Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja123 wrote:No proszę jaki przypadek z tą środa 😂 ostatnio też miałam wizytę z prawie terminową siostra 😉 ja nie mam porównania jeśli chodzi o CC i sn 🤷 i raczej nie chce mieć 🙈 dr dość mocno pilnuje tej szacowanej wagi, więc też raczej nastawia się na SN. Chociaż to i tak wiadomo, że różne rzeczy mogą się wydarzyć i nikt nie ma na to wpływu. Mam tylko nadzieję, że braciszek weźmie przykład ze starszej siostry i równie miło będę to wspominać 😍
I tego Ci życzę ☺️ -
Macar wrote:Co dalej z naszym doktorem? Jestem dopiero na starcie, pytanie czy będzie dalej pracował na Polnej , skoro zamknęli mu oddział
Doktor w centrum niepłodności będzie pracował, w szpitalu nie pracuje, jak byłam na końcówce na obserwacji i miałam cc to bylam pod opieką prof B, dr Icka, doktor M o wszystkim wiedział, też był na oddziale -
........ wrote:Aniu to juuuuż ale ten czas leci,jak sie czujesz
Hej 🙂 ogólnie bardzo dobrze, już mam wszystko gotowe, tydzień temu wywaliło mi ciśnienie, gdzie od początku przez cały czas miałam bardzo dobre, teraz białko w moczu, robię dobową zbiórkę na białko i zależności od wyników doktor mówił, że bedziemy rozwiązywać ciąże w 37 /38, ostatnie podrygi ciąży 🙈
A u Ciebie jak?4.07. 2022 jest ❤️ -
Ania🙂 wrote:Hej 🙂 ogólnie bardzo dobrze, już mam wszystko gotowe, tydzień temu wywaliło mi ciśnienie, gdzie od początku przez cały czas miałam bardzo dobre, teraz białko w moczu, robię dobową zbiórkę na białko i zależności od wyników doktor mówił, że bedziemy rozwiązywać ciąże w 37 /38, ostatnie podrygi ciąży 🙈
A u Ciebie jak?
U mnie też ogólnie dobrze ja ciśnienie akurat mam niskie niby dobrze ale wtedy czuje się słabo,biorę 💊 moczopędne bo już mi nogi puchną 🙈a co dopiero będzie później.
Kurczaki od czego białko w moczu ja ost też robiłam badanie moczu i mam wynik przy białku-ślad na następna wizytę mam powtórzyć -
........ wrote:U mnie też ogólnie dobrze ja ciśnienie akurat mam niskie niby dobrze ale wtedy czuje się słabo,biorę 💊 moczopędne bo już mi nogi puchną 🙈a co dopiero będzie później.
Kurczaki od czego białko w moczu ja ost też robiłam badanie moczu i mam wynik przy białku-ślad na następna wizytę mam powtórzyć
Ja kam stan przedrzucawkowy, jak w ogólnym moczu wyszło białko to miałam oznaczyć dobową zbiórkę moczu na białko, a jak Ty masz ciśnienie niskie to może też od nerek jak miałam na początku raz bialko w moczu dość sporo to dr kazał te nerkowe parametry sprawdzić, ale z tym ciśnieniem to z dnia na dzień może się zmienić, ja miałam od początku 100 /60 nawet niższe i nagle mi wywaliło, jak masz ślad to może równie dobrze przy powtórce już być ujemny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2023, 14:39
4.07. 2022 jest ❤️ -
Ania🙂 wrote:Ja kam stan przedrzucawkowy, jak w ogólnym moczu wyszło białko to miałam oznaczyć dobową zbiórkę moczu na białko, a jak Ty masz ciśnienie niskie to może też od nerek jak miałam na początku raz bialko w moczu dość sporo to dr kazał te nerkowe parametry sprawdzić, ale z tym ciśnieniem to z dnia na dzień może się zmienić, ja miałam od początku 100 /60 nawet niższe i nagle mi wywaliło, jak masz ślad to może równie dobrze przy powtórce już być ujemny.
Napisałam na prv żeby tu nie zaśmiecać 😉 -
Ania🙂 wrote:Moli jak się czujesz? U mnie 35+2 to już zaraz 🙈🙈
Dziękuję że pytasz, ostatnio dużo leżę, chodzę do fizjo na ćwiczenia kręgosłupa, tejpy mam przyklejone, w domu też ćwiczę, każda pozycja do spania nie taka, trzeba jakoś przetrwać 💪 we wtorek zaczynamy 33 tydzień, tak wszystko dobrze od strony położniczej
Spokojnej końcówki 🍀Ania🙂 lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Moli27 wrote:Dziękuję że pytasz, ostatnio dużo leżę, chodzę do fizjo na ćwiczenia kręgosłupa, tejpy mam przyklejone, w domu też ćwiczę, każda pozycja do spania nie taka, trzeba jakoś przetrwać 💪 we wtorek zaczynamy 33 tydzień, tak wszystko dobrze od strony położniczej
Spokojnej końcówki 🍀
Dzięki 🙂 Tobie również
U mnie problem ze wstawaniem z łóżka, jestem szczupła, brzuch mam ogromny 🙈4.07. 2022 jest ❤️ -
Ania🙂 wrote:Dzięki 🙂 Tobie również
U mnie problem ze wstawaniem z łóżka, jestem szczupła, brzuch mam ogromny 🙈
Napisałam jeszcze na priv 🙂Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
AMH 8,24
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Moli27 wrote:Dziękuję że pytasz, ostatnio dużo leżę, chodzę do fizjo na ćwiczenia kręgosłupa, tejpy mam przyklejone, w domu też ćwiczę, każda pozycja do spania nie taka, trzeba jakoś przetrwać 💪 we wtorek zaczynamy 33 tydzień, tak wszystko dobrze od strony położniczej
Spokojnej końcówki 🍀
Pod koniec pierwszej ciąży ćwiczenia na piłce mi pomagały i joga, też na każdą działa co innego, głównie miałam problem z dolnym odcinkiem kręgosłupa -
Alicjaaa91 wrote:Pod koniec pierwszej ciąży ćwiczenia na piłce mi pomagały i joga, też na każdą działa co innego, głównie miałam problem z dolnym odcinkiem kręgosłupa
Dzięki 🙂Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
AMH 8,24
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
AgnieszkaB wrote:Dziewczyny mam pytanie, doktor wspomniał, że warto zrobić badanie Nifty, Sanco ciąża po ivf, dużo czytałam o tych badaniach i czy któraś z Was orientuje się gdzie zrobie w Poznaniu badania hormony genetyczne?
Cześć, harmony można zrobić w klinice promienistej, alab, diagnostyka, robiłam w ciąży z Helenką, teraz Nifty Pro na UłańskiejAgnieszkaB lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
AMH 8,24
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛