Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Matołek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2025, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Dzięki za wyjaśnienie! 😀 bo już sama się pogubiłam 🤣
    Trzymam kciuki za Was i czekam na dobre wieści nie szybciej niż za 2 tygodnie 🙃😉

🥰

ZuzaMaruda lubi tę wiadomość

• Matołek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2025, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    U mnie w poniedziałek równo 36 tc i już też mam zostać do rozwiązania przez różne problemy dla bezpieczeństwa 🙂

No to tak jak u mnie. Dziś 36+1 i do końca all inclusive na Polnej 😉

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 10 maja 2025, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:
    No to tak jak u mnie. Dziś 36+1 i do końca all inclusive na Polnej 😉

Oooo🙂 zobaczymy ile poleżę ( do trzech tygodni )będzie trzecie CC docent ostatnio badał blizne jeszcze się trzyma to wszystko .

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Sukienka Ekspertka

Wysłany: 12 maja 2025, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatkaagatka wrote:
    Ostatnio rozmawiając z koleżankami radziły aby tak do 33 tc najbezpieczniej się wyrobić potem może już być poprostu brak sił wiadomo to też indywidualnie moja siostra przy trzecim dziecku dopiero koło 36 tc🙈(urodziła 5 dni po terminie ) wszystko prała, układała itd .U mnie już coraz większe postępy🙂

Przy kolejnym dziecku / dzieciach to już całkowicie inaczej🤣. Moja sis też powtarzała cały czas , że ma czas na wszystko i jakoś koło końcówki ogarnęła pranie ubranek 🤣 defakto to tyle reszta była po starszym bracie tylko podwójny wózek kupiła u niej ciąża fizjologiczna.Za tydzień mam równi 20 tc pomału coś zaczynam myśleć.

agatkaagatka lubi tę wiadomość

IVF 2024 .
    4 ❄️❄️❄️❄️
    1 transfer bhcg 0,2
    2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629
    02.2025 jest ♥️
    15.09.2025 Julianka
  • Matołek Autorytet

Wysłany: 13 maja 2025, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Oooo🙂 zobaczymy ile poleżę ( do trzech tygodni )będzie trzecie CC docent ostatnio badał blizne jeszcze się trzyma to wszystko .

Hej i gdzie Cię położyli?
    U mnie dziś zapadła decyzja o cięciu w piątek 🫣

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 14 maja 2025, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:
    Hej i gdzie Cię położyli?
    U mnie dziś zapadła decyzja o cięciu w piątek 🫣

✊✊
    Część .W niedzielę wieczorem dostałam skurczy i doc kazał od razu jechać nie czekać do poniedziałku stan po dwóch CC i trafiłam na obserwację oddział porodowy ale skurcze się nie rozkręciły macica już też nie jest tak napięte będę zjeżdżała na oddział tylko jeszcze nie wiem jaki dam znać .

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 14 maja 2025, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek dodalam Ciebie do przyjaciółek.

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Matołek Autorytet

Wysłany: 14 maja 2025, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Matołek dodalam Ciebie do przyjaciółek.

Przyjęłam. Tylko nie wiem czy dobrze i co dalej, bo nigdy z tego nie korzystałam 🫣😆

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 15 maja 2025, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:
    Przyjęłam. Tylko nie wiem czy dobrze i co dalej, bo nigdy z tego nie korzystałam 🫣😆

Wszystko ok 🙂 Napisałam wiadomość prywatną .

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 15 maja 2025, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spokojnego i szczęśliwego rozwiązania!
    Trzymam za Was mocno kciuki!🙃😉

Matołek lubi tę wiadomość

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 22 maja 2025, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam się zameldować po ciężkim tygodniu równie ciężkim trzecim CC wczoraj zostałam mamą wszystko skończyło się dobrze 🙂

Powodzenia dziewczyny 🙂✊💪

agatkaagatka, AniaAniaAnia🙂🙂🙂, Mama_Hani, ZOSIA92, ZuzaMaruda, Ewelinamala, ewelina_30 lubią tę wiadomość

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 22 maja 2025, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Chciałam się zameldować po ciężkim tygodniu równie ciężkim trzecim CC wczoraj zostałam mamą wszystko skończyło się dobrze 🙂

Gratulacje! Szybkiego powrotu do sił!
    Zdrówka dla Maluszka!😉

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:

Gratulacje dla Was 😘

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
    28.01.2025 Ignacy 💙
  • PaulinaP Autorytet

Wysłany: 24 maja 2025, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:

Gratulacje 💐

06.2021 próbny transfer
    07.2021 ivf
    26.07.2021 świeży transfer ❄️
    7dpt bhcg 56
    9dpt bhcg 139
    02.2024 trasfer 4.1.1.
    7dpt bhcg 37
    9dpt bhcg 98
    NIFTY PRO - dziewczynka ❤️
  • Marcinka Nowa

Wysłany: 3 czerwca 2025, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Mam pytanie o to czy wiecie coś na temat tego czy doc Brązert wykonuje na Polbej cc, czy jest możliwość aby kierował na cc i sam wykonywał czy jeśli już kieruje to ktoś inny to robi czy jak to wygląda? I przede wszystkim czy jest szansa aby skierował na cc. Aktualnie mam 18tc+5 bardzo się bohe porody naturalnego i szukam możliwości. Jestem pod opieką docenta już od dawna i to moje czwarte podejście in vitro nareszcie udane. Mam 41 lat. Aktualnie doc nie bardzo chce rozmawiać o porodzie mówi że to jeszcze za wcześnie. Ale wiecie jak to jest martwię się o to czy w ogóle jest szansa na cc. Czy miałyście u doc cc które sam przeprowadzał albo skierowanie na cc ze względu na wiek, duze obawy i stres ? Nie wiem na co mogę liczyć jak się przygotować do rozmowy o cc z doc... podpowiedzcie coś.

• Marcinka Nowa

Wysłany: 3 czerwca 2025, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuminkAa wrote:
    Witaj .Doc B ma taką twardą zasadę , że najpierw skupiamy się na tym aby donosić ciążę a hak przyjdzie na to czas to będziemy rozmawiać o różnych formach porodu a to dlatego , że nigdy nie wiemy tak naprawdę co nas czeka przez te 9 miesięcy i czy nie będzie jakiegoś bezpośredniego położniczego wskazania do CC .Docent nie wykonuje CC już kiedyś robił ale jak któraś boi się porodu SN to w odpowiednim czasie kieruje do danego lekarza który będzie wykonywał jest taka możliwość docent wszystko rozumie tylko konsultacje itd są w odpowiednim momencie koło 33 /34 tygodnia bym rozmawiała wcześniej docenta nie złamiesz 🤣🤣

Dziękuję. To już mi dużo dało spokoju :) czekam cierpliwie zatem :)

• Michasia🌸 Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2025, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcinka wrote:
    Cześć dziewczyny,
    Mam pytanie o to czy wiecie coś na temat tego czy doc Brązert wykonuje na Polbej cc, czy jest możliwość aby kierował na cc i sam wykonywał czy jeśli już kieruje to ktoś inny to robi czy jak to wygląda? I przede wszystkim czy jest szansa aby skierował na cc. Aktualnie mam 18tc+5 bardzo się bohe porody naturalnego i szukam możliwości. Jestem pod opieką docenta już od dawna i to moje czwarte podejście in vitro nareszcie udane. Mam 41 lat. Aktualnie doc nie bardzo chce rozmawiać o porodzie mówi że to jeszcze za wcześnie. Ale wiecie jak to jest martwię się o to czy w ogóle jest szansa na cc. Czy miałyście u doc cc które sam przeprowadzał albo skierowanie na cc ze względu na wiek, duze obawy i stres ? Nie wiem na co mogę liczyć jak się przygotować do rozmowy o cc z doc... podpowiedzcie coś.

Część.Jestesmy mniej więcej w podobnym wieku u mnie zaraz 39 lat też przeszliśmy długą drogę u mnie dopiero początek ciąży również boję się rodzić SN koleżanka miała taką sytuacje jest to wszystko do załatwienia tylko zdecydowanie na późniejszym etapie ciąży Pozdrawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2025, 10:32

Marcinka lubi tę wiadomość

Ona39 lat .On 40 lat
    endometrium główny problem pomogły wlewy z osocza.
    3 x ivf 3 transfer udany 🙂
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2025, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcinka wrote:
    Cześć dziewczyny,

Część Tak jak dziewczyny napisały wyżej wszystko powtórzę jest taka możliwość aby wszystko z doc omówić i dogadać te sprawy tylko właśnie jak na to przyjdzie czas i na późniejszym etapie ciąży .Docent mi też powtarzał , że teraz skupiamy się aby ciążę donosić jaka forma porodu to jeszcze za wcześnie również chciałam wszystko wiedzieć nawet w pierwszym trymestrze 🙈

Życzę powodzenia 🙂

Marcinka lubi tę wiadomość

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2025, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Dziewczyny pytanie z innej beczki.
    Czy któryś z waszych partnerów robiła wazektomie o możecie polecić osobę/placówkę?

• ZOSIA92 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2025, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Hejka! Dziewczyny pytanie z innej beczki.
    Czy któryś z waszych partnerów robiła wazektomie o możecie polecić osobę/placówkę?

Część . Myślimy o tym dostaliśmy namiary na klinikę Femea od koleżanki zobaczymy mogę dać znać .

‹‹ 543 544 545 546 547
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ