię aby się umówić 🙂

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 30 października 2020, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MKSaa wrote:
    Czyli doktor dopiero po nowym roku przyjmuje pacjentki pierwszorazowe?? Pytam się bo też chce zapisać się do doktora na wizytę, trochę Was podczytuje, to już dziś zadzwonię aby się umówić 🙂

Tak, tak ostatnio mówiły Panie w rejestracji🙂

• Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 30 października 2020, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Gratulacje dziewczyny dobrych wieści ❤️

Alicja-zobacz proszę na wiadomość priv, oczywiście w wolnej chwili 🙂

Jestem, jestem 🙂, odpisałam...

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 30 października 2020, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja91 - A Wy jak się czujecie? Co Tam u Was? Wiecie na kogo czekacie?

Żaba, Moli - a jak u Was dziewczyny?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 18:37

• Maleszczescie Maleszczescie Przyjaciółka

Wysłany: 30 października 2020, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jak cudownie do Was zajrzeć ❤️, czytać te wszystkie strony 🙂, gratulacje serduszek i moc pozytywnej energii dla starających 🙂

Ja ostatnio wróciłam wspomnieniami do starań, wizyt i jakos za tym zatesknilam.

Pozdrawiamy z Juliankiem i życzymy dużo zdrowia 🙂

Niebieska - zobacz na wiadomość priv.

Zaba90 lubi tę wiadomość

• Maleszczescie Maleszczescie Przyjaciółka

Wysłany: 30 października 2020, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga25 - Gratulacje ❤️❤️

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 30 października 2020, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga25 wrote:
    Tak robiliśmy Sanco i płeć też mamy określoną 🙂, będzie wymarzony Senek🙂, pamiętam jak mówiłam o doktora jakie to mój mąż plany snuje jak by wyszła 3 córka i 4kobiety wdomu to się zaśmiał bo On też ma kobiecy team w domu 😂

Kiedyś jak rozmawiałam z Doktorem o porażającym podobieństwie Różyczki do taty to z taką dumą w głosie stwierdził, że jego najstarsza córka też jest do niego podobna 😁"no druga to już mieszanka" 😉 I że są córeczki i z naszą też tak będzie 🤣 właściwie to już jest 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2020, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któreś spóźniał się okres w cyklu kiedy było hsg??

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 31 października 2020, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    Alicja91 - A Wy jak się czujecie? Co Tam u Was? Wiecie na kogo czekacie?

Żaba, Moli - a jak u Was dziewczyny?

U Nas wszystko dobrze 🙂 jak to doktor mówi, ciąża książkowa nie ma się do czego doczepic i oby tak dalej 🙂

A jak Twoja szyjka?

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • Maladziewczynka Koleżanka

Wysłany: 31 października 2020, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Czy któreś spóźniał się okres w cyklu kiedy było hsg??

Co do HSG to już nie pamiętam bo miałam wcześniej, ale teraz jak bylam po histeroskopi i spóźniła mi się miesiączka to doktor mówił, że czasem tak może być bo czy to podczas laparoskopi czy histeroskopi jest tam wszystko dotykane... I może mieć to wpływ , nie miałam torbieli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2020, 12:57

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2020, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    U Nas wszystko dobrze 🙂 jak to doktor mówi, ciąża książkowa nie ma się do czego doczepic i oby tak dalej 🙂

A jak Twoja szyjka?

To się bardzo cieszę 🙂, u nie szyjka bez zmian obserwujęnu i w razie w będziemy działać, mamy plan, jestem spokojna 🙂

Anka - niestety tutaj nie pomoge bonie wiem czy to może mieć jakiś wpływ,ake czasem mogą być takie cykle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2020, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Kiedyś jak rozmawiałam z Doktorem o porażającym podobieństwie Różyczki do taty to z taką dumą w głosie stwierdził, że jego najstarsza córka też jest do niego podobna 😁"no druga to już mieszanka" 😉 I że są córeczki i z naszą też tak będzie 🤣 właściwie to już jest 😂

Moje dziewczyny to też czysty tatuś 😂, no ale charakterki mają pomnie głównie Zosia😁

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2020, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jestem taka zdołowana a jeszcze miesiąc do wizyty chodzi tu głównie o te moje dwie mutacje nie byłam do teraz u hematologa doktor mi tylko pow że mogę brać w razie co acard ale nic w zaleceniach nie mam on chyba jest typem co może olewać mutacje co? Nwm czy robić jakieś dodatkowe badania czy iść skonsultować do hematologa? Ale tak z samymi mutacjsmi trochę bez sensu czy wgl nie przejmować się tymi mutacjami... Serio nwm...

• Starajaca28 Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2020, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Kurde jestem taka zdołowana a jeszcze miesiąc do wizyty chodzi tu głównie o te moje dwie mutacje nie byłam do teraz u hematologa doktor mi tylko pow że mogę brać w razie co acard ale nic w zaleceniach nie mam on chyba jest typem co może olewać mutacje co? Nwm czy robić jakieś dodatkowe badania czy iść skonsultować do hematologa? Ale tak z samymi mutacjsmi trochę bez sensu czy wgl nie przejmować się tymi mutacjami... Serio nwm...

Ja też mam te mutacje hetero, biorę acard, jestem w zdrowej ciąży, hematolog powiedział mi dokładnie to samo co doktor, jak chcesz to możesz się skonsultować z hematolog ie , ale patrząc po Twoich mutacjach to wystarcza witaminy metylowane i acard

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2020, 10:48

Starania od 2016
    AMH - 1,92
    01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2020, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starajaca28 wrote:
    Ja też mam te mutacje hetero, biorę acard, jestem w zdrowej ciąży, hematolog powiedział mi dokładnie to samo co doktor, jak chcesz to możesz się skonsultować z hematolog ie , ale patrząc po Twoich mutacjach to wystarcza witaminy metylowane i acard
    A brałaś już w czasie starań czy od pozytywnego testu?

• Starajaca28 Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2020, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    A brałaś już w czasie starań czy od pozytywnego testu?

Ja bralam od 2 fazy cyklu i jak pytałam doktora to powiedział, że w porządku, raz jak zapomniałam odstawić i przyszła miesiączka to trwała 11 dni, więc mocno mi przeciągnął acard te krwawienia więc nawet bym nie mogła brać od początku cyklu.

Starania od 2016
    AMH - 1,92
    01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza)
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2020, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starajaca28 wrote:
    Ja bralam od 2 fazy cyklu i jak pytałam doktora to powiedział, że w porządku, raz jak zapomniałam odstawić i przyszła miesiączka to trwała 11 dni, więc mocno mi przeciągnął acard te krwawienia więc nawet bym nie mogła brać od początku cyklu.

Ja też jestem na samym acardzie i brałam po transferze i tak do dziś...

• Moli27 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2020, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka - ja byłam trochę diagnozowana pod kątem tych mutacji, ja mam od początku ciąży Clexane, ale mam 3 mutacje wszystkie homo i to tego przeciwciala, jestem po 2 ciążach, które przestały się rozwijać, też jest ważne czy miałaś jakieś poronienia. Ale patrząc na Twoje to też bym obstawiała sam acard.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2020, 12:05

Starania od 2017
    02.2017-19tc💔
    03.2019-9t c💔

Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
    AMH 8,24
    Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
    10. 04.2021 Helenka 🧡
    24.02.2023 Aniela💛
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2020, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo wam ♥️😊
    Narazie muszę i tak cierpliwie poczekać na miesiączkę i potem zacznę brać .

Moli27 lubi tę wiadomość

‹‹ 106 107 108 109 110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ