X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Cieszę się Bardzo dziewczyny.

W poniedziałek miałam planowe przyjęcie celem obserwacji do rozwiązania po wczorajszych złych zapisach ktg padła decyzja o rozwiązaniu ciąży w 38 +1 także od wczoraj jestem mamą Ignasia 💙💙 u nas wszystko dobrze 🙂

ZuzaMaruda niezmiennie trzymam za Was kciuki z całego serca ♥️ będę zaglądała co jakiś czas Pozdrawiam.
    Gosiu gratuluję ♥️♥️♥️♥️
    Trzymajcie się zdrowo i cieplutko!
    I jak najszybszego powrotu do domu ♥️❤️❤️❤️

Gosia9305 lubi tę wiadomość

• Patisonek 25 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:

W poniedziałek miałam planowe przyjęcie celem obserwacji do rozwiązania po wczorajszych złych zapisach ktg padła decyzja o rozwiązaniu ciąży w 38 +1 także od wczoraj jestem mamą Ignasia 💙💙 u nas wszystko dobrze 🙂

ZuzaMaruda niezmiennie trzymam za Was kciuki z całego serca ♥️ będę zaglądała co jakiś czas Pozdrawiam.

Gratulacje 🥰

Starania od 2021
    💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
    🖤Poronienia nawykowe🖤

👱‍♀️35 L
    AMH- 3.33, 3.77, 4.34
    Kir Bx,NK 15,7% , witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
    Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
    Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️ Cross-match 33.2%❌️60.5%❌️immunosupresja (equoral i encorton)❌️Allo-mlr 37.3%✅️p/c p.jądrowe , ANA ✅️
    histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie 🔥-20kg

👨36 L
    Kiepskie parametry nasienia ❌️
    Kariotyp-✅️trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️
    8 IUI ❌️

Zmiana lekarza 11.2024
    ➡️2025 IVF MZ
    Kwalifikacja 23.01 ✅️
    Rozpisanie stymulacji 31.03✅️
    Start stymulacji 4.04🍀
    (Mensinorm150 jm, Puergon 50jm, Orgalutran 0.25 mg) Zivafert 5000j.m 2 x
    1 podgląd 09.04 🥚2 podgląd 11.04🥚3 podgląd 14.04
    Punkcja 16.04, pobrano 3🥚
    Mamy ❄️ 4.3.3
  • ZOSIA92 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:

Gratulacje 💙

• Manka Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:

Gratulacje i dużo zdrówka dla Was

• Dziewczynka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:

Gratulacje 🐻

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:

Serdeczne gratulacje 💕

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:

Gratulacje dla mamy i synka !

• AniaAniaAnia🙂🙂🙂 Znajoma

Wysłany: 31 stycznia, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia moje gratulacje ! Trzymajcie się zdrowo

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Gosiu gratuluję ♥️♥️♥️♥️
    Trzymajcie się zdrowo i cieplutko!
    I jak najszybszego powrotu do domu ♥️❤️❤️❤️

Dziękuję ♥️W poniedziałek wychodzimy do domu Ignaś ma żółtaczkę,ale jednak wolałam CC z docentem jaki robił bo potrafi człowieka uspokoić.

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
  • AniaAniaAnia🙂🙂🙂 Znajoma

Wysłany: 31 stycznia, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikorka za tydzień mam wizytę i dam znać jak z transferem w naszym przypadku . Pozdrawiam

Ps :Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia, 19:56

• Dominikaaa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:

Gratulacje 💙🐻

2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
    2020 zmiana kliniki ivf
    8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
    10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
    24.01.2024 - kolejna wizyta.
    20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️
  • ........ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:

Gratulacje zdrówka życzę 😘🥰

https://zrzutka.pl/g5kns3
    Dla naszej Kamisi

age.png

05.10.2022 FET c/n 4.2.1❤

16.06.23 CC 3780g 62cm 🥰🥰🥰
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Dziękuję ♥️W poniedziałek wychodzimy do domu Ignaś ma żółtaczkę,ale jednak wolałam CC z docentem jaki robił bo potrafi człowieka uspokoić.
    Szybko o tym zapomnisz 😉 Doktorowi chyba też tęskno za oddziałem jak z nim rozmówiłam na wizycie ale jest co jest.
    Poniedziałek już blisko i będziecie w domu ❤️♥️
    Dobrze się czujesz? Wszystko ok po cc?

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 2 lutego, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Szybko o tym zapomnisz 😉 Doktorowi chyba też tęskno za oddziałem jak z nim rozmówiłam na wizycie ale jest co jest.
    Poniedziałek już blisko i będziecie w domu ❤️♥️
    Dobrze się czujesz? Wszystko ok po cc?

Powiem Ci , że pierwszy dzień po CC u mnie jest najgorszy potem już "normalnie " śmigam wiadomo blizna ciągnie itd ,ale ja też szybko dochodzę do siebie po różnych operacjach po tych kilku dniach czuje się już super .

Właśnie wiem ,ale doktor powiedziała, że oddziału nie jest w stanie odbudować i właśnie brakuje tego oddziału.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego, 07:16

• azja87 Znajoma

Wysłany: 12 lutego, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wiecie jak aktualnie z terminami u Pana Dr? Chciałam umówić się na konsultację lub nawet przejść z kolejnym cyklem in vitro.

Ona: 37 lat
    On: 50
    AMH: 1,0
  • Manka Ekspertka

Wysłany: 12 lutego, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    azja87 wrote:
    Dziewczyny, wiecie jak aktualnie z terminami u Pana Dr? Chciałam umówić się na konsultację lub nawet przejść z kolejnym cyklem in vitro.

Wszystko zależy od okresu ,ale aktualnie tak do miesiąca trochę dłużej.

• Ewelinamala Koleżanka

Wysłany: 14 lutego, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te które są już po na który tydzień się umawia to USG 3d/4d ? Zapomniałam ostatnio dopytać.

• ZOSIA92 Ekspertka

Wysłany: 14 lutego, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Dziewczyny te które są już po na który tydzień się umawia to USG 3d/4d ? Zapomniałam ostatnio dopytać.

Część.Byłam między 28/ 29 tak jak docent kazał się umówić u mnie bobo współpracowało .Jeżeli nie będzie odpowiednich warunków to można też trochę później .

• Ewelinamala Koleżanka

Wysłany: 14 lutego, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA92 wrote:
    Część.Byłam między 28/ 29 tak jak docent kazał się umówić u mnie bobo współpracowało .Jeżeli nie będzie odpowiednich warunków to można też trochę później .

Dzięki!!!!

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 14 lutego, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak między 28 a 29 mój Ignaś nie chciał się pokazać więc na następnej wizycie przeszliśmy do gabinetu od tego aparatu USG i się udało nagrać film .

‹‹ 542 543 544 545 546
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ