X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • ZuzaMaruda Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    ZuzaMaruda u Ciebie wszystko dobrze po wizycie? Ja mam jeszcze w poniedziałek przed docenta urlopem to już będzie 37 wstępnie skierowanie do szpitala mam i zobaczymy 🙂 To już zaraz ,ale się zaczynam ekscytować
    Skierowanie ? Czyli coś wam jest czy tak zapobiegawczo?
    U nas wszystko dobrze, łożysko mam do obserwacji ale dr mówił że na podstawie jego doświadczenia będzie ok, chodź ja chciałabym mieć wskazania do cc. Przeszło mi przez myśl żeby wczoraj poruszyć ten temat ale znam dr wiem że nie z nim te numer 😃 teraz walczę o przetrwanie bo mój półtoraroczniak obudził się dziś z gorączką ale nie wygląda jak chory . Dom mi zaraz rozniesie 😂

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Skierowanie ? Czyli coś wam jest czy tak zapobiegawczo?
    U nas wszystko dobrze, łożysko mam do obserwacji ale dr mówił że na podstawie jego doświadczenia będzie ok, chodź ja chciałabym mieć wskazania do cc. Przeszło mi przez myśl żeby wczoraj poruszyć ten temat ale znam dr wiem że nie z nim te numer 😃 teraz walczę o przetrwanie bo mój półtoraroczniak obudził się dziś z gorączką ale nie wygląda jak chory . Dom mi zaraz rozniesie 😂

Widzisz ja się przygotowywałam do porodu SN a doktor ostatnio powiedział, że bezpieczniej dla nas będzie ponowne CC więc tak naprawdę wszystko może się zmienić na ostatnią chwilę.Planowe CC ma być w 39 tc ,ale doktor ma jeszcze zadecydować w 37 czy już do szpitala i końcówka tam czy będę mogła zostać w domu i będę miała zastępstwo bo akurat urlop ma doktor i tak jeszcze mam wizytę u diabetologa i zalecenia okołoporodowe .

Dużo sił dla Ciebie.Moje dzieci dzisiaj od 2 nie spały jedno poszło spać o 5 i spało do 11 drugie cały czas na chodzie od 2 i spać nie będzie 🤣🤣🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:11

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
‹‹ 538 539 540 541 542
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ