Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja93 wrote:Tak a propos od którego tygodnia zaczęliście chodzić do fizjoterapeuty uroginekologicznej ?
Ja zaczęłam chodzić w połowie drugiego trymestru ,ale to też trochę indywidualnie . Warto pójść na taką pierwszą wizytę wcześniej fizjo powie kiedy najlepiej się zgłosić pokaże pozycje jak wstawać z łóżka itd o podnóżku20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:Ja zaczęłam chodzić w połowie drugiego trymestru ,ale to też trochę indywidualnie . Warto pójść na taką pierwszą wizytę wcześniej fizjo powie kiedy najlepiej się zgłosić pokaże pozycje jak wstawać z łóżka itd o podnóżku
To sobie obyczaje i się zapisze. Może spróbuje do Pani Martyny co pisałyście terminu były na karcą ,ale widzę, że teraz brak terminów,ale też na Instagramie widziałam, że otwiera swoją prywatną działalność . -
Maja93 wrote:To sobie obyczaje i się zapisze. Może spróbuje do Pani Martyny co pisałyście terminu były na karcą ,ale widzę, że teraz brak terminów,ale też na Instagramie widziałam, że otwiera swoją prywatną działalność .
Też obserwuje i kupiłam ebooka co teraz wydała i sobie czytam polecam dużo przydatnych informacji 🙂20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -