Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: 13 maja, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK wrote:
    Wcześniejszą ciążę również u doc Brązerta prowadziłaś?
    My wtedy mieliśmy stymulację owulacji i dość długo się staraliśmy. A teraz zaskoczenie… za tydzień w czwartek idę do Luxmedu na USG a do docenta dopiero 8 czerwca. :)
    Tak też u doc. prowadziłam i wtedy udało się dosyć szybko na samej stymulacji - nie udało się podejść w tamtym miesiacu do iui 😊
    Teraz wróciłam i taka niespodzianka 🧡
    O fajnie, że możesz sobie na zmianę z Luxmedem chodzić, zawsze częstsze wizyty i podglądanie Malucha 😁 ja mam teraz 18 wizytę, więc już wyczekuje 🫢 a Ty który już tc? 😊

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️ 🧡 🥹
    29.05.2026 - niskie ryzyka - chłopczyk ☺️

preg.png
  • GosiaK Ekspertka

Wysłany: 13 maja, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akacjowa_ wrote:
    Tak też u doc. prowadziłam i wtedy udało się dosyć szybko na samej stymulacji - nie udało się podejść w tamtym miesiacu do iui 😊
    Teraz wróciłam i taka niespodzianka 🧡
    O fajnie, że możesz sobie na zmianę z Luxmedem chodzić, zawsze częstsze wizyty i podglądanie Malucha 😁 ja mam teraz 18 wizytę, więc już wyczekuje 🫢 a Ty który już tc? 😊
    U mnie na prawdę sam początek. 🫣 4+2. A do Docenta mam 130 km więc chce jechać już faktycznie jak będzie coś więcej widać a teraz na tą pierwszą pójdę sobie na miejscu.

Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼
  • Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: 13 maja, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK wrote:
    U mnie na prawdę sam początek. 🫣 4+2. A do Docenta mam 130 km więc chce jechać już faktycznie jak będzie coś więcej widać a teraz na tą pierwszą pójdę sobie na miejscu.
    To faktycznie teraz jeszcze nie ma co, na spokojnie 😊 też mam dosyć daleko - 100 km i zastanawiałam się czy dojeżdżać czy poszukać dr na miejscu, bo już teraz z dzieckiem w domu wymaga to większej logistyki 🫢 ale jednak co doc to doc i nie wyobrażałam sobie prowadzić ciąży gdzie indziej 😊
    W ogóle pamiętam Cię z wątku w pierwszej ciąży, tylko ja wtedy miałam inne konto tutaj 🙂

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️ 🧡 🥹

preg.png
  • GosiaK Ekspertka

Wysłany: 13 maja, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akacjowa_ wrote:
    To faktycznie teraz jeszcze nie ma co, na spokojnie 😊 też mam dosyć daleko - 100 km i zastanawiałam się czy dojeżdżać czy poszukać dr na miejscu, bo już teraz z dzieckiem w domu wymaga to większej logistyki 🫢 ale jednak co doc to doc i nie wyobrażałam sobie prowadzić ciąży gdzie indziej 😊
    W ogóle pamiętam Cię z wątku w pierwszej ciąży, tylko ja wtedy miałam inne konto tutaj 🙂
    No ja też się zastanawiałam czy szukać kogoś w Kaliszu ale już mężowi mówiłam, że chyba nikomu tak bym nie zaufała..
    Ja pewnie Aleksandra będę zabierać ze sobą na wizyty. 8 czerwca na pewno będzie z Nami.
    Jakie konto miałaś wtedy? :)

Aleksander 28.11.2023 22:22 2885 g 52 cm 🩵🧸👶🏼
  • Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: 13 maja, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GosiaK wrote:
    No ja też się zastanawiałam czy szukać kogoś w Kaliszu ale już mężowi mówiłam, że chyba nikomu tak bym nie zaufała..
    Ja pewnie Aleksandra będę zabierać ze sobą na wizyty. 8 czerwca na pewno będzie z Nami.
    Jakie konto miałaś wtedy? :)
    Też tym się kierowałam, jednak z doc. zawsze czułam się zaopiekowana i jego intuicja i wiedza zawsze się sprawdzały 😊
    O to odważnie, ja to bym się bała, że mi syn powie przed samą wizytą - nie mama, tutaj nie 🤣 dlatego zostaje zawsze z tatą w domu 🤪
    Priv 😊

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️ 🧡 🥹

preg.png
‹‹ 543 544 545 546 547
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ