Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżoni wrote:Dziewczyny dziękuję za kciuki 😉 byle do środy...
Mam pytanko o fajną położną, może taką co też pracuje na Polnej?
I jeszcze ktoś pisał że brał prywatna położną na poród bo dr nie było. Też bym chętnie otrzymała info na priv gdyby była taka możliwość
Dużo mocy na ten tydzień dla Was
Ja rodziłam 🙂dam znać na priv.
Dżoni lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Karina89 wrote:Ja trochę zmienię temat, miałyście kłucia jajników po transferze 🤔 okresowe niecały czas i trochę podbrzusze, biorę nospe max.
Tak, tez miałam. Dr kazał włączyć nospe, jeśli czujesz napięcie w podbrzuszu. Nospa max 3 razy dziennie.
Dzięki dziewczyny za polecenia
Karina89 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Ja rodziłam z położną z Polnej, prywatnie. Doktora nie było i czułam się bezpieczniej, ale czy warto brać położna swoją... drugi raz bym nie brała, wszyscy są tak pomocni i zaangażowani w szpitalu, że nie ma sensu wydawać kasy 😊Dżoni wrote:Dziewczyny dziękuję za kciuki 😉 byle do środy...
Mam pytanko o fajną położną, może taką co też pracuje na Polnej?
I jeszcze ktoś pisał że brał prywatna położną na poród bo dr nie było. Też bym chętnie otrzymała info na priv gdyby była taka możliwość
Dużo mocy na ten tydzień dla Was
Dżoni lubi tę wiadomość
-
Nana84 wrote:Ja rodziłam z położną z Polnej, prywatnie. Doktora nie było i czułam się bezpieczniej, ale czy warto brać położna swoją... drugi raz bym nie brała, wszyscy są tak pomocni i zaangażowani w szpitalu, że nie ma sensu wydawać kasy 😊
Ja akurat jestem zadowolona, że miałam położna, zależy na jaką się trafi zmianę na porodówce 😉,ja też tylko i wyłącznie wzięłam położna bo doktor był na L4, ale drugi raz jak by była taka sytuacja też bym wzięła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 14:55
Dżoni lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Dziewczyny, przepraszam jeśli już wcześniej było pytanie.
Jutro jestem na Polnej na próbny transfer i scratching endometrium.
Czy ktoś może mi napisać jak to wygląda w szpitalu, czy mam zabrać jakieś rzeczy na przebranie?
I ile to wszystko mniej więcej trwa? Znieczulenie ogólne na krótko?PCO, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, nadciśnienie, cukrzyca typu 2, nadwaga
3 lata starań
2012 - resekcja jajników, hsg
2013 - 3 x IUI, 6 m-cy stymulacji Gonal F, Menopur, Ovitrelle
czerwiec 2013 - rezygnacja z leczenia
10.2013 - ciąża naturalna
05.2014 - CC, córka 10pkt
05.2020 - polip endometrialny
01.2021 - histeroskopia diagnostyczna, brak polipa
03.2021 - przyznane dofinansowanie do IVF
AMH - 4,19 ng/ml
05.2021 - scratching endometrium
06.2921 - planowana stymulacja do IVF
26.07.2021 - mamy
..., ciąża nat.
luty 2022 - ur. kwiatuszka -
Calineczka2106 wrote:Dziewczyny, przepraszam jeśli już wcześniej było pytanie.
Czy ktoś może mi napisać jak to wygląda w szpitalu, czy mam zabrać jakieś rzeczy na przebranie?
I ile to wszystko mniej więcej trwa? Znieczulenie ogólne na krótko?
Zazwyczaj jest to robione na Ułańskiej i to bez znieczulenia. To trwa koło minuty
ale nie wiem jak w szpitalu i czemu tam, wiec moze ktoś inny Ci odpowie.
Calineczka2106 lubi tę wiadomość
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍

-
Ja miałam robiny scratching w szpitalu, byłam na wizycie u doktora i zrobiliśmy, nawet nie wiedziałam że będę miała coś robione. Nie musisz nic brać ani specjalnie się przygotowywać, to nic nie boli i trwa chwilęCalineczka2106 wrote:Dziewczyny, przepraszam jeśli już wcześniej było pytanie.
-
W szpitalu mialam, to jest chwila moment, ja nawet nie poczulam🙂Calineczka2106 wrote:Dziewczyny, przepraszam jeśli już wcześniej było pytanie.
-
Dziękuję dziewczynki za odpowiedzi, tak domyślam się, że to pewnie ze względu na udział w programie...
***Sikorka*** lubi tę wiadomość
PCO, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, nadciśnienie, cukrzyca typu 2, nadwaga
3 lata starań
2012 - resekcja jajników, hsg
2013 - 3 x IUI, 6 m-cy stymulacji Gonal F, Menopur, Ovitrelle
czerwiec 2013 - rezygnacja z leczenia
10.2013 - ciąża naturalna
05.2014 - CC, córka 10pkt
05.2020 - polip endometrialny
01.2021 - histeroskopia diagnostyczna, brak polipa
03.2021 - przyznane dofinansowanie do IVF
AMH - 4,19 ng/ml
05.2021 - scratching endometrium
06.2921 - planowana stymulacja do IVF
26.07.2021 - mamy
..., ciąża nat.
luty 2022 - ur. kwiatuszka -
Alicjaaa wrote:Ogolnie fizycznie dobrze, żyje od wizyty do wizyty, (psychicznie trochę jak na tykającej bombie) ale jeszcze trochę muszę wytrzymać ☺️
A u Ciebie jak?
Dzoni a chcesz na NFZ czy prywatna, ja mam prywatna i jestem zadowolona, teraz jak na końcówce muszę leżeć to przyjeżdża do domu, wcześniej jeździłam do Niej do gabinetu, ma też wizyty online jak coś, mogę podać namiar na priv.
U mnie odpukać wszystko dobrze🙂, w poprzednim tygodniu byłam na badaniu 3 trymestru, 21 maja mam szczepienie...
To wytwalosci w leżeniu, ale jak trzeba to trzeba, jeszcze tydzień i masz 37 tc ✊
Karina89, ZosiaM lubią tę wiadomość
2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
nick nieaktualny
-
Anka, ZosiaM powodzenia ☘️
U mnie się jeszcze torbiel zrobiła więc jestem na antykoncepcji, ale mam nadzieję, że w czerwcu ruszymy z przygotowaniami do UIU.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -
nick nieaktualny