Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia9305 wrote:ZuzaMaruda u Ciebie wszystko dobrze po wizycie? Ja mam jeszcze w poniedziałek przed docenta urlopem to już będzie 37 wstępnie skierowanie do szpitala mam i zobaczymy 🙂 To już zaraz ,ale się zaczynam ekscytować
U nas wszystko dobrze, łożysko mam do obserwacji ale dr mówił że na podstawie jego doświadczenia będzie ok, chodź ja chciałabym mieć wskazania do cc. Przeszło mi przez myśl żeby wczoraj poruszyć ten temat ale znam dr wiem że nie z nim te numer 😃 teraz walczę o przetrwanie bo mój półtoraroczniak obudził się dziś z gorączką ale nie wygląda jak chory . Dom mi zaraz rozniesie 😂 -
ZuzaMaruda wrote:Skierowanie ? Czyli coś wam jest czy tak zapobiegawczo?
U nas wszystko dobrze, łożysko mam do obserwacji ale dr mówił że na podstawie jego doświadczenia będzie ok, chodź ja chciałabym mieć wskazania do cc. Przeszło mi przez myśl żeby wczoraj poruszyć ten temat ale znam dr wiem że nie z nim te numer 😃 teraz walczę o przetrwanie bo mój półtoraroczniak obudził się dziś z gorączką ale nie wygląda jak chory . Dom mi zaraz rozniesie 😂
Widzisz ja się przygotowywałam do porodu SN a doktor ostatnio powiedział, że bezpieczniej dla nas będzie ponowne CC więc tak naprawdę wszystko może się zmienić na ostatnią chwilę.Planowe CC ma być w 39 tc ,ale doktor ma jeszcze zadecydować w 37 czy już do szpitala i końcówka tam czy będę mogła zostać w domu i będę miała zastępstwo bo akurat urlop ma doktor i tak jeszcze mam wizytę u diabetologa i zalecenia okołoporodowe .
Dużo sił dla Ciebie.Moje dzieci dzisiaj od 2 nie spały jedno poszło spać o 5 i spało do 11 drugie cały czas na chodzie od 2 i spać nie będzie 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:11
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -