Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 9 maja 2025, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    W poniedziałek idę na oddział też PRIM 2 z tego co ja rozumiem jak napisała ZuzaMaruda dawny pg3 ,PRIM 2 teraz jest jako poporodowy 2 a PRIM 2 przeniósł się na dawny ONIER na parterze 🙈🙂
    Nie nie nie :) Prim2 to nie jest stary pg3. Prim2 jest starym Onirem i jest na pierwszy piętrze. Oczywiście jak mnie pamięć nie myli bo niektóre korytarze są bardzo podobne do siebie a na starym Onire leżałam dwa razy po poronieniu 2021 więc trochę czasu minęło.
    Poporodowy 2 jest na 3 piętrze w budynku B i wszyscy mówili że to straty PG3, ja znam ten odział tylko że złej opini i mogę potwierdzić obecny poporodowy 2 jest fatalny. Żadnej opieki tylko podaj wypisane leki.

• ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 9 maja 2025, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Prim2 kobiety po porodzie nie mogą wrócić tak mi mówili na oddziale Panie położne.

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 9 maja 2025, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Nie nie nie :) Prim2 to nie jest stary pg3. Prim2 jest starym Onirem i jest na pierwszy piętrze. Oczywiście jak mnie pamięć nie myli bo niektóre korytarze są bardzo podobne do siebie a na starym Onire leżałam dwa razy po poronieniu 2021 więc trochę czasu minęło.
    Poporodowy 2 jest na 3 piętrze w budynku B i wszyscy mówili że to straty PG3, ja znam ten odział tylko że złej opini i mogę potwierdzić obecny poporodowy 2 jest fatalny. Żadnej opieki tylko podaj wypisane leki.

W poniedziałek obejdą sobie oddziały na szczęście nie jestem leżąca.To jest ogolnie czeski film 🤣🤣 ONIER w czasie pandemii był na endokrynologii obecnej ,endokrynologia przeniosła się do hoteliku 🤣🤣. Myślę, że PRIM 2 jest na ONIEr dawnym czyli parter tam między przejściem na endokrynologii jest takie duże okno

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Matołek Autorytet

Wysłany: 9 maja 2025, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    W poniedziałek obejdą sobie oddziały na szczęście nie jestem leżąca.To jest ogolnie czeski film 🤣🤣 ONIER w czasie pandemii był na endokrynologii obecnej ,endokrynologia przeniosła się do hoteliku 🤣🤣. Myślę, że PRIM 2 jest na ONIEr dawnym czyli parter tam między przejściem na endokrynologii jest takie duże okno

Hej. To może ja nieco rozjaśnię. Oddział, na który kieruje docent nazywa się RILE - Rozrodczosci i Leczenia Endometriozy. Akurat na nim leżę od zeszłego piątku i miałam przyjemność poznać na nim ZuzeMarude, bo leżałyśmy na jednej sali (przy okazji pozdrawiam, gratuluję szczęśliwego rozwiązania i życzę powodzenia na kolejnym etapie macierzyństwa) 😉 co prawda docenta na nim nie ma, ale na wizycie mówił, że ma na nim kilka łóżek do spółki z prof. Kędzią, kierownikiem pododdzialu. Jest tu też dr Trzcinski i Kampioni. Mylaca jest tabliczka z nazwą Pododdzial Rozrodczosci i Medycyny Perinatalnej 2, bo tabliczka nie została jeszcze usunięta - info od położnej. Widać, że wszystko jest tu jeszcze organizowane. PRIM 2 może być na parterze, tak przynajmniej widnieje na stronie szpitala ☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2025, 13:06

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 9 maja 2025, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:
    Hej. To może ja nieco rozjaśnię. Oddział, na który kieruje docent nazywa się RILE - Rozrodczosci i Leczenia Endometriozy. Akurat na nim leżę od zeszłego piątku i miałam przyjemność poznać na nim ZuzeMarude, bo leżałyśmy na jednej sali (przy okazji pozdrawiam, gratuluję szczęśliwego rozwiązania i życzę powodzenia na kolejnym etapie macierzyństwa) 😉 co prawda docenta na nim nie ma, ale na wizycie mówił, że ma na nim kilka łóżek do spółki z prof. Kędzią, kierownikiem pododzialu. Jest tu też dr Trzcinski i Kampioni. Mylaca jest tabliczka z nazwą Pododzial Rozrodczosci i Medycyny Perinatalnej 2, bo tabliczka nie została jeszcze usunięta - info od położnej. Widać, że wszystko jest tu jeszcze organizowane. PRIM 2 może być na parterze, tak przynajmniej widnieje na stronie szpitala ☺️

🤣🤣🤣🤣🤣 Ok wiem , że oddział endometriozy jest na A1 tan gdzie też ma oddział Prof Witold Kędzia? Swoją drogą jak tak już dochodzi do podziału łóżek to nieźle tam myszą być układy ,grupy które nawzajem siebie adorują i dają sobie kolejne stanowiska może nie powinnam tego pisać ale taka prawda .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2025, 11:33

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Matołek Autorytet

Wysłany: 9 maja 2025, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu akurat kierownikiem jest prof. Małgorzata Kędzia ☺️ i dokładnie, jest on na poziomie A1.

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 9 maja 2025, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:
    Tu akurat kierownikiem jest prof. Małgorzata Kędzia ☺️ i dokładnie, jest on na poziomie A1.

To już jestem w domu 🙂 W takim razie zobaczę gdzie ja będę w poniedziałek i jak coś to do zobaczenia jeżeli jeszcze będziesz .

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Matołek Autorytet

Wysłany: 9 maja 2025, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    To już jestem w domu 🙂 W takim razie zobaczę gdzie ja będę w poniedziałek i jak coś to do zobaczenia jeżeli jeszcze będziesz .

☺️
    Oj, na pewno będę. Jeśli nic się nie wykrzaczy to będę tu do rozwiązania, więc co najmniej 1,5 tygodnia leżenia przede mną.
    Do zobaczenia. Być może nawet na tej samej sali ☺️

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 9 maja 2025, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:
    ☺️
    Oj, na pewno będę. Jeśli nic się nie wykrzaczy to będę tu do rozwiązania, więc co najmniej 1,5 tygodnia leżenia przede mną.
    Do zobaczenia. Być może nawet na tej samej sali ☺️

U mnie w poniedziałek równo 36 tc i już też mam zostać do rozwiązania przez różne problemy dla bezpieczeństwa 🙂

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 9 maja 2025, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:
    Hej. To może ja nieco rozjaśnię. Oddział, na który kieruje docent nazywa się RILE - Rozrodczosci i Leczenia Endometriozy. Akurat na nim leżę od zeszłego piątku i miałam przyjemność poznać na nim ZuzeMarude, bo leżałyśmy na jednej sali (przy okazji pozdrawiam, gratuluję szczęśliwego rozwiązania i życzę powodzenia na kolejnym etapie macierzyństwa) 😉 co prawda docenta na nim nie ma, ale na wizycie mówił, że ma na nim kilka łóżek do spółki z prof. Kędzią, kierownikiem pododzialu. Jest tu też dr Trzcinski i Kampioni. Mylaca jest tabliczka z nazwą Pododzial Rozrodczosci i Medycyny Perinatalnej 2, bo tabliczka nie została jeszcze usunięta - info od położnej. Widać, że wszystko jest tu jeszcze organizowane. PRIM 2 może być na parterze, tak przynajmniej widnieje na stronie szpitala ☺️
    Dzięki za wyjaśnienie! 😀 bo już sama się pogubiłam 🤣
    Trzymam kciuki za Was i czekam na dobre wieści nie szybciej niż za 2 tygodnie 🙃😉

• Dominikaaa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2025, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda gratulacje 💐

Ania gratulacje podwójnego szczęścia ♥️♥️

ZuzaMaruda lubi tę wiadomość

2020 zmiana kliniki ivf
    8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
    10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
    24.01.2024 - kolejna wizyta.
    20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
    2024 urodziły się dziewczynki .
  • Matołek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2025, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZuzaMaruda wrote:
    Dzięki za wyjaśnienie! 😀 bo już sama się pogubiłam 🤣
    Trzymam kciuki za Was i czekam na dobre wieści nie szybciej niż za 2 tygodnie 🙃😉

🥰

ZuzaMaruda lubi tę wiadomość

• Matołek Autorytet

Wysłany: 10 maja 2025, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    U mnie w poniedziałek równo 36 tc i już też mam zostać do rozwiązania przez różne problemy dla bezpieczeństwa 🙂

No to tak jak u mnie. Dziś 36+1 i do końca all inclusive na Polnej 😉

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 10 maja 2025, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:
    No to tak jak u mnie. Dziś 36+1 i do końca all inclusive na Polnej 😉

Oooo🙂 zobaczymy ile poleżę ( do trzech tygodni )będzie trzecie CC docent ostatnio badał blizne jeszcze się trzyma to wszystko .

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Sukienka Ekspertka

Wysłany: 12 maja 2025, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatkaagatka wrote:
    Ostatnio rozmawiając z koleżankami radziły aby tak do 33 tc najbezpieczniej się wyrobić potem może już być poprostu brak sił wiadomo to też indywidualnie moja siostra przy trzecim dziecku dopiero koło 36 tc🙈(urodziła 5 dni po terminie ) wszystko prała, układała itd .U mnie już coraz większe postępy🙂

Przy kolejnym dziecku / dzieciach to już całkowicie inaczej🤣. Moja sis też powtarzała cały czas , że ma czas na wszystko i jakoś koło końcówki ogarnęła pranie ubranek 🤣 defakto to tyle reszta była po starszym bracie tylko podwójny wózek kupiła u niej ciąża fizjologiczna.Za tydzień mam równi 20 tc pomału coś zaczynam myśleć.

agatkaagatka lubi tę wiadomość

IVF 2024 .
    4 ❄️❄️❄️❄️
    1 transfer bhcg 0,2
    2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629
    02.2025 jest ♥️
    15.09.2025 Julianka
  • Matołek Autorytet

Wysłany: 13 maja 2025, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Oooo🙂 zobaczymy ile poleżę ( do trzech tygodni )będzie trzecie CC docent ostatnio badał blizne jeszcze się trzyma to wszystko .

Hej i gdzie Cię położyli?
    U mnie dziś zapadła decyzja o cięciu w piątek 🫣

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 14 maja 2025, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:
    Hej i gdzie Cię położyli?
    U mnie dziś zapadła decyzja o cięciu w piątek 🫣

✊✊
    Część .W niedzielę wieczorem dostałam skurczy i doc kazał od razu jechać nie czekać do poniedziałku stan po dwóch CC i trafiłam na obserwację oddział porodowy ale skurcze się nie rozkręciły macica już też nie jest tak napięte będę zjeżdżała na oddział tylko jeszcze nie wiem jaki dam znać .

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 14 maja 2025, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek dodalam Ciebie do przyjaciółek.

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Matołek Autorytet

Wysłany: 14 maja 2025, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Matołek dodalam Ciebie do przyjaciółek.

Przyjęłam. Tylko nie wiem czy dobrze i co dalej, bo nigdy z tego nie korzystałam 🫣😆

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 15 maja 2025, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matołek wrote:
    Przyjęłam. Tylko nie wiem czy dobrze i co dalej, bo nigdy z tego nie korzystałam 🫣😆

Wszystko ok 🙂 Napisałam wiadomość prywatną .

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
‹‹ 544 545 546 547 548
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ