Ginekolog - śląskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa polecam w Bytomiu doktor Olszak-Wąsik. Przyjmuje w Klinice Antrum na Olimpijskiej.
Chodzę do niej już od trzech miesięcy i na prawdę z czystym sumieniem mogę ją polecić
https://www.znanylekarz.pl/katarzyna-olszak-wasik/ginekolog/bedzin
Koszt wizyty 170 zł ( z usg). -
karmela85 wrote:A ja słyszałam dobrą opinie o lekarzu, który przyjmuje w prywatnym szpitalu w Katowicach na Fabrycznej. Szczególnie jeśli chodzi o problemy z zajściem w ciąże. Ja na razie chodzę do siebie do lekarza ale jeśli długo nie będzie rezultatów to też wybiorę się do tego, o którym piszę
Jestem przekonana, że mowa tutaj była o dr Dariuszu Cholewie. Aktualnie przyjmuje on w swojej prywatnej poradni AdClinic w Tychach przy ul. Bocznej. W szpitalu na Fabrycznej w Katowicach (Angelius) również pracuje, ale nie wiem na jakich zasadach. Ja jeżdżę do niego od października 2015. Kolejki do niego niesamowite, na pierwszą wizytę niestety trzeba czekać aż miesiąc. Ale później, gdy są podjęte działania otacza każdą staraczkę niesamowitą opieką, jest z nimi w kontakcie mailowym/telefonicznym, przyjmuje je w razie komplikacji pomiędzy innymi wizytami.
Przy tym jest niesamowitym profesjonalistą. Ja miałam straszne opory by do niego iść.. Jakoś wstydziłam się. Ale po pierwszej wizycie okazało się, że Pan Doktor jest delikatny i zna się na rzeczy - mam na myśli tutaj walkę z niepłodnością. Szczerze polecam Paniom ze Śląska, cen nie ma jakichś wywindowanych w stosunku do tego, co oferuje. -
MarcowaBabcia wrote:Jestem przekonana, że mowa tutaj była o dr Dariuszu Cholewie. Aktualnie przyjmuje on w swojej prywatnej poradni AdClinic w Tychach przy ul. Bocznej. W szpitalu na Fabrycznej w Katowicach (Angelius) również pracuje, ale nie wiem na jakich zasadach. Ja jeżdżę do niego od października 2015. Kolejki do niego niesamowite, na pierwszą wizytę niestety trzeba czekać aż miesiąc. Ale później, gdy są podjęte działania otacza każdą staraczkę niesamowitą opieką, jest z nimi w kontakcie mailowym/telefonicznym, przyjmuje je w razie komplikacji pomiędzy innymi wizytami.
Przy tym jest niesamowitym profesjonalistą. Ja miałam straszne opory by do niego iść.. Jakoś wstydziłam się. Ale po pierwszej wizycie okazało się, że Pan Doktor jest delikatny i zna się na rzeczy - mam na myśli tutaj walkę z niepłodnością. Szczerze polecam Paniom ze Śląska, cen nie ma jakichś wywindowanych w stosunku do tego, co oferuje.
Tak, chciałam potwierdzić te słowa. To wspaniały lekarz. Delikatny, mądry, spokój od niego biję. Pełen profesjonalizm. Dopiero rozpoczynamy u niego próbę zajścia w ciąże. Pierwsza wizyta i od razu wszystkie zlecone badania, później od razu monitoring. Wszystko jak się należy. Godny zaufania. -
nick nieaktualnyDziewczyny a słyszałyście o dr Skrzypulec w Mikołowie?Ja byłam wierna dr Biernat, ale postanowiłam ją zdradzić po tym jak usłyszałam, że kolejnym etapem jest inseminacja...Badania hormonów zrobiłam na własną rękę i jadę je skonsultować właśnie do dr Skrzypulec. Czy dr Cholewa jest godny polecenia?czy słyszalyście, że którejś staraczce pomógł zajść w upragnioną ciążę?
-
didik34 wrote:Dziewczyny a słyszałyście o dr Skrzypulec w Mikołowie?Ja byłam wierna dr Biernat, ale postanowiłam ją zdradzić po tym jak usłyszałam, że kolejnym etapem jest inseminacja...Badania hormonów zrobiłam na własną rękę i jadę je skonsultować właśnie do dr Skrzypulec. Czy dr Cholewa jest godny polecenia?czy słyszalyście, że którejś staraczce pomógł zajść w upragnioną ciążę?
Ja wlaśnie z polecenia przez moja kolezanke, ktora po kilku latach staran trafila do niego. W jego gabinecie duzo zdjec maluszkow, zapewne zdjecia podarowane przez szczesliwych rodzicow.
Na portalu znanylekarz.pl mozesz poczytac wiecej. Jak narazie to najlepszy lekarz na jakiego trafilam. Oby ostatni. Powodzenia. -
nick nieaktualnyKasia_82 wrote:Ja wlaśnie z polecenia przez moja kolezanke, ktora po kilku latach staran trafila do niego. W jego gabinecie duzo zdjec maluszkow, zapewne zdjecia podarowane przez szczesliwych rodzicow.
Na portalu znanylekarz.pl mozesz poczytac wiecej. Jak narazie to najlepszy lekarz na jakiego trafilam. Oby ostatni. Powodzenia.Kasia_82 lubi tę wiadomość
-
Zna któraś z was jakiegoś dobrego lekarza z Gliwic? Bo przeczytałam cały wątek i nie ma nikogo z tego miasta najlepiej na NFZ ale prywatne propozycje też mile widzianehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
GINEKOLOGIA/ USG /POŁOŻNICTWO/ PROWADZENIE CIĄŻY/ PŁYNNA CYTOLOGIA/ ZABIEGI
Specjaliści:
dr n. med. Gustaw Chołubek –Starszy asystent w Oddziale Ginekologii i Położnictwa.Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego im. Stefana Kardynała Wyszyńskiego w Lublinie. Praktyka prywatna od 1999 roku. Prekursor badań USG 3D i 4D w Polsce. Członek International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology, ISUOG.
dr n. med. Maciej Kwiatek –Ginekolog Ultrasonografista. Pracuje w Samodzielnym Publicznym Szpitalu Klinicznym nr 1 na Sztaszica w Lublinie.
lek. Magdalena Tucewicz Pasikowska – Ginekolog Położnik Cytolog . Pracuje w NZOZ Lekarze Specjaliści Sp. z o.o. w Lublinie
lek. Hanna Caban – Seksuolog Ginekolog Położnik Cytolog
lek. Andrzej Mirosław – Ginekolog Ultrasonografista.
Multidyscyplinarne podejście do leczenia powoduje, że nasi pacjenci zostają objęci kompleksowym poradnictwem oraz ekskluzywną opieką.
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia strony i zapoznanie się z ofertą.
Rejestracja online
Rejestracja telefoniczna 7 dni w tygodniu
8:00 – 21:00
81 477 57 96
Lublin Ul. Droga Męczenników Majdanka 181
http://pc-ginekolog.pl/