Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaAniaAnia🙂🙂🙂 wrote:Dziewczyny a czy ta Zuzanna zwraca uwagę na prebiotyki itd ?
Według mnie na podejście zdrowo rozsądkowe i zależy jaki problem .U mnie zaleciła sanprobi premium przy nadwadze ,ale też pytała o kwestie finansowe .AniaAniaAnia🙂🙂🙂 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynka wrote:Według mnie na podejście zdrowo rozsądkowe i zależy jaki problem .U mnie zaleciła sanprobi premium przy nadwadze ,ale też pytała o kwestie finansowe .
A ten probiotyk ma niby odchodzić czy co heheh bo chętnie bym zgubiła parę kg 🙈 -
........ wrote:A ten probiotyk ma niby odchodzić czy co heheh bo chętnie bym zgubiła parę kg 🙈
Tam jest ten szczep który może pomóc w redukcji masy ciała nie pamiętam nazwy u mnie się sprawdza rewelacyjnie cena wysoka,ale chyba jeden z lepszych prebiotykow jakie brałam......... lubi tę wiadomość
-
Dziewczynka wrote:Tam jest ten szczep który może pomóc w redukcji masy ciała nie pamiętam nazwy u mnie się sprawdza rewelacyjnie cena wysoka,ale chyba jeden z lepszych prebiotykow jakie brałam.
Super dziękuję za odpowiedź 😊 -
Gosia9305 wrote:Dziewczyny Zosia92, AgnieszkaB jak się czujecie?
Zosia92 jak Twoje cukry ?
Już 28 tydzień 🙂 Ostatnio mi trochę kręgosłup wysiada chodzę do fizjo tejpy i jakoś do przodu .Co do cukrów właśnie muszę wysłać doc A.B wyniki z sensora bo zwiększamy insulinę przez to , że więcej leżę to i trochę cukry siadły.Gosia9305 lubi tę wiadomość
-
ZOSIA92 wrote:Już 28 tydzień 🙂 Ostatnio mi trochę kręgosłup wysiada chodzę do fizjo tejpy i jakoś do przodu .Co do cukrów właśnie muszę wysłać doc A.B wyniki z sensora bo zwiększamy insulinę przez to , że więcej leżę to i trochę cukry siadły.
Też to miałam i mam na końcówce jak leżę ruch przy cukrzycy to złoto 🙂
Jeny ostatni dzień i trochę w czwórkę 🥲🥲ZOSIA92 lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Dziewczyny a docent np zleca histeroskopie i daje skierowanie do szpitala czy prywatnie? Jak to wygląda ? Myślę o tym badaniu, bo może coś by znalazło…♂
✖️oligozoospermia ciężka ⭢ suplementacja ⭢ poprawa
✖️fragmentacja 30 % ⭢ 12%
♀
✖️KIR Bx: ➕2DS2; ➖2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1
Allo 27,6%
☑️ AMH 2,38 / jajowody drożne / ANA 2, ANA3 / homocysteina 3,8 /białko S i C / gen V i gen II / zapalenie endometrium wyleczone 2/10
IVF I mamy: ❄️5.1.1❄️5.1.1❄️5.1.1❄️6.2.1❄️4.1.1❄️4.1.1
✖️02.09.24 transfer pgta 5.1.1 💔 (cs: encorton 5 mg, clexane, prolutex, duphaston)
Doc Paśnik / dr Jarosz ( działamy wg zaleceń dr Jarosz 🙏)
11.24 Cross match 38.3% ⭢ immunosupresja equroal + encorton
✖️02.01.25 transfer pgta 4.1.1 cb 4 + 6💔 (cs: atosiban, accofil, relanium, clexane, encorton 5 mg, prolutex, duphaston, Bryophyllum)
✖️ 05.02.25 transfer 5.1.1 cb 4+3 💔(cs: accofil, relanium, clexane, encorton 10 mg, prolutex, duphaston, Bryophyllum) -
LoliM wrote:Dziewczyny a docent np zleca histeroskopie i daje skierowanie do szpitala czy prywatnie? Jak to wygląda ? Myślę o tym badaniu, bo może coś by znalazło…
Są dwie opcję albo robi osobiście prywatnie na Ułańskiej albo daje skierowanie do szpitala na NFZ tylko no właśnie w tym szpitalu to różnie bywa zależy na jakiego się lekarza trafi co zobaczy jak będzie szukał więc jak można sobie pozwolić to osobiście bym robiła prywatnie .W szpitalu też są dobrzi specjaliści wiadomo tylko nie wiem dokładnie gdzie na jaki oddział kieruje.LoliM lubi tę wiadomość
-
Cieszę się Bardzo dziewczyny.
W poniedziałek miałam planowe przyjęcie celem obserwacji do rozwiązania po wczorajszych złych zapisach ktg padła decyzja o rozwiązaniu ciąży w 38 +1 także od wczoraj jestem mamą Ignasia 💙💙 u nas wszystko dobrze 🙂
ZuzaMaruda niezmiennie trzymam za Was kciuki z całego serca ♥️ będę zaglądała co jakiś czas Pozdrawiam.AgnieszkaB, ZuzaMaruda, Patisonek 25, ZOSIA92, Manka, Dziewczynka, Zaba90, MuminkAa, ........ lubią tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:Cieszę się Bardzo dziewczyny.
W poniedziałek miałam planowe przyjęcie celem obserwacji do rozwiązania po wczorajszych złych zapisach ktg padła decyzja o rozwiązaniu ciąży w 38 +1 także od wczoraj jestem mamą Ignasia 💙💙 u nas wszystko dobrze 🙂
ZuzaMaruda niezmiennie trzymam za Was kciuki z całego serca ♥️ będę zaglądała co jakiś czas Pozdrawiam.
Gratulacje !!! Piękne wieści wszystkiego dobrego dla Ciebie i synka 🐻2021. synek💛
2023 córeczka 💙