X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gyn Centrum Lublin
Odpowiedz

Gyn Centrum Lublin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szczęściara1 Znajoma

Wysłany: 23 stycznia, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy są tu osoby leczące się w ty tym centrum??
    Chciałabym zaczerpnąć opinii jakie są wasze doświadczenia....

• Malwinka14 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja chodze do gyncentrum w Lublinie.
    Ze sie lecze to za duże słowo ale jak tylko jestem w pl chodze tam na kontrolę ciazy.
    Pani dr do której chodze zawsze bada mnie po godzinie udziela wszystkich informacji. Jestem z tego zadowolona.

Mialam 1 darmowa rozmowę która trwaka 1,5 h w sprawie problemu z zajściem w ciaze tzn. Jej utrzymaniem bo porobiłam w czerwcu. Ale po wizycie u niej 2 dni test byl pozytywny i do dziś pozytywnie leci....
    Będę u niej kolejny raz na 3d w lutym polecam naprawdę.
    Co do wizyty nie miała sie co przyczepić i kazała zrobić tylko Pai i powtórne badanie nasienia. Jak mówię nie zdarzyłam więc nie czułam się na coś naciągnięta czy jak ale hormony badałam w niemczech u siebie i to na wizycie mialam.
    Minus - czekanie na wyniki wymazu cytologii czy Much trwa ponad 20dni roboczych! Dla mnie to nie normalne w DE mam po 5 dniach max.
    Ale lekarka na to nic nie może....

preg.png

Synek 22.06.2010
    AMH : 3,67
    13.06.2024 Aniolek 10+3tc ciaza zatrzymana 8tc
    28.09.2024 II
    30.09.2024 Beta 150, Prog 15
    02.10.2024 Beta 375 Prog 31
    23.10.2024 serduszko bije 7+1 usg 7+3
    Baby am Board 10.06.2025 czy sie tym razem uda??

Homocysteina 5,42 ( 4,44-13,56)
    Zelazo 76 (50-170)
    PT 10,2 (10,4-13)
    INR 0,91 (0,85-1.15)
    W. Protrombinowy 111,76 (80-120)
    APTT 27,2 (25,9-36.6)
    Wit. B12 567 (187-883)
  • _Qlka_ Znajoma

Wysłany: 6 lutego, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Tez sie zastanawialam, tak ogolnie nad korzystaniem z ich uslug i poradnictwa gin. Nie slyszalam niestety pozytywnej opinii - podobno ciezko dostac wynik np. USG ktore bylo dodakowo platne przeciez w trakcie wizyty i ogolnie nie informuja o cenach dodatowych badan wykonywanych w czasie wizyty wiec potem po wszystkim mozna sie zdziwic dostajac rachunek na kilkaset zlotych. I tak jak kolezanka wyzej napisala - mega dlugi czas oczekiwania na wynik jakichkolwiek wymazow takze nie brzmi to wszystko zachecajaco.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ