X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda jak się czujesz? Wszystko dobrze u Was ?

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
  • Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na chwilę obecną bardzo dobrze ,ale te pierwsze tygodnie to noworodek praktycznie cały dzień śpi zobaczymy jak będzie dalej .Dzieci na chwilę obecną zajęte sobą,jest bobas ,ale brak większego zainteresowania

ZuzaMaruda lubi tę wiadomość

• ZuzaMaruda Ekspertka

Wysłany: 16 lutego, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    ZuzaMaruda jak się czujesz? Wszystko dobrze u Was ?
    Ja mam dużo spadek formy, nie mam na nic siły a moje anemia mi w tym nie pomaga. Mam nadzieje ze nowe leki chodź trochę mi podniosą poziom.
    To oby jak najdłużej tylko spał i dał mamusi jak najwięcej wypocząć 😃😉

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 17 lutego, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Ja mam dużo spadek formy, nie mam na nic siły a moje anemia mi w tym nie pomaga. Mam nadzieje ze nowe leki chodź trochę mi podniosą poziom.
    To oby jak najdłużej tylko spał i dał mamusi jak najwięcej wypocząć 😃😉

😔 Coś nie oszczędza Ciebie ta ciąża,ale już bliżej niż dalej. Wszystkiego dobrego 😘

• ZuzaMaruda Ekspertka

Wysłany: 17 lutego, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    😔 Coś nie oszczędza Ciebie ta ciąża,ale już bliżej niż dalej. Wszystkiego dobrego 😘
    Sama się z siebie śmieje, że jak musiałam leżeć to miałam siły góry przenosić a teraz mogę wszystko to nie mam siły 😂
    Dla Was też wszystkiego dobrego 😘

• Werka29 Debiutantka

Wysłany: 19 lutego, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam termin na poniedziałek na 16:30, jednak ze względu na to, że jesteśmy po poronieniu świeżym, chcielibyśmy opóźnić wizytę o 2-3 tygodnie, jest ktoś kto chciałby się zamienić? 😉

• MuminkAa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka29 wrote:
    Dziewczyny mam termin na poniedziałek na 16:30, jednak ze względu na to, że jesteśmy po poronieniu świeżym, chcielibyśmy opóźnić wizytę o 2-3 tygodnie, jest ktoś kto chciałby się zamienić? 😉

Ja mam wizytę na 31 marca 16:30 jak coś mogę oddać i tak będę przesuwała na późniejszy termin .

‹‹ 541 542 543 544 545
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ