X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną GMW Opole ktoś coś?????
Odpowiedz

GMW Opole ktoś coś?????

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Opolanka 85 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy jest tu jakaś koleżanka z opolskiego, która korzysta/-ła, leczy/-ła się w GMW? Jak wrażenia, jakie rezultaty? Doktor N., T., G. ?

31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
    iv09cwa10kyx03d3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u jednego z lekarzy na kilku wizytach... na ostatniej wizycie powiedział mi ze mam jajniki co usunięcia... :/ wybiegłam z płaczem i nigdy nie wróciłam.. gdybym go posłuchała, nigdy nie miałabym dzieci a teraz jestm w ciąży :) Nie polecam! Faktycznie patrzą tylko na pieniądze.. ale jeden plus, że sprzęt mają fajny ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pan doktorek G.. :] Nazwisko mówi samo za siebie :))

Dziękuję:)

Opolanka 85, Morisek28 lubią tę wiadomość

• Opolanka 85 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tym Panu słyszałam sporo niepochlebnych opinii. Zresztą widać w poczekalni, do którego gabinetu jest najwięcej pacjentek. Pan G. odpada w przedbiegach. Byłam w GMW na kilkunastu monitoringach, jestem ciekawa Waszych opinii.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 17:46

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

iv09cwa10kyx03d3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak.. powiedział, że wyglądają jak sitko i do niczego się nie nadają :)
    Owszem mam PCOs i to dość zaawansowane... i tych pęcherzyków na jajnikach była naprawde fuul.. ale jednak inny lekarz zadziałał, przeszłam laparoskopię brałam leki i się udało po 2.5 roku starań :) Namęczyłam się ale warto było :) a tak już bym jajników przez "Głąba" nie miała... :]

Morisek28, Opolanka 85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Dobrze ze to sie tak skończyło.
    dlatego zawsze mówię że warto pojsc do drugiego na konsultacje

do jakiego lekarza później chodziłaś?
    aaaa do kogo ja nie chodziłam hehe ;p w Opolu byłam na kilku wizytach jeszcze w medicusie ;) ale nie pamietam nazwiska tego ginekologa :p a tak to na śląsku bo ja ze śląska jestem a w Opolu studiowałam więc dlatego tam poszłam :p
    Łącznie byłam u hmmmm ... ok 7-9 ginekologow :p hehe

• Opolanka 85 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na początku tamtego roku byłam w Medremie u pewnej Pani doktor, po usg powiedziała mi, że mam torbiel, więc to niestety cykl bezowulacyjny i zapisze mi tabletki anty (powiedziałam, że się staram o dzidzię!), że te torbiele pewnie się u mnie powtarzają co cykl (byłam tam pierwszy raz na badaniu usg), kilka dni później w tym samym cyklu byłam na usg w GMW i doktor powiedział, że nie ma żadnej torbieli, tylko pęcherzyk ładny, że owulacja się zbliża wielkimi krokami:) Zapytał kto mi takich bzdur nagadał hihi :)

iv09cwa10kyx03d3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opolanka 85 wrote:
    Ja na początku tamtego roku byłam w Medremie u pewnej Pani doktor, po usg powiedziała mi, że mam torbiel, więc to niestety cykl bezowulacyjny i zapisze mi tabletki anty (powiedziałam, że się staram o dzidzię!), że te torbiele pewnie się u mnie powtarzają co cykl (byłam tam pierwszy raz na badaniu usg), kilka dni później w tym samym cyklu byłam na usg w GMW i doktor powiedział, że nie ma żadnej torbieli, tylko pęcherzyk ładny, że owulacja się zbliża wielkimi krokami:) Zapytał kto mi takich bzdur nagadał hihi :)
    No widzisz... co lekarz to inaczej :)
    Czasem nie wiadomo na kogo się trafi i leoiej zasiegnac opinii gdzies indziej :)
    Kiedyś poszlam do naprawde bardzo fajnej pani doktor:) przyjela mnie zrobila komplet badań ale szczerze mi powiedziala ze nie chce mnie dalej leczyć bo ona się na pcos nie zna za dobrze a nie chce mi krzywdy zrobić i pokierowala mnie do pani profesor która akurat mi pomogla bo sie na tym super znala :p ciesze sie ze tamta lekarka miala chociaz odwage cos takiego powiedziec :)

• Opolanka 85 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do jakich lekarzy jeszcze chodziłyście w Opolu? Bo tak sobie myślę, że do prowadzenia ciąży, czy zrobienia podstawowych badań, wybór jest spory, ale jeśli chodzi o problemy z zajściem, to już lipa straszna... A takich lekarzy jak Panowie D. Kowalczyk, J. Głowacki, B. Mróz, znacie może?

iv09cwa10kyx03d3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ